QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 20:01)
kaip as sakau, niekada nespjauk i vandeni, kuri gali reikti gerti( ar kaip ten)
as pvz gimdziau pries 16 metu man dabar 35 na ir negaliu daugiau pastoti, ir ka man dabar ...eit ant virves pasikabint.. ar nusispjaut: ai dievuliukas neduoda, tai ir nelemta. na briedas is didziosios raides.zinau, kad noriu, kad reikia, kad turesiu, o visa kita laiko klausymas. kaip ir mums visoms....
Papildyta:
aciu KaraLinda uz palaikyma

Papildyta:
aciu KaraLinda uz palaikyma

Tikriausiai cia daugelio musu patirtys margos, ir jose dziaugsmo kol kas mazai. Suprantu jus, mergaites, nes pati patyriau dar ziauresni isgyvenima, likimas is manes pasityciojo, kaip reta, bet atverkiau savo, ir vel bandau eiti tuo keliu. Gyvename su vyru laukime 8 metai, ir niekaip nepastojau, lankemes pas ivairiausius daktarus isbandeme iui ir niekaip dziugios naujienos nesulaukeme. Vienas nusyvilimas seke kita, tartsi niekada nesibaigiantis kosmaras, bet viltis vistiek giliai sirdyje ruseno. Ir pamenu, buvomano gimimo diena, smagiai atsventeme ir po keliu dienu suzinojau didziaja naujiena, kad laukiame stebuklelio. Pasijutau prastaiir nusprendziau padaryti testa, o ten tvi II ryskiu ryskiausios. Prisimenu, kai abu su vyru verkeme is dziaugsmo ir dekojome Dievui, kad pagaliau isklause musu maldas. Spinduliavome laime, kiekviena ryta prabude negalejome patiketi, kad toks dziaugsmas mus aplanke. 8 savaite lekeme i privacia klinika pasitikrinti, ar zirniukas vietoje, ar viskas gerai. Prisimenu,kai pamaciau ta maza pulsuojancia sirdele, abu su vyru drebejome is susijaudinimo. Daktare drasiai pasake,kad viskas gerai, palinkejo gero nestumo. Isejome, o tiksliau isskridome, kaip ant sparnu, namo, pranesti artimiesiems gerosios naujienos. Deja laime tesesi iki 14 savaites. Atliko skana ir pamate, kad kudikis su apsigimimu. Musu mazylis su dauno sindromu. Daktarai kalbejo apie tai,kaip apie normalu reiskini, ir itikinejo mane, kad nera ko krimstis. Pamenu, kai ta diena isejau isligonines, ir niekaip nesugebejau surasti autobuso stoteles, tiesiog nebesupratau, kas darosi. Savaite laiko nei miegojau nei geriau, nei valgiau, kol galutinai neatliko visu tyrimu ir nepatvirtino spejimo. As gal silpnavale, bet pasirinkau lengviausia kelia...Ir musu mazylis iskeliavo i kita pasauli. Ir siandiena nesuprantu, kodel mums, uz ka...Taigi,mielos mergaites, ir Kazkieno zmona, praeina laiko ir vel ateina viltis. As tvirtai tikiu,kad sis kartas bus laimingas. Mano istorija liudna, bet as tikrai nepasiduosiu ir kovosiu iki galo,kol turesiu menkiausia vilti