Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Julieja @ 2014 11 08, 12:21)
thumbup.gif
Gausis po 20 usd vienas, tikrai kaina gera.
Junkites mergytes bigsmile.gif

o jis jautrioms akims, kažin, tinkamas? nes nuo savo įprasto tušo, kurį jau n metų naudojau, pradėjo akys ašarot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 08, 14:23)
o jis jautrioms akims, kažin, tinkamas? nes nuo savo įprasto tušo, kurį jau n metų naudojau, pradėjo akys ašarot  doh.gif

TAAAAAIP biggrin.gif
Jautrioms akims jis labai gerai.
Aš LT tai atsikankindavau ieškodama jautrioms akims po to kai vos ne vienintelis NIVEA tušas dingo iš apyvartos.
O šis mano ypač jautrioms akims tinka.
Made in Italy biggrin.gif
Aš sau ir mamai užsakymą nusiunčiau, nes tikrai vertas kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2014 11 08, 12:29)
TAAAAAIP  biggrin.gif
Jautrioms akims jis labai gerai.
Aš LT tai atsikankindavau ieškodama jautrioms akims po to kai vos ne vienintelis NIVEA tušas dingo iš apyvartos.
O šis mano ypač jautrioms akims tinka.
Made in Italy  biggrin.gif
Aš sau ir mamai užsakymą nusiunčiau, nes tikrai vertas kainos  4u.gif

ačiūūū thumbup.gif tada siunčiu ir aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 08, 14:23)
o jis jautrioms akims, kažin, tinkamas? nes nuo savo įprasto tušo, kurį jau n metų naudojau, pradėjo akys ašarot  doh.gif

taip tinkamas, as pvz pries tai turejau Dior show, tai tas man netiko, nes irgi akys jautrios, kai tik uztepiu vis asaruoja akys ir grauze man. doh.gif O sis liuksinis! thumbup.gif Nieko panausaus nera.
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2014 11 08, 14:32)
taip tinkamas, as pvz pries tai turejau Dior show, tai tas man netiko, nes irgi akys jautrios, kai tik uztepiu vis asaruoja akys ir grauze man.  doh.gif  O sis liuksinis! thumbup.gif Nieko panausaus nera.

o jis gerai ilgina tas chanel ? nes man reikia, kad ilgintu ir siek tiek duotu pimties ? gali jis ta duoti ? ar nelabai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 11 08, 14:37)
o jis gerai ilgina tas chanel ? nes man reikia, kad ilgintu ir siek tiek duotu pimties ? gali jis ta duoti ? ar nelabai ?  ax.gif

Gali, bent man jis ir ilgina ir storina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2014 11 08, 14:43)
Gali, bent man jis ir ilgina ir storina    4u.gif

man reikia, kad taaaip saziningai ilgintu biggrin.gif nebira po puses dienos ?
Atsakyti
QUOTE(izide @ 2014 11 08, 09:46)
Na, snaudales, keliames, siunciam uzsakymus, tusus gi papigiai dalina. biggrin.gif
Clinique apie 11 baksu gausis, Dior apie 18 ir t.t.t
user posted image

Eik tu...gimtadienio švęst happybday.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, nesiuskite NORDSTROM tusu , neimanoma visu imti, nes visi vienodi - blokuos parduotuve viska sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 11 08, 14:36)
Mergaites, nesiuskite NORDSTROM  tusu , neimanoma visu imti, nes visi vienodi - blokuos parduotuve viska sad.gif

verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 08 lapkričio 2014 - 15:02
QUOTE(Renadai @ 2014 11 08, 15:56)
Tai pasakykit kokius visi siunčia - pamainysim į kitus... Nes kaip gaila, kad nusiunčiau užsakymą prieš 4 valandas, o dabar parašė, kad nebepriima sad.gif  verysad.gif

as irgi savo uzsakyma galeciau pakeisti i kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 11 08, 15:03)
Eik tu...gimtadienio švęst  happybday.gif  lotuliukas.gif

Negaliu, kaip tikram ligoniui shopoxolikui, jei kazko nenusipirksi-diena veltui biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Sios dienos tusu psichoze biggrin.gif

user posted image
Atsakyti