QUOTE(Almost. @ 2015 01 15, 13:31)
aš tai siūlau tiesiog paimt ir parašyt e-laišką žinok ir tiek.. paklaust, kaip būna, kokia situacija būtent Jūsų atveju, kai vakarienė ne sodyboje, o restorane. ar jie valgys iš Jūsų, ar savim pasirūpins patys. aš nemanau, kad nenormalu to klausti

nu aš savo planuotojų klausiau

jos nepasakė, kad aš nenormali

bet tik paklausus sutartį paskaičiau dar kartą
QUOTE(Voo @ 2015 01 15, 19:43)
Aha, aš irgi siūlyčiau tiesiog pasikalbėti su paslaugų tiekėjais ir paklausti, ar jie norėtų pavakarieniauti kartu su jumis, turiu galvoje ne prie bendro stalo žinoma

Jie tikrai manau puikiai supranta ir yra pratę prie tokių klausimų
QUOTE(Pukšt @ 2015 01 15, 17:41)
Manau jūsų atveju galite leisti jiems patiems užsisakyti karštus jei nori ir apsimokėti patiems.. priklauso nuo kiek laiko jie su jumis dirbs, na vedėjas, tai aišku, kad ilgai, o fotografai jei tik iki šventės pradžios, tai manau kaip ir nebūtina jų maitinti
Ačiū už patarimus, turbūt taip ir darysim, pirmiausia pasiklausim restorano, kur įprastai valgo paslaugų tiekėjai ir kas įprastai jiems užsakoma, o po to jau domėsimės jų dėl maitinimo sąlygų. Bet kaip manote, ar būtų nemandagu, jei jiems būtų užsakomi paprastesni patiekalai, nei svečiams?
Na, o mes jau ir dar daugiau pasistūmėjome. Buvau jau užmokėti avanso dėl vestuvinės suknelės, susitarėm, kad pirmas primatavimas bus likus pusei mėnesio iki vestuvių, nes tada jau figūra praktiškai nebesikeičia.
Taip pat užsisakiau suknelę iki kelių vakarinei šventės daliai restorane. Buvau ją užmačius jau prieš 5 mėnesius, labai patiko, bet po poros savaičių ji dingo iš prekybos, arba tiesiog nemokėjau ieškoti. Na, o dabar kai užkliuvo ji man už akies, kitą dieną ir pasigriebiau dar per naktį pasigalvojus. Abejojau dėl dydžio, tai jei ką, reiks keisti, bet jau spirgu visa, laukiu, kada ateis ((8 Beliko tik batelius su kulniukais ir be kulniukų rasti, praktiškai visas rūbų įvaizdis sutvarkytas ir bus. {{:
Na ir vakar taip pat jau buvom pirmoje sužadėtinių kursų paskaitoje. Patiko visai, mums veda juos pora, kuri 18 metų santuokoje, tad daug šnekam ir apie jų patirtį, ir apie bendrus dalykus. Namų darbų dar uždavė, tai plušim su MB, bandydami pažinti vienas kitą
Šiai savaitei tiek visko, kitą jau planuojam skambintis restoranui, pasidomėti apie saldų stalą, ar jie patys jį daro, ar ne, taip pat jau pasirašyti sutartį po euro įvedimo ir išsprogdinti akis, kaip visos kainos sukilo