merginos pas jus, viis uzsuku su savo klausimais, ar ne per velu daryti gimdos nuotrauka 10 ciklo diena? Labai busiu dekinga uz atsakyma uzsiregistravau ir galvoju ar ne per velu
QUOTE(angelas sargas @ 2014 11 14, 13:32)
Kokios puikios naujienos forume
Nika2 sveikinimai
merginos pas jus, viis uzsuku su savo klausimais, ar ne per velu daryti gimdos nuotrauka 10 ciklo diena? Labai busiu dekinga uz atsakyma uzsiregistravau ir galvoju ar ne per velu
Manau kad ant ribos, bet turetu viskas buti gerai
QUOTE(Krown @ 2014 11 14, 12:34)
Manau kad ant ribos, bet turetu viskas buti gerai
labiau pageidauja 7-8 c.d kiek pamenu, bet 10 c.d. dar nera daug, tad jeigu gydytojas nieko nesake, manau viskas bus ok 
Aciu uz atsakyma
QUOTE(angelas sargas @ 2014 11 14, 13:44)
Aciu uz atsakyma
, kap mane uzregistavo sake pirmoj ciklo pusej, kad butu ir viskas, nes anksciau nelabai iseina su darbu suderinti, nes darysiu Vilniuje, o pati Kauniete esu 
Nezinau tavo ciklo ilgumo, bet jeigu jis nera pats trumpausias tai tikrai viskas bus gerai, nes cia svarbiausia kad nebutu folikulu ovuliuojanciu per procedura ir tiek, kad nepakenktu
QUOTE(nika2 @ 2014 11 14, 00:16)
Nika 2, nuostabu
Meile laukiam rezultatų, manau irgi džiaugsimės kartu
Atisa, pagaliau pamatei savo mažiuką, valioo, sveikinu
Mishellina, sveikinu tapus PUPO
Jei kažką praleidau, nepykit, nes apleidau SM, visų naujienų nebesuseku, nes išlindo visi
Tiesa, man labai reiktų vienos dėžutės crinone, gal kas turit atliekamo, parašykit į až.
QUOTE(Greisiukė @ 2014 11 14, 14:27)
Matyt tai kažkaip susiję su akimis
O kada echo? Taip norisi sužinoti kiek jų pas tave įsikuitė
QUOTE(RositaK @ 2014 11 14, 14:54)
Matyt tai kažkaip susiję su akimis

Na šiandien šiek tiek geriau, galėjau bent šiek tiek paskaityti, bet jau jaučiu, kad mano šiandienos limitas senka
Eisiu antradienį, labai bijau kažkaip
Sėkmės visoms turkaitėms
QUOTE(Krown @ 2014 11 14, 12:47)
Nezinau tavo ciklo ilgumo, bet jeigu jis nera pats trumpausias tai tikrai viskas bus gerai, nes cia svarbiausia kad nebutu folikulu ovuliuojanciu per procedura ir tiek, kad nepakenktu
Sekmes! Man dare Northway Klimas - ne patys smagiausi prisiminimai 
Merginos, o kas buna, jei gimdos nuotrauka darai tuomet kaip ovuliuoja folikulas?
Sveikutes
Greisiukė sveikateles tau
Nica2,labai labai dziugios naujienos
Vis laukiau tavo zinutes ir nesulaukiau,o siandien perskaicius net krukstavau is dziaugsmo
Saunuole,skaiciukai tikrai labai grazus ir kazkaip ir man rodos kad uz tavo visas pastangas,ejima i prieki,tikejima ir ranku nenuleidima Dievulis apdovanos dviem nuostabiais stebukleliais. Sveikinimai didziausi nuo musu ir dabar sveikateles,kantrybes ir kuo daugiau dziaugsmingu akimirku
Meile, manau kad be reikalo NT tikrai neriskeja,bent jau mano atveju tikrai taip ir buvo. Tad tyliai sveikinam,pasisaugok davar ir labai lauksime tavo HCG
Visoms PUPO,siunciu virusiuka-nes labai jau noriu kad visos taptu nestukems
Skaitau jus tyliai ir visas visas palaiku
Turkaitems sekmes auginant foliukus, kuo daugiau ramybes ir nuostabaus laiko Stambule.
Greisiukė sveikateles tau
Nica2,labai labai dziugios naujienos
Meile, manau kad be reikalo NT tikrai neriskeja,bent jau mano atveju tikrai taip ir buvo. Tad tyliai sveikinam,pasisaugok davar ir labai lauksime tavo HCG
Visoms PUPO,siunciu virusiuka-nes labai jau noriu kad visos taptu nestukems
Turkaitems sekmes auginant foliukus, kuo daugiau ramybes ir nuostabaus laiko Stambule.
QUOTE(Legendary @ 2014 11 14, 15:25)
Merginos, o kas buna, jei gimdos nuotrauka darai tuomet kaip ovuliuoja folikulas?
Nu as nesu didele zinove, bet kai ovuliuoja folikulas ir jei jis apvaisintas gi keliauja per kiausintakius, kuriuos tau ir plauna tuo skysciu - paprasciausia kad jeigu ale pastotum jie nepakenktu daro ciklo pradzioje, plius kai jie praplaunami kai kurioms padeda pastot, tad cia tais sumetimais man rodos ta ciklo pradzia aktuali