QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 04, 13:19)
Mergytės, sveikutės. Visoms po
Registruojuos pas jumis
Visų pirmą noriu palinkėti visoms geros nuotaikos ir neprarasti tikėjimo, ypač toms, kurioms jau atrodo, kad nieko nebus. TIKRAI VISKAS BUS GERAI
Norėjau paklausti prieš kiek laiko reikia pradėti ruoštis į TR, kada pradėti susirašinėti su jų koordinatorę.
Planuojame kažkada po naujų metų, gal kokį vasarį-kovą. Todėl norėčiau jūsų patarimo

Dar norėčiau apsieiti be pirmo vizito, skaičiau, kad kai kurios tiesiog susirašot elektroniniu paštu ir važiuojat jau pačiai procedūrai. Visus privalomus tyrimus esu pasidariusi prieš 2-3 mėn., tame tarpe ir GN. Ar reikės kartoti?
Na Medicana priima IVFui ir be pirmojo vizito, o kitos klinikos ne.
Jeri rašysi laišką į Medicaną, siūlyčiau pildyti jų puslapyje paciento formą. Atsako pats gydytojas Selmanas Lacinas. Su koordinatore bus ilgiau ir painiau

Visada gali rašyti laišką, o tik paskui derinti laiką - jų atsakymas bus laukiame jūsų antrą ciklo dieną

Tyrimų kartoti nereikia jei jie nėra senesni nei 6 mėn, o tiksliau tai jie tau patys atsakytų po tavo laiško
Jei ką praleidau mergaitės papildys
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 11 04, 13:21)
Oi, nežinau kas jums kurs temas kai aš išvyksiu keliom savaitėm
Eik jau, kur man iki Žalgirio

bet tokio kaip žalgiriečių sirgalių palaikymo laaaabai reikės
Kaip tai kas?

Tu aišku

Na nebent būsi gavusi visos palaikymo komandos leidimą tą pareigą kažkam perduoti (aišku jei tai iš viso yra galima)
Man visada sakydavo - "Nepergyvenk, ateis šventė ir į tavo kiemą!" Dabar sėdžiu, užkandžiauju ir galvoju - gal aš ne tame kieme gyvenu?