Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 13, 21:34)
Neprivalo. Kiekvieno suvokimas skirtingas 4u.gif Man toks variantas atrodo, kad ir to noreta, ir ano noreta, tai sudetas viskas. Kiekvienam savo 4u.gif

Ne tai kad to noreta ir ano noreta, bet balta kaitlente mum ant stalvirsio butu blynas, o kadangi orkaitej juodas stiklas viskas vienos firmos tai tikrai mratrodo kaip sumetyta is atskiru operu. Kiekvienam savo aisku, bet man geriau jau skiriasi kaitlentes ir orkaites spalva negu balta kaitlente tamsiam stalvirsy.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 11 13, 23:02)
Ne tai kad to noreta ir ano noreta, bet balta kaitlente mum ant stalvirsio butu blynas, o kadangi orkaitej juodas stiklas viskas vienos firmos tai tikrai mratrodo kaip sumetyta is atskiru operu. Kiekvienam savo aisku, bet man geriau jau skiriasi kaitlentes ir orkaites spalva negu balta kaitlente tamsiam stalvirsy.

Apie balta kaitlente tamsiam stalvirsy nerasiau.
Atsakyti
Dekui,kas sureagavot.Orkaite bus apacioj,tai mano skonio suvokimu vis delto turetu but vienos spalvos ir kaitlente ir orkaite. Svajojau apie tokia orkaite kaip cia

http://www.buitis.lt/smeg-sf800b.html

bet balta kaitlente tamsiam stalvirsy turbut nelabai?nors viskas bus balta. Jei viskas juoda, tada -kokia kriaukle?tamsi?

Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 11 13, 22:06)
Dekui,kas sureagavot.Orkaite bus apacioj,tai mano skonio suvokimu vis delto turetu but vienos spalvos ir kaitlente ir orkaite. Svajojau apie tokia orkaite kaip cia

bet balta kaitlente tamsiam stalvirsy turbut nelabai?nors viskas bus balta. Jei viskas juoda, tada -kokia kriaukle?tamsi?

na bent jau as visus matomus buitinius prietaisus derinciau viena su kitu, o ne prie fasadu ar stalvirsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 11 14, 00:06)

o gal tada darykite ne visai tamsu stalvirsi?
Atsakyti
Gavome iš meistro brėžinius.

Man pačiai labiausiai patinka 2 variantas, tik mąstau, gal reikėtų apkeisti vietomis šaldytuvą su orkaite. Laukiu jūsų nuomonių.

1 variantas

user posted image

2 variantas

user posted image

3 variantas

user posted image

Indaują norėčiau statyti čia (pažymėta raudonai). Liktų daugiau vietos virtuvėje pasidėti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2014 11 14, 00:06)
Svajojau apie tokia orkaite kaip cia

Man ši retro orkaitė kiek pretenzinga, reikalaujanti atatinkamo stiliaus, rankenėlių ir kt. T.y.durelių rankenėlės irgi turėtų būti retro, pageidautina- baltos ir aukso spalvos.
Jei visa virtuvė bus retro stiliuje, juodda indukcinė kaitlentė nesižiūrės -manyčiau, tuomet labiau tiktų retro stiliaus dujinė viryklė.

Jei orkaitė bus po kaitlente, siūlyčiau visą trejybę: orkaitę, kaitlentę, gartraukį (jei neištraukiamas)rinktis vienos spalvos. Ar baltos, ar juodos, ar dar kokios. Būtų gražus, vientisas akcentas. Kriauklę galima derinti prie stalviršio - mes svarstėm tokį variantą, vario sp.kriauklė ir rūdžių sp.stalviršis, tai kompe visai gražiai atrodė. Kaip realybėje - nežinau, nes eigoje persigalvojome.

QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 02:31)

Man pačiai labiausiai patinka 2 variantas, tik mąstau, gal reikėtų apkeisti vietomis šaldytuvą su orkaite. Laukiu jūsų nuomonių.

Aš irgi būčiau už antrą.
Šaldytuvą galima sukeisti, bus arčiau darbinės zonos.
O kodėl po orkaite ir kriaukle - ne stalčiai?
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 11 14, 02:31)

Iš pateiktų variantų taip, antras, tačiau, nekeisčiau šaldytuvo su orkaitės spinta. Geriau indaplovę su plautuve sukeisčiau vietomis, padėklą, jei jis bus, orientuojant į kairę. Taip padidės darbastalis plautuvės dešinėje - juk ten pagrindinis jis bus?.
Atkreipkit dėmesį, kad kaitlentė netilps įmontuojama per stalčių blokų sujungimą. Pagal mane unsure.gif ...
Atsakyti
Sveikos,

Kadangi matau ne pirmą virtuvės projektą, kai plautuvė prieš langą - klausimas - ar langas/žaliuzės lango nenusitaško vandeniu plaunant vaisius, daržoves ir tt? Ar tai praktiška?
Atsakyti
QUOTE(Gsmart @ 2014 11 14, 10:04)
ar langas/žaliuzės lango nenusitaško vandeniu plaunant vaisius, daržoves ir tt? Ar tai praktiška?

Pas mane langas neuždengtas niekuom, bet mano žemas jis, tik tarp spintelių. Kiti irgi neuždengia to lango aklinai. Nelygu dar, kokio pločio palangė.
Šiaip nematau jokios tragedijos, jei ir nusitaško - nusausini iškart ir viskas smile.gif.
O patogumas tai labai didelis, kai plautuvė ir darbastalis prie lango - natūraliai apšviesta darbo vieta thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 lapkričio 2014 - 09:14
Aš apie 2 in 1 antrą varaintą galvoju, kad irgi gal nekeisčiau orkaitės vietos, nes kur tada karštą skradą ištraukus padėt? Kažkaip visada juk ant kaitlentės dedama.
Atsakyti
Sveikos,

Jau turiu išsvajotą virtuvę. Greitai pažadu ateit pasirodyt, bet... iškilo problema - kabinom neįmontuojamą Siemens gartraukį ir iki lubų pritrūkom papildomos vamzdžio uždengimo detalės apie 30cm. Siemense ji papildomai kainuoja apie 500 Lt. Brangoka. Gal dar kas nors buvot susiduręs su panašia problema ir žinot kaip geriau ją išspręst?
Atsakyti