Labas vakarelis. Rasau , mamytes, nes turiu suneli, kuriam 1 metukai. Turim atopini dermatita beveik nuo gimimo. Buvo visko: pablogeja ir vel pagereja. Bet rankos mano svyra. Siuo metu isbertos kojytes. Kasosi naktim, dienom. Ziauru. Kojos linkis sutrukes, baisi zaizda, slapiuoja. Nebezinau ka tepti. Vaikstom pas bioenergetika. Laukiam pagerejimo....nes rankos svyra. Nebezinau kuo maitinti. Kas galima , ko ne. 3 men mums dare tyrima is kraujo ir nieko nerado. Paskui nieko daugiau nebedarem. Taip viskas ir liko. Tik pastoviai tepalai: emolium, basalis, bioderma, sebamed.....sudocrem ir t.t.ko tik mes nebande.
Todel rasau cia, ksd pasidalintumete patirtimi.
Ryt einam pas daktare. Vel prasysiu siuntimo tyrtis. Tegul nustato kam alergiskas.
QUOTE(zuikutee @ 2014 11 24, 21:02)
Labas vakarelis. Rasau , mamytes, nes turiu suneli, kuriam 1 metukai. Turim atopini dermatita beveik nuo gimimo. Buvo visko: pablogeja ir vel pagereja. Bet rankos mano svyra. Siuo metu isbertos kojytes. Kasosi naktim, dienom. Ziauru. Kojos linkis sutrukes, baisi zaizda, slapiuoja. Nebezinau ka tepti. Vaikstom pas bioenergetika. Laukiam pagerejimo....nes rankos svyra. Nebezinau kuo maitinti. Kas galima , ko ne. 3 men mums dare tyrima is kraujo ir nieko nerado. Paskui nieko daugiau nebedarem. Taip viskas ir liko. Tik pastoviai tepalai: emolium, basalis, bioderma, sebamed.....sudocrem ir t.t.ko tik mes nebande.
Ryt einam pas daktare. Vel prasysiu siuntimo tyrtis. Tegul nustato kam alergiskas.
Bandykit lopo testus, krauja, durio testus. Ribokite maista...
QUOTE(fufute @ 2014 11 10, 19:39)
Tai rodo, kad nera greito tipo alerginiu reakciju
Man gydytojai ta skaiciuka komentavo kaip alergijos" lygį"ar polinkį į alergijas... mano ponulio 24, tai jis mazai kam nealergiskas, o greito tipo rodo tik kiausinius ir bulves.... nors realiai yra daug daugiau greit iaudrinanciu
Papildyta:
QUOTE(zuza* @ 2014 11 17, 08:52)
Gal yra mamyciu is Kauno?kam teko bendrauti su alergologu?galetumet koki gyd.rekomenduot? 

Kolkas labiausiai patiko, dirbanti silainiu poliklinikoje pulmonologe alergologe Eglė Vaitkaitienė... ji ten viena tokia ir yra... ji ir kildos klinikoje dirba....aisku ir ji, kaip visos, netikejo, kad taip blogai ir vistiek dare tyrimus tam kam sakiau nedaryti nes bus labai blogai, bet palyginus su visom kliniku gidytojom, suteike daugiausiai informacijos
QUOTE(bevardė @ 2014 11 17, 14:12)
Jei jūsų vaikas stipriai nereagavo tai ir nesibaiminkit. Kaip bebūtų, paskiepyti yra geriau nei neskiepyti, nesu aš skiepų priešė, tik manau, kad jie turi būti skiriami individualiai, atsižvelgiant į kiekvieną vaikutį, o ne pagal sudarytą grafiką masėms.
Bet kiekviena vakcina skirtinga. O Priorix dar neturėję, gali sureaguoti visai kitaip.
Aš nesu nei skiepų priešė nei šalininkė taip pat, bet kaip jūs ir sakote, skiepų kalendoriai dėl galimos rizikos norėtųsi, kad būtų sudaromos sergantiems vaikams individualiai.
Antakalnyje sako yra paparstas ir dienos stacionaras..cia del tyrimu..Gal kas zino kuom jie skiriasi? Nelabai supratau,o ir patys nesugebejo paaiskinti

Gal galit pasidalinti kokius skalbimo miltelius naudojat? Nežinau, sutapimas ar ne, bet vakar vaikas kasėsi pusę nakties, o iš vakaro buvau pakeitusi patalynę...ankščiau to nebuvo, todėl gal tik sutapimas, bet dėl viso pikto galvoju pabandyti pakeisti į kokius kitus.
QUOTE(Milk @ 2014 12 01, 15:43)
Gal galit pasidalinti kokius skalbimo miltelius naudojat? Nežinau, sutapimas ar ne, bet vakar vaikas kasėsi pusę nakties, o iš vakaro buvau pakeitusi patalynę...ankščiau to nebuvo, todėl gal tik sutapimas, bet dėl viso pikto galvoju pabandyti pakeisti į kokius kitus.
As naudoju tik skystus.
Ir kad butu vaikiski.
Va toks minkstiklis
http://www.assorti.l...alerginis-750ml
Ir toks skalbiklis
http://alkajas_lt/pr...aiku-rubeliams/
QUOTE(troliuke @ 2014 12 01, 20:16)
Labas vakaras, aš naudoju irgi arba šį skalbiklį, arba šį Ringuvos http://www.ringuva.l...klis-1-5-l.html. Minkštiklių nenaudoju, vietoj jo įdedu gerą šaukštą sodos, minkštinimo efektas lygiai tas pats, o be to soda veikia ir kaip dezinfekuojanti medžiaga.
Naudoju Balance arba Neutral skystus skalbiklius. Minkštiklių nenaudoju tik kartais šlakelį acto įpilu.

QUOTE(Milk @ 2014 12 01, 18:43)
Nenaudoju miltelių, tik skystus. Renkuosi Ringuvos, skirtus vaikams (tiesa, anksčiau dar muilo drožles tirpindavau Ringuvos) bei Sodasan skysta skalbikli

QUOTE(Milk @ 2014 12 01, 20:43)
Sudirginti gali ne tik skalbiklio likučiai audinyje, bet ir dulkių erkutės. Mano draugė turi alergiją dulkių erkutėms, tai jai gydytoja patarė niekada nevilkti patalynės, pastovėjusios spintoje, o tik šviežiai išplautą. Tai dabar ji paima iš spintos švarią patalynę, perskalbia, ir tik tada rengia. Sako, veikia

Nežinau, kam jūs alergiški, bet dėl visa ko dalinuosi tuo, ką žinau

Sveikos,mamytes,
Kaip apdorojat vaisius ir darzoves pirktus prekybcentri?
Visko savo tikrai neimanoma uzaugint. O norisi kad racionas nebutu skurdus. Nes ir taip daug ko valgyti negali mazoji....
Beje,jei lopo tyrimas darytas pries 4 men parode kad mazoji alergiska kiausinio baltymui,pienui tai kazin kada galesim paragaut siu produktu?mums 10men...taip pat ir zuvies neragavusi. Jokiu raudonu vaisiu ir darzoviu nevalgom.
Kaip apdorojat vaisius ir darzoves pirktus prekybcentri?
Visko savo tikrai neimanoma uzaugint. O norisi kad racionas nebutu skurdus. Nes ir taip daug ko valgyti negali mazoji....
Beje,jei lopo tyrimas darytas pries 4 men parode kad mazoji alergiska kiausinio baltymui,pienui tai kazin kada galesim paragaut siu produktu?mums 10men...taip pat ir zuvies neragavusi. Jokiu raudonu vaisiu ir darzoviu nevalgom.