Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namuciai

QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 20:01)
kaip as sakau, niekada nespjauk i vandeni, kuri gali reikti gerti( ar kaip ten) g.gif as pvz gimdziau pries 16 metu man dabar 35 na ir negaliu daugiau pastoti, ir ka man dabar ...eit ant virves pasikabint.. ar nusispjaut: ai dievuliukas neduoda, tai ir nelemta. na briedas is didziosios raides.zinau, kad noriu, kad reikia, kad turesiu, o visa kita laiko klausymas. kaip ir mums visoms....
Papildyta:

aciu KaraLinda uz palaikyma 4u.gif

Tikriausiai cia daugelio musu patirtys margos, ir jose dziaugsmo kol kas mazai. Suprantu jus, mergaites, nes pati patyriau dar ziauresni isgyvenima, likimas is manes pasityciojo, kaip reta, bet atverkiau savo, ir vel bandau eiti tuo keliu. Gyvename su vyru laukime 8 metai, ir niekaip nepastojau, lankemes pas ivairiausius daktarus isbandeme iui ir niekaip dziugios naujienos nesulaukeme. Vienas nusyvilimas seke kita, tartsi niekada nesibaigiantis kosmaras, bet viltis vistiek giliai sirdyje ruseno. Ir pamenu, buvomano gimimo diena, smagiai atsventeme ir po keliu dienu suzinojau didziaja naujiena, kad laukiame stebuklelio. Pasijutau prastaiir nusprendziau padaryti testa, o ten tvi II ryskiu ryskiausios. Prisimenu, kai abu su vyru verkeme is dziaugsmo ir dekojome Dievui, kad pagaliau isklause musu maldas. Spinduliavome laime, kiekviena ryta prabude negalejome patiketi, kad toks dziaugsmas mus aplanke. 8 savaite lekeme i privacia klinika pasitikrinti, ar zirniukas vietoje, ar viskas gerai. Prisimenu,kai pamaciau ta maza pulsuojancia sirdele, abu su vyru drebejome is susijaudinimo. Daktare drasiai pasake,kad viskas gerai, palinkejo gero nestumo. Isejome, o tiksliau isskridome, kaip ant sparnu, namo, pranesti artimiesiems gerosios naujienos. Deja laime tesesi iki 14 savaites. Atliko skana ir pamate, kad kudikis su apsigimimu. Musu mazylis su dauno sindromu. Daktarai kalbejo apie tai,kaip apie normalu reiskini, ir itikinejo mane, kad nera ko krimstis. Pamenu, kai ta diena isejau isligonines, ir niekaip nesugebejau surasti autobuso stoteles, tiesiog nebesupratau, kas darosi. Savaite laiko nei miegojau nei geriau, nei valgiau, kol galutinai neatliko visu tyrimu ir nepatvirtino spejimo. As gal silpnavale, bet pasirinkau lengviausia kelia...Ir musu mazylis iskeliavo i kita pasauli. Ir siandiena nesuprantu, kodel mums, uz ka...Taigi,mielos mergaites, ir Kazkieno zmona, praeina laiko ir vel ateina viltis. As tvirtai tikiu,kad sis kartas bus laimingas. Mano istorija liudna, bet as tikrai nepasiduosiu ir kovosiu iki galo,kol turesiu menkiausia vilti 4u.gif Atleiskite,kad taip issipleciau. Bet kai jus laimingos,laiminga ir as. Kai temoje perskaitau nelaimingai pasibaigusia istorija, visada atsigaivina seni prisiminimai.
Atsakyti
vitaleja , labai uzjauciu tave. tikrai daug isgyventi jums su vyru reikejo. kartais nesuprantu to gyvenimo desniu, vieniems (kurie to neverti, aisku galbut ne man spresti) vaikai gimsta kaip suniukai, niekas to nevertina , o mes tos kurios laukia , sapnuoja, mintyse ruosia vaikams kambari, renka rubelius parduotuvese, nulydi zvilgsniu vezimelius kuriose sedi kudikiai,iziurineja nematomas juosteles testuose, gyvenimas ar dievas pakisa spygas , tikraja ta zodzio prasme, tai cia teisybe kur verysad.gif doh.gif g.gif nesuprantu kartais gyvenimo....

Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2014 11 04, 22:34)
kazkieno zmona, kiek augimas buvo ir kuriomis datomis darete??

edena ,na vilciu tas kilimas nekelia... vakar 11 dpi buvo 50, 78 o siandiena 12 dpi 57, 98.matau, kad mazai kila, bet kraujukas visai dingo. crinonas krenat baltas grazuolis. susipurskiau dar blush2.gif nors daktaras sake nutraukti verysad.gif gal taip darydama neleidziu issivalyti gimdai?
Atsakyti
[quote=Kazkieno zmona,2014 11 04, 22:11]
vitaleja , labai uzjauciu tave. tikrai daug isgyventi jums su vyru reikejo. kartais nesuprantu to gyvenimo desniu, vieniems (kurie to neverti, aisku galbut ne man spresti) vaikai gimsta kaip suniukai, niekas to nevertina , o mes tos kurios laukia , sapnuoja, mintyse ruosia vaikams kambari, renka rubelius parduotuvese, nulydi zvilgsniu vezimelius kuriose sedi kudikiai,iziurineja nematomas juosteles testuose, gyvenimas ar dievas pakisa spygas , tikraja ta zodzio prasme, tai cia teisybe kur verysad.gif doh.gif g.gif nesuprantu kartais gyvenimo....

[b]
Patikek ir as kartais nesuprantu, bet tikek, kad kai pasiektas dugnas ir nebera, kur zemiau nukristi, ateina laikas kilti i virsu. Tikrai uz kancias bus atlyginta. Zinau, kaip baisiai siandiena jautiesi, bet rytojus bus sviesesnis. Linkiu, kuo greiciau atsitiesti ir bandyti dar karta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 23:11)

edena ,na vilciu tas kilimas nekelia... vakar 11 dpi buvo 50, 78 o siandiena 12 dpi 57, 98.matau, kad mazai kila, bet kraujukas visai dingo. crinonas krenat baltas grazuolis. susipurskiau dar blush2.gif nors daktaras sake nutraukti verysad.gif gal taip darydama neleidziu issivalyti gimdai?

Tik nepasiduoti..kazkas minejo,kad kraujukas gali buti velyva implantacija ar kazkas..pora dienu dar turieciau vilties ir crinone deciau... nors as dar tik pirma karta bandysiu IVF pas trejsa, bet is kitu patirties kazkaip vilciu dar yra 4u.gif TIK DIDZIAUSIOS SEKMES IR SVEIKATYTES JUMS wub.gif Tikejimas ir ranku nenuleidimas nors sunku ir baisu kartais daro stebuklus mirksiukas.gif As irgi pas Treju,td susiimkite ir nepaleiskite stebuklelio...uzkreskite virusiuku tas kurios jau greit eis tuo sunkiu keliu nestuke.gif Laikau spygas koju ranku uz 2.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms drinks_cheers.gif as siandien lb anktyva, miego visai nesinori......ruosiuos I klinikas, ziuresiu ka man pasakys del skausmu... g.gif f
Atsakyti
QUOTE(Kazkieno zmona @ 2014 11 04, 23:11)

na siandien vel pakartokit, gal bus pakile stipriau, kad jau kraujas dingo g.gif visko buna, tikrai dar pabandykit bent siandien pakartoti tyrima ir dar crinone sunaudoti , jei ir siandien augimas negeras turbut visgi reiktu nutraukti sad.gif
Linkiu graziu paaugusiu skaiciuku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 05 lapkričio 2014 - 09:14
QUOTE(Jurgita7878 @ 2014 11 04, 22:03)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie jūsų. Ilgą laiką tyliai skaitydavau jūsų diskusijas,  tačiau pati parašyti neišdrįsdavau. Kažkieno zmona, užjaučiu iš visos širdies, pati patyriau tą patį, bet pasiduoti negalim, dėl savo svajonės turim kovoti toliau. Kai dariausi pirmąjį testą po IVF proceduros buvo mano gimtadienis, tikėjau iš visos širdies, kad jis bus teigiamas, dėja buvo neigiamas.....Dar po kelių dienų pasidariau kraujo tyrimą ir jis buvo teigiamas, taip džiaugiausi, galvojau dovana atėjo paveluotai, bet ji atėjo...dėja neužilgo psirodė kraujas... ir žirniukai pabėgo. Atrodė žemė iš po kojų slysta, kėliausi ir ėjau miegoti su ašarom, prieš akis mačiau tik juodą sieną, atrodė gyvenimas stoja, bet vyro ir laiko dėka nusiraminau. Dabar esu apmastymuose ką daryti toliau, antrą kartą eiti lygiai tuo pačiu keliu nebenoriu, nežinau ar viską vėl kartoti Lietuvoje.....
Nuojauta, prisimenu kaip sekiau tavo istoriją ir buvo liudna kai tau nepasisekė...turiu minčių taip pat apie Turkijos kliniką, bet net neįsivaizduoju nuo ko pradėti...

Laikyk 4u.gif Kaip smagu, kad kažkas kartu su manimi pergyvena... ax.gif

Na nuo ko gi pradėti - nuo SM, čia galima visą reikalingą informaciją rasti thumbup.gif Ir reikia taupyti pinigėlius....

Aš jau vakar prisiregistravau Turkijos temutėje, dabar gyvenu tą mintimi, kad gal po Naujų metų ir man pasiseks smile.gif O duos Dievas ir iki Naujų biggrin.gif Mes su MB kažkaip neprarandam vilties, kad iki to laiko mums gali ir pasisekti natūraliai, bet čia gal guodžiame patys save... Aš dar galvoju gal iki kitų metų pabandyti kokį vieną IUI čia LT, nes bėdos su MB, jis dabar sveikiau gyvena, geria papildus, rodikliai geryn... Žodžiu rožinėse svajonėse aš... blush2.gif

Tai va, jei galvoji apie TR - visą info rasi SM, o mes tave palaikysime smile.gif

Vitalėja, kokia graudi tavo istorija, pasirinkai gal ir lengviausią, bet Tau tinkantį kelią, daugelis iš mūsų padarytų tą patį... console.gif

Kazkieno zmona, gal tu nenutrauk crinone, maža kas, gi visko būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 05 lapkričio 2014 - 09:54
Labas rytas visoms gathering.gif

Kaip kas jaucias?

laukiu visu graziu skaiciuku, naujienu, vis seku, seku... Visom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mercuria @ 2014 11 05, 10:08)
Labas rytas visoms  gathering.gif

Kaip kas jaucias?

laukiu visu graziu skaiciuku, naujienu, vis seku, seku... Visom  4u.gif

Mercuria ir Tau gero starto 4u.gif 4u.gif Kad pirmasis IVF ir butu paskutinis su laimingu rezultatu nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuriai teko darytis gimdos pabraizyma?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 05, 10:17)
Mercuria ir Tau gero starto  4u.gif  4u.gif  Kad pirmasis IVF ir butu paskutinis su laimingu rezultatu  nestuke.gif

Kad Tavo zodziai Dievuliui i kaire ausi biggrin.gif

Kiek maciau dar 4 mergaites su manim startuoja tai lb lb jom linkiu nestuke.gif ir bandysim statistika gera apturet smile.gif
Atsakyti
Kazkieno zmona, HCG dvigubinasi kas antrą dieną, ne kasdien 4u.gif tad tikrai reikia kartot tyrimą, juolab labai ankstyvas nėštumas
Atsakyti