QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 07, 22:59)
Sveikos merginos as dar su klausimais pas jus
Ar visom skyre kazka naudoti po isodinimo? Nes man apie tai nei zodzio nebuvo uzsiminta kad kazka duotu, jie tiesiog isodins ir viskas lauks rezultatu.
aš po punkcijos naudoju Crinona ir taip iki HCG tyrimo. Geriu dar dexomethizoną ir folį.
O man nieko neduos kaip supratau... jie labai paprastai i viska ziuri tai ir nepatinka man
QUOTE(Marselle @ 2014 11 07, 23:17)
po isodinimo naudoju crinone geli. o del laiko tarpu tarp injekciju jei nepasake tai matyt nera taip jau svarbu. as kazkada leidaus skurtibgus su 6val pertrauka
O mna gausis 13 valandu perdtrauka, nors ta ryte leisiuosi kartu su gonaliu tik viena karta nes sekancia diena bus jau tik tas ryte orgaliutran, nu zodziu matysim kaip bus
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 08, 00:54)
Man gonali ir orgaliutrana liepe leistis vienu metu. Esu girdejus kad panasiu laiku turi buti leidziami sie vaistai. Arba vienu metu arba kokia valanda tarpas tarp ju, ir kiekviena diena tuo paciu metu!
Nu va as kai skaiciau orgaliutran informacini lapeli irgi buvo ten parasyta kad kazka ten kartu su juo reikia leistis.
Nu dekui uz informacija merginos, tikriausiai vel kada uzsuksiu su klausimais nes apie IVF subtilybes mazai tezinau pasirodo