Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 11tema

QUOTE(Comma @ 2014 11 04, 10:47)
Dėkui merginos 4u.gif
Žiūriu iš visų lapkritinukių aš čia viena tokia skysta... blush2.gif

as rugseji islekiau staiga, savaite pries nutarem, lagamina ryte susikroviau ir ciau, nebuvo kada stradalinti.
o va dabar kuo toliau, tuo labiau "myznioju", galvoju gal ir smektos reiktu lotuliukas.gif
ypac dabar kai merginos papasakojo apie Bahceci metoda, tai is vis esu pasimetusi. MB sake nesiblaskyti, bet vakar papasakojau, tai sako kur noresi ten ir vaziuosim.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 04, 11:10)
Prasideda stradalinimas doh.gif
Merginos, jei sakykim žada sodinimą mažiau nei 5 dienų, ar galima treptelti kojyte ir sakyti, kad aš norėčiau, jog būtų 5 dienų? blush2.gif Prisiskaičiau, kad geriau kabinasi... blink.gif

Naktim nebemiegu... Kažkokie mistiniai skausmai kankina doh.gif Net pabundu kaip skauda visą gimdą, kiaušintakius... Begu į tuliką - gal mm prasidėjo? blink.gif Kol ten užgaištu, išsibudinu, pasirodo nieko man neskauda doh.gif Jooooo, jau reikia tabletkos nuo durnumo blush2.gif

Comma pritariu merginoms - pasitikėk gydytojais. Iki blastų iš dalies augina ir kad atrinkti geriausius. Kai nėra daug, negali būti ir atrinkimo prabangos. Mums sms dėl įsodinimo parašė trečią dieną, buvo likę du embrionukai. Tada buvau nusivylusi ir vėl laukiau nesėkmės. Bet nėra geresnės terpės nei gimda wink.gif. Dabar mano džiaugsmas miega man ant rankų wub.gif
Linkiu, kad lapkritis būtų toks pats sėkmingas kaip ir mums prieš metus , neveltui tai vienas vaisingiausių mėnesių !
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 11 04, 10:11)
Comma pritariu merginoms - pasitikėk gydytojais. Iki blastų iš dalies augina ir kad atrinkti geriausius. Kai nėra daug, negali būti ir atrinkimo prabangos. Mums sms dėl įsodinimo parašė trečią dieną, buvo likę du embrionukai. Tada buvau nusivylusi ir vėl laukiau nesėkmės. Bet nėra geresnės terpės nei gimda wink.gif. Dabar mano džiaugsmas miega man ant rankų  wub.gif
Linkiu, kad lapkritis būtų toks pats sėkmingas kaip ir mums prieš metus , neveltui tai vienas vaisingiausių mėnesių !

Nieko kito ir neliks kaip pasitikėti 4u.gif Aš čia dabar dar tokia ale tipo mąstanti, ten nuvažiavus žiopčiosiu ir nei žodžio neištarsiu, nes bijosiu, kad tik ko nesugadinčiau mirksiukas.gif
Ramaus poilsio mažiukei wub.gif
Rimtai lapkritis vaisingiausias mėnuo? Nežinojau schmoll.gif Nu tada tikrai nestuke.gif garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 04, 12:17)
Nieko kito ir neliks kaip pasitikėti 4u.gif Aš čia dabar dar tokia ale tipo mąstanti, ten nuvažiavus žiopčiosiu ir nei žodžio neištarsiu, nes bijosiu, kad tik ko nesugadinčiau mirksiukas.gif
Ramaus poilsio mažiukei wub.gif
Rimtai lapkritis vaisingiausias mėnuo? Nežinojau schmoll.gif Nu tada tikrai  nestuke.gif garantuotas thumbup.gif

Kažkur skaičiau, kad daugiausiai vaikų gimsta liepą ir rugpjūtį (jav gal statistika), tai vaisingiausi mėnesiai spalis ir lapkritis wink.gif radau kad ir LT ta pati statistika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiliux: 04 lapkričio 2014 - 11:29
QUOTE(Wiliux @ 2014 11 04, 10:21)
Kažkur skaičiau, kad daugiausiai vaikų gimsta liepą ir rugpjūtį (jav gal statistika), tai vaisingiausi mėnesiai spalis ir lapkritis wink.gif

http://www.balsas.lt...ugiausiai-vaiku
Atsakyti
Comma, normalu, kas esi "skystelėjusi" -juk tau pirmas IVF ir pirmąkart leki į TR, nes dauguma pirma važiuoja pirmai konsultacijai, tai jau būna kiek ramiau kai pamatai kas kaip kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 04 lapkričio 2014 - 11:33
RositaK, aš čia vėl su savo pasiūlymais blush2.gif
Gal reiktų pažymėti kita spalva ir kitas mergaites, kurios šiuo metu yra/bus Turkijoje. Joms juk ne mažiau reikalingas mūsų palaikymas... Pirmas vizitas, operacijos... Nėra smagu, o mes gi galim ir norim viską sekti ir žinoti, o tuo pačiu ir palaikyti silpnumo valandėlę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 04, 14:11)
RositaK, aš čia vėl su savo pasiūlymais blush2.gif
Gal reiktų pažymėti kita spalva ir kitas mergaites, kurios šiuo metu yra/bus Turkijoje. Joms juk ne mažiau reikalingas mūsų palaikymas... Pirmas vizitas, operacijos... Nėra smagu, o mes gi galim ir norim viską sekti ir žinoti, o tuo pačiu ir palaikyti silpnumo valandėlę blush2.gif

Visada prašom 4u.gif
Kad aš kaip ir žymiu-va neseniai ailimą nurožinau-buvo rožinė kelias dienas smile.gif
Manau tikslinga žymėti kai tuo metu yra TR (konsultuojasi, IVF'inasi ar operuojasi) g.gif o kas dar tik važiuos tai ir taip surašyta smile.gif
Ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 04 lapkričio 2014 - 13:53
QUOTE(RositaK @ 2014 11 04, 12:31)
Visada prašom 4u.gif
Kad aš kaip ir žymiu-va neseniai ailimą nurožinau-buvo rožinė kelias dienas smile.gif
Manau tikslinga žymėti kai tuo metu yra TR (konsultuojasi, IVF'inasi ar operuojasi) g.gif o kas dar tik važiuos tai ir taip surašyta smile.gif
Ką?

Niu tep 4u.gif Aš matai pagalvojau, kad tik IVFines spalvini... Va pvz. šifonytei bus tikrai reikalinga moralinė mūsų pagalba 4u.gif
Ale kiek temų bus prikalbėta kai tu pati važiuosi, nes gi palaikymo komanda, tai jau ohoho thumbup.gif Net Žalgiris pavydėtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 04 lapkričio 2014 - 14:13
Mergytės, sveikutės. Visoms po 4u.gif

Registruojuos pas jumis ax.gif

Visų pirmą noriu palinkėti visoms geros nuotaikos ir neprarasti tikėjimo, ypač toms, kurioms jau atrodo, kad nieko nebus. TIKRAI VISKAS BUS GERAI clap.gif

Norėjau paklausti prieš kiek laiko reikia pradėti ruoštis į TR, kada pradėti susirašinėti su jų koordinatorę.

Planuojame kažkada po naujų metų, gal kokį vasarį-kovą. Todėl norėčiau jūsų patarimo smile.gif Dar norėčiau apsieiti be pirmo vizito, skaičiau, kad kai kurios tiesiog susirašot elektroniniu paštu ir važiuojat jau pačiai procedūrai. Visus privalomus tyrimus esu pasidariusi prieš 2-3 mėn., tame tarpe ir GN. Ar reikės kartoti?
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 04, 15:12)
Niu tep 4u.gif Aš matai pagalvojau, kad tik IVFines spalvini... Va pvz. šifonytei bus tikrai reikalinga moralinė mūsų pagalba 4u.gif
Ale kiek temų bus prikalbėta kai tu pati važiuosi, nes gi palaikymo komanda, tai jau ohoho thumbup.gif Net Žalgiris pavydėtų biggrin.gif

Ne ne, visas žymiu kurios tuo metu turkinasi, iki HCG 4u.gif

Oi, nežinau kas jums kurs temas kai aš išvyksiu keliom savaitėm biggrin.gif
Eik jau, kur man iki Žalgirio hihihi.gif hihihi.gif bet tokio kaip žalgiriečių sirgalių palaikymo laaaabai reikės oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 04 lapkričio 2014 - 14:23
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 04, 13:19)
Mergytės, sveikutės. Visoms po  4u.gif

Registruojuos pas jumis  ax.gif

Visų pirmą noriu palinkėti visoms geros nuotaikos ir neprarasti tikėjimo, ypač toms, kurioms jau atrodo, kad nieko  nebus. TIKRAI VISKAS BUS GERAI  clap.gif

Norėjau paklausti prieš kiek laiko reikia pradėti ruoštis į TR, kada pradėti susirašinėti su jų koordinatorę.

Planuojame kažkada po naujų metų, gal kokį vasarį-kovą. Todėl norėčiau jūsų patarimo smile.gif Dar norėčiau apsieiti be pirmo vizito, skaičiau, kad kai kurios tiesiog susirašot elektroniniu paštu ir važiuojat jau pačiai procedūrai. Visus privalomus tyrimus esu pasidariusi prieš 2-3 mėn., tame tarpe ir GN. Ar reikės kartoti?

Na Medicana priima IVFui ir be pirmojo vizito, o kitos klinikos ne.
Jeri rašysi laišką į Medicaną, siūlyčiau pildyti jų puslapyje paciento formą. Atsako pats gydytojas Selmanas Lacinas. Su koordinatore bus ilgiau ir painiau g.gif Visada gali rašyti laišką, o tik paskui derinti laiką - jų atsakymas bus laukiame jūsų antrą ciklo dieną mirksiukas.gif Tyrimų kartoti nereikia jei jie nėra senesni nei 6 mėn, o tiksliau tai jie tau patys atsakytų po tavo laiško 4u.gif
Jei ką praleidau mergaitės papildys blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 11 04, 13:21)
Oi, nežinau kas jums kurs temas kai aš išvyksiu keliom savaitėm biggrin.gif
Eik jau, kur man iki Žalgirio hihihi.gif  hihihi.gif bet tokio kaip žalgiriečių sirgalių palaikymo laaaabai reikės oro_buckis.gif

Kaip tai kas? blink.gif Tu aišku blush2.gif Na nebent būsi gavusi visos palaikymo komandos leidimą tą pareigą kažkam perduoti (aišku jei tai iš viso yra galima) ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti