Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis Dermatitas

QUOTE(bevardė @ 2014 11 13, 11:13)
Deja, alergija nėra kontrindikacija skiepams sad.gif Nebent būtų įrodyta, kad jūsų vaikas yra alergiškas konkrečiai vakcinos sudėčiai, bet tokių tyrimų niekas neatlieka.

Na pvz MMR skiepe yra kiaušinio baltymo, o nemažai iš AD sergančių jam yra alergiški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2014 11 14, 11:28)
o kokius tyimus jums dare alergologas? ax.gif

Ant rankytes lasiukus lasino ir ziuri paskui po kiek laiko reakcija.o tie lasiukai tai ir nuo maisto,gyvunu ir t.t.dar berods su adatele vos vos iduria.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2014 11 14, 20:54)
Ant rankytes lasiukus lasino ir ziuri paskui po kiek laiko reakcija.o tie lasiukai tai ir nuo maisto,gyvunu ir t.t.dar berods su adatele vos vos iduria.

Odos durio testai parodo greito tipo reakcija. Pacioje pradzioje mums nieko jie ir nerode. Odos lopo testai visa "puokste" atskleide doh.gif
Atsakyti
sveiki,mano berniukuj pries pora valadu pradejo taip berti esu issigandusi,ar amelitos vaikuciuj buvo taip?kas tai?reakcija i kazka?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2014 11 15, 21:09)
sveiki,mano berniukuj pries pora valadu pradejo taip berti esu issigandusi,ar amelitos vaikuciuj buvo taip?kas tai?reakcija i kazka?
user posted image

laukiu jusu nuomoniu.....net nzn nuo ko taip atsitiko..pilvas nugaryte ir kojos dar uzpakalis taip atrode
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2014 11 14, 10:14)
Labuka 4u.gif
Mergaite ir paberia raudonom pleiskanom.bet vis praeina po kiek laiko.siandien labai stipriai isbere pilva,kojytes ir tokiais dideliais lopais.jau ir nezinau nei kuo teptis nei kur kreiptis.pas alergologa dare tuos tyrimukus kaip ir niekam nealergiska.dermatologas sako cia tiesiog tokia oda ir reik ja priziuret maitint,drekint ir t.t
Gal kas zinot yra kokie dar tyrimai ar kraujo tyrimas gali ka parodyt.
Pirmad.bandysiu vaziuot pas dermatologa.

Kraujo tyrimas rodo alergiją

O mes pas kitą alergologę apsilankėm. Su kraujo tyrimu. Padarė dar dūrio testų. Dar nepadarius testų gydytoja pasakė, jog vaikui tikrai ne AD. Apžiūrėjo, ko nedarė pirmoji.
Testai neparodė alergijos niekam. Sakė sumažinti suvartojimą kvietinių produktų. grikių, vištienos, jautienos tik kartą i savaitę. Varškės tik po mėnesio, kai bėrimas praeis. Duot daugiau produktų, kurie skatina tuštinimąsi. Greičiau išeis bėrimai.
O šiaip galima viską valgyti. Jogurtą be priedų, pieną i košę ir kt pieno produktus. Vengti riešutų, šokolado, medaus.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2014 11 15, 20:56)
laukiu jusu nuomoniu.....net nzn nuo ko taip atsitiko..pilvas nugaryte ir kojos dar uzpakalis taip atrode

Gal kazkokia greita reakcija i kontakta su alergenu (naujas kremukas, muilas, skalbimo milteliai), jei vis plinta reiketu antihistamininio preparato.
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2014 11 15, 20:09)
user posted image

Panašu į kontaktinį arba įkandimus. Gal kokie nauji milteliai ar į naujų rūbelių dažus suregavo? Įkasti niekas negalėjo? Nes maniškiui taip į įkandimus reaguoja. Būna kažkokios musytės, kurios kandžioja. Arba ta pati blusa. O alergiškiems gali ir tokią stiprią reakciją iššaukti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 11 16, 00:35)
Gal kazkokia greita reakcija i kontakta su alergenu (naujas kremukas, muilas, skalbimo milteliai), jei vis plinta reiketu antihistamininio preparato.

tavegilio sudaviau nieko nepraejo...dabar atsikele visas ir veidas visur taip...naujo nieko nera jau milijona kart apgalvojau,,,,
Papildyta:
ikandimai...kad irgi nea...is kur ta blusa neturim gyvunu
Atsakyti
O tie odos lopo testai mokami?ir kaip juos daro?
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2014 11 15, 22:09)
user posted image

Skaitinėjau vėl iš naujo pirmą puslapį (kiek gerų dalykų ten yra! bigsmile.gif ), užkliuvo pastraipa apie dilgėlinę. Man pasirodė panašu į ją. Cituoju:
"Dilgėlinė, angioneurozinė edema. Dilgėlinę sukelia daugybė faktorių: maistas, vaistai, cheminės medžiagos, parazitai, kirmėlės, infekcijos ir kt.

Simptomai: odoje atsiranda pūkšlių – pakilusių virš odos paviršiaus niežtinčių dėmių. Jos gali išplisti visame kūne, gali susilieti ir sudaryti „girliandas“. Dilgėlinės metu galima angioedema – audinių paburkimas (lūpų, vokų, ausų, gerklų). Ypač pavojingas gerklų gleivinės paburkimas. Ši būsena reikalauja skubios medicininės pagalbos. Dilgėlinė gali būti ir be angioedemos."
Papildyta:
QUOTE(zuza* @ 2014 11 16, 18:10)
O tie odos lopo testai mokami?ir kaip juos daro?

Nemokamai daro tik stacionare. Privačiai galima pasidaryti ir negulant į ligoninę, bet, aišku, kainuoja. Pvz. http://www.cd8klinik...ainorastis.html

Klijuoja ant nugarytės tokius pleistriukus su įtartinais produktais ir stebi odos reakciją po 48 val. ir po 72 val. Išsamiau: http://ligos.sveikas...m_ka_mums_daro/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oliv: 16 lapkričio 2014 - 17:20
QUOTE(oliv @ 2014 11 16, 18:11)
Skaitinėjau vėl iš naujo pirmą puslapį (kiek gerų dalykų ten yra!  bigsmile.gif ), užkliuvo pastraipa apie dilgėlinę. Man pasirodė panašu į ją. Cituoju:
"Dilgėlinė, angioneurozinė edema. Dilgėlinę sukelia daugybė faktorių: maistas, vaistai, cheminės medžiagos, parazitai, kirmėlės, infekcijos ir kt.

Simptomai: odoje atsiranda pūkšlių – pakilusių virš odos paviršiaus niežtinčių dėmių. Jos gali išplisti visame kūne, gali susilieti ir sudaryti „girliandas“. Dilgėlinės metu galima angioedema – audinių paburkimas (lūpų, vokų, ausų, gerklų). Ypač pavojingas gerklų gleivinės paburkimas. Ši būsena reikalauja skubios medicininės pagalbos. Dilgėlinė gali būti ir be angioedemos."
Papildyta:
Nemokamai daro tik stacionare. Privačiai galima pasidaryti ir negulant į ligoninę, bet, aišku, kainuoja. Pvz. http://www.cd8klinik...ainorastis.html

Klijuoja ant nugarytės tokius pleistriukus su įtartinais produktais ir stebi odos reakciją po 48 val. ir po 72 val. Išsamiau: http://ligos.sveikas...m_ka_mums_daro/

vaikuj neniesti nesikaso....praeina po 2val bet kitoj vietoj atsiranda tas pats...jau net nzn esu siaubingai issigandusi....daugybe faktoriu kur jau begalvojant antra para galva sproks..rytoj pas gyd leksim.
Atsakyti