Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 04, 17:12)
Taip greitai jau? Kiek cia iseis savaiteliu? O as vaziuoju rytoj, nes man skauda visa pilva ir sonus labai....strenas ir stveria gerai...itaria, kad cistu yra kiausidese....oj kaip negera...nesakiau kad testas teigiamas, nes butu apsauke,kad per ankti dariausi.ziuresiu ka rytoj pasakys  verysad.gif d

man irgi pasiride ankstokai,nepamenu kada preita karta ejau. as dar perklausiau ar ne per anksti,sake ne. pagal mm bus 5sav. o po isodinimo bus 2 sav
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 11 04, 18:31)
man irgi pasiride ankstokai,nepamenu kada preita karta ejau. as dar perklausiau ar ne per anksti,sake ne. pagal mm bus 5sav. o po isodinimo bus  2 sav

Jei gydytoja sako, tai jau lek...jauciu lauki dbr, ane?
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 04, 17:37)

o tau jei ir bus cistos tai gal pacios issivalys?
kazkaip negirdejus kad taip butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 04, 18:37)

aha, man irgi cia idomiai, kad taip greit pas gydytoja g.gif . Kazi kada man kvietimas ateis?
Papildyta:
kristiana1 aciu uz nauja temute mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galileja: 04 lapkričio 2014 - 17:53
QUOTE(Marselle @ 2014 11 04, 18:48)
o tau jei ir bus cistos tai gal pacios issivalys? 
kazkaip negirdejus kad taip butu g.gif

Nu va man ir idomu pasidare,bet ryt visos abejones issisklaidys.pasilikau namie syvakar,atsakiau visus darbus...kol nezinosiu kad viskas gerai,tol ilsesiuos tongue.gif
Atsakyti
na ka mergaites verysad.gif man nepavyko verysad.gif kraujukas pasirode ir hcg pakilo labai nezymiai. gydytojas liepe nutraukti crinona ir atvykti po mmm.asaras isverkiau,sirdi sustojusia priverciau kazkaip tai plakti.daugiau tokio skausmo neistverciau verysad.gif galileja linkiu gero nesiojimo.kristiana1 nenusimink viskas bus gerai, marselle sveikinu is visos sirdies. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2014 11 04, 13:50)
Aciu uz nauja temute  4u.gif Tikekimes,kad ir si bus dziuginanti,kaip praeitoji  biggrin.gif
Butu idomu zinoti, kiiek merginu siuo metu ruosiasi arba jau eina ifv keliu. Butu idomu psidalinti isgyvenimais  mirksiukas.gif

Sveikos.

Priskaičiuokit ir mane. Aš ryt važiuoju įsodinimui (jei tik bus ką).
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2014 11 04, 14:32)
Aš planuoju vasarį-kovą į Turkiją. 1 IVF LT buvo nesėkmingas (kabinosi, bet pabego)...

kabinosi, bet pabėgo? HCG skaičiai buvo iš pradžių aukšti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Delfinukas @ 2014 11 04, 19:16)
Sveikos.

Priskaičiuokit ir mane. Aš ryt važiuoju įsodinimui (jei tik bus ką).
Papildyta:
kabinosi, bet pabėgo? HCG skaičiai buvo iš pradžių aukšti ar kaip?

sveikute 4u.gif neuzsibuk smile.gif ir koki derliuka turi? KELINTAS IVF? kur daraisi?
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 19:10)
na ka mergaites verysad.gif man nepavyko verysad.gif kraujukas pasirode ir hcg pakilo labai nezymiai. gydytojas liepe nutraukti crinona ir atvykti po mmm.asaras isverkiau,sirdi sustojusia priverciau kazkaip tai plakti.daugiau tokio skausmo neistverciau verysad.gif galileja linkiu gero nesiojimo.kristiana1 nenusimink viskas bus gerai,  marselle sveikinu is visos sirdies.  4u.gif

Žinau, ką tai reiškia. Išsiverk, visos išverkiam, nes skausmas būna begalinis. Tačiau gyvenimas nesustoja, stojam, kabinamės ir einam toliau. Gi vistiek kažkada turi pasisekti. Labai visoms to linkiu 4u.gif

o HCG skaičiai pakilo nežymiai? tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 18:10)
na ka mergaites verysad.gif man nepavyko verysad.gif kraujukas pasirode ir hcg pakilo labai nezymiai. gydytojas liepe nutraukti crinona ir atvykti po mmm.asaras isverkiau,sirdi sustojusia priverciau kazkaip tai plakti.daugiau tokio skausmo neistverciau verysad.gif galileja linkiu gero nesiojimo.kristiana1 nenusimink viskas bus gerai,  marselle sveikinu is visos sirdies.  4u.gif

verysad.gif verysad.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
man šis 2 IVF (duok die būtų paskutinis smile.gif )Darausi VK. Derlius: iš 7 išpunktuotų - 6 apsivaisino. Ryt matysim, kaip ten viskas dalijasi/pasidalijo ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfinukas: 04 lapkričio 2014 - 19:25
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 19:10)

verysad.gif kaip liudna,zinau ka reiskia,issiverk,issilaizyk zaizdas ir kai busi pasiruosus kibk i darba 4u.gif
Atsakyti