Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

[quote=*bena*,2014 11 07, 18:12]
Sveikos merginos as dar su klausimais pas jus ax.gif
Ar visom skyre kazka naudoti po isodinimo? Nes man apie tai nei zodzio nebuvo uzsiminta kad kazka duotu, jie tiesiog isodins ir viskas lauks rezultatu.

aš po punkcijos naudoju Crinona ir taip iki HCG tyrimo. Geriu dar dexomethizoną ir folį.
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 07, 21:48)
sveikos

grįžau namo su dar viena gražuole smile.gif įsodino blastutę. Trečiadienį embriologas sakė, kad iki penktadienio gali užaugti dvi blastutės, o išaugo 3, todėl dar liko ir užšaldymui. Tai vat tokios naujienos.
Papildyta:
Sveikinu  4u.gif

o HCG jau pasidarei?

tai tau sodino embriona ir blastute? jei taip tai as po tokio dueto pirma kart pastojau thumbup.gif

hcg nedariau ir nedarysiu, penktadieni pas gydytoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 07, 22:59)
Galileja nekartojai kraujuko?

nea, nekartojau. Man tik pasake, kad po 4 savaiciu i skana nueiciau ir viskas, daugiau ne zodzio, nei patarimu ka toliau schmoll.gif .
kaip tau?
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 11 07, 18:12)
Sveikos merginos as dar su klausimais pas jus  ax.gif
Ar visom skyre kazka naudoti po isodinimo? Nes man apie tai nei zodzio nebuvo uzsiminta kad kazka duotu, jie tiesiog isodins ir viskas lauks rezultatu.
ir dar noriu paklausti apie vaistus, paskyre man pirmom 5-iom dienom vakare leistis Gonali o paskui 5-ta ir 6-ta diena ryte Orgalutran, tai noriu paklausti del laiko ar yra skirtumas koks tarp ju yra laiko skirtumas: pvz jei gonali leisiuosi 7 vakare o ta kita ryte 5 ar nebus per mazas laiko skirtumas ar visiskai reiksmes neturi? zinau kad reikia kasdien tuo paciu metu leistis tik idomu tarp tu dvieju ar yra skirtumas laiko tarpo?

po isodinimo naudoju crinone geli. o del laiko tarpu tarp injekciju jei nepasake tai matyt nera taip jau svarbu. as kazkada leidaus skurtibgus su 6val pertrauka
Atsakyti
[quote=Marselle,2014 11 07, 22:14]
tai tau sodino embriona ir blastute? jei taip tai as po tokio dueto pirma kart pastojau thumbup.gif

man trečiadienį įsodino 2 embrionus 8 ląstelių ir 1 blastutę šiandien. Iš viso trys gyventojai. Panašiai, kaip ir per pirmą IVF.
Atsakyti
QUOTE(*bena* @ 2014 11 07, 18:12)
ir dar noriu paklausti apie vaistus, paskyre man pirmom 5-iom dienom vakare leistis Gonali o paskui 5-ta ir 6-ta diena ryte Orgalutran, tai noriu paklausti del laiko ar yra skirtumas koks tarp ju yra laiko skirtumas: pvz jei gonali leisiuosi 7 vakare o ta kita ryte 5 ar nebus per mazas laiko skirtumas ar visiskai reiksmes neturi? zinau kad reikia kasdien tuo paciu metu leistis tik idomu tarp tu dvieju ar yra skirtumas laiko tarpo?

Man gonali ir orgaliutrana liepe leistis vienu metu. Esu girdejus kad panasiu laiku turi buti leidziami sie vaistai. Arba vienu metu arba kokia valanda tarpas tarp ju, ir kiekviena diena tuo paciu metu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 07 lapkričio 2014 - 23:55
QUOTE(Galileja @ 2014 11 07, 23:16)
nea, nekartojau. Man tik pasake, kad po 4 savaiciu i skana nueiciau ir viskas, daugiau ne zodzio, nei patarimu ka toliau schmoll.gif .
kaip tau?

Seip as savo idomumui pakartociau,kad isitikint jog skaiciukai auga ir viskas gerai......o man skausmeliai mazesni,ryt gadinu dar viena testa,nes sesute sake dar pasidaryt ir rytoj gausiu jau pirmo skano data....o del kraujuko nezinau ka daryti g.gif man pries dvi dienas nuleido 4 buteliukus,tai pabijojau ant kitos dienos vel priduot,nes galvojau kad jau bus per daug tu badymu....po dvieju sav pasidarysiu vel elektrinini testa ir jei parodys didesni savaiciu skaiciu vadinasi viskas gerai.kazkaip kraujuko nenuleisiu si karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 07, 22:34)

man trečiadienį įsodino 2 embrionus 8 ląstelių ir 1 blastutę šiandien. Iš viso trys gyventojai. Panašiai, kaip ir per pirmą IVF.

man ta kart sodino 1 embriona ir 2 blastutes
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 07, 22:59)

aš po punkcijos naudoju Crinona ir taip iki HCG tyrimo. Geriu dar dexomethizoną ir folį.

O man nieko neduos kaip supratau... jie labai paprastai i viska ziuri tai ir nepatinka man

QUOTE(Marselle @ 2014 11 07, 23:17)
po isodinimo naudoju crinone geli. o del laiko tarpu tarp injekciju  jei nepasake tai matyt nera taip jau svarbu. as kazkada leidaus skurtibgus su 6val pertrauka

O mna gausis 13 valandu perdtrauka, nors ta ryte leisiuosi kartu su gonaliu tik viena karta nes sekancia diena bus jau tik tas ryte orgaliutran, nu zodziu matysim kaip bus smile.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 08, 00:54)
Man gonali ir orgaliutrana liepe leistis vienu metu. Esu girdejus kad panasiu laiku turi buti leidziami sie vaistai. Arba vienu metu arba kokia valanda tarpas tarp ju, ir kiekviena diena tuo paciu metu!  4u.gif

Nu va as kai skaiciau orgaliutran informacini lapeli irgi buvo ten parasyta kad kazka ten kartu su juo reikia leistis.
Nu dekui uz informacija merginos, tikriausiai vel kada uzsuksiu su klausimais nes apie IVF subtilybes mazai tezinau pasirodo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *bena*: 08 lapkričio 2014 - 09:52
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 08, 01:48)
Seip as savo idomumui pakartociau,kad isitikint jog skaiciukai auga ir viskas gerai......o man skausmeliai mazesni,ryt gadinu dar viena testa,nes sesute sake dar pasidaryt ir rytoj gausiu jau pirmo skano data....o del kraujuko nezinau ka daryti  g.gif man pries dvi dienas nuleido 4 buteliukus,tai pabijojau ant kitos dienos vel priduot,nes galvojau kad jau bus per daug tu badymu....po dvieju sav pasidarysiu vel elektrinini testa ir jei parodys didesni savaiciu skaiciu vadinasi viskas gerai.kazkaip kraujuko nenuleisiu si karta  lotuliukas.gif

tai kaip suprantu, tai eina viskas pagal plana 4u.gif pas tave, linkiu ir toliau taip. As irgi galvoju nusipirkti testa, kuris parodo savaites ir paziuresiu ar sutaps su internetinu skaiciavimu, nes pradzioj paprastus (lietuviskus "Bitute") gadinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 08 lapkričio 2014 - 10:38
Dovanoju Utrogestan 100 mg 15 tableciu. Vilnius
Atsakyti
sorry uz off-topic 4u.gif
turiu likusio leidziamo Progesterono Progestan 50mg(daug amp.)ir Estrofem 35tab , Folbiol (folis 5mg ) 100 tab.,nakvisu aliejaus 500mg apie 70 tab., rasykite az jei ka domina 4u.gif
Atsakyti