Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 05, 22:25)
kažkada užreklamavot čia Taurės temoj, tai ir aš jau tik jį ir naudoju, suuuperinis  thumbup.gif tik gaila, kad kaina jo ne tokia jau maža  doh.gif

geros kainos Kaune Mole vaistinėje, tik nepametu, kaip vadinasi vaistine.
Pigiau neu Euroaistinėje. Didelis butelis apie 5o Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzimbiene @ 2014 11 05, 21:03)
geros kainos Kaune Mole vaistinėje, tik nepametu, kaip vadinasi vaistine.
Pigiau neu Euroaistinėje. Didelis butelis apie 5o Lt thumbup.gif

aš ne LT ax.gif pas mus vaistinėj pataikiau su akcija nusipirkt du butelius 500 ml už 30 eurų
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 05, 21:04)
o micelinis vanduo nepatinka? man tai nukonkuravo visus valiklius, ploviklius, paprausiklius ir panašiai biggrin.gif aš biodermos raudoną perku.

Mestelkit nuorodą, kas čia do stebuklas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 11 05, 22:13)
Mestelkit nuorodą, kas čia do stebuklas  4u.gif

http://www.eurovaist...H2O-250-ml.html 4u.gif
Atsakyti
Klaipedietes ryt jau ir mes turesim dezutes,bet beveik puse raudonuoja,paskubam i banka mirksiukas.gif ir pas mane biggrin.gif
Ryt tokia nelengva diena,bandau susideliot viska,kad spet visur,todel sorry jei nekelsiu telefono nuo 17val,eisim i atviru duru diena mokykloj,reik pakalbet su mokytojais kai kuriais karsta.gif

Tiesa,1018 ir 1025 taip pat nepamirštam pasiimt triniti.gif o dar geriau susimoket laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 05 lapkričio 2014 - 22:42
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 05, 22:04)
o micelinis vanduo nepatinka? man tai nukonkuravo visus valiklius, ploviklius, paprausiklius ir panašiai biggrin.gif aš biodermos raudoną perku.

Aš jau senai naudoju, bet mėlyną. Niekad nebandžiau makiažo valyt, pirmiau su prausikliu (irgi biodermos mėlynu) nusiprausiu ir tada kaip toniką tą micelinį naudoju.. Ar čia tik raudonas makiažą naikina? g.gif
Atsakyti
Agentūra VBS praneša, kad Sephoroj jau taiko 20 proc. nuolaidą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 11 05, 23:08)
Agentūra VBS praneša, kad Sephoroj jau taiko 20 proc. nuolaidą  bigsmile.gif

Ką ten pirkt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 11 05, 23:03)
Aš jau senai naudoju, bet mėlyną. Niekad nebandžiau makiažo valyt, pirmiau su prausikliu (irgi biodermos mėlynu) nusiprausiu ir tada kaip toniką tą micelinį naudoju.. Ar čia tik raudonas makiažą naikina? g.gif

Jie abu vienodos paskirties,tik vienas vienokiam odos tipui,kitas - kitokiam smile.gif

Man vis knieti paklausti,mergytės vardas vis užkliūna už akių,ar nebuvom prieš kelis savaitgalius viename baliuje Žemaitijos mieste? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 11 05, 23:09)
Ką ten pirkt? bigsmile.gif

Viska is eiles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 11 05, 23:40)
Klaipedietes ryt jau ir mes turesim dezutes,bet beveik puse raudonuoja,paskubam i banka mirksiukas.gif ir pas mane biggrin.gif
Ryt tokia nelengva diena,bandau susideliot viska,kad spet visur,todel sorry jei nekelsiu telefono nuo 17val,eisim i atviru duru diena mokykloj,reik pakalbet su mokytojais kai kuriais karsta.gif

Tiesa,1018 ir 1025 taip pat nepamirštam pasiimt triniti.gif o dar geriau susimoket laugh.gif

vaikuciai visad idarbinti prekes paduot:)) o Cukre kokia faina:))
Atsakyti
Crazy8 truksta iki freeship ax.gif
Atsakyti