Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(tyli upė @ 2014 11 10, 15:48)
rolleyes.gif  Turėjom bodžiukus gavę dovanų, tai net nepanaudojau.. 1. siauri, siauručiai, be užsegimo (nors žiūriu, ir carters, cp be užsegimų būna, bet ten taip nusiaurinta, kad net galvytę sunku įkišt, kiek pamenu) - kažkaip baisu buvo mažiukus sulaužyt, norint sukišt į tokį nepatogų daiktą. Čia dvynukėlius. Rankovytės išvis kažkokios siaurutėlės.
Man naujagymiams labiausiai patikdavo tie siaustinukai vadinami. Po šliaužtu.

2. materija nejauki ir  plona kaip marliaus.

As turejau kelet komplektuku Gerber, tai man jie kaip tik labai patiko, kad nera storos medvilnes, gerai tampesi, nebuvo jokiu problemu apvilkti, nepalyginsi su tais tysalais ir storais is anglijos, ir kad siauri, nes irgi nemegdavau, kad peciai pro kakla kristu, apvilkt nebuvo jokiu bedu ... na bet mano vaikai is tu nenormaliuju, kudi be proto ir budami 4 metuku nesioja 1.5-2 dydzio rubus hihihi.gif

Tiesa, Carter's buvo ir yra favoritai.. nors turiu pripazinti, kad trecias kiek virsija standartus, bet vistik budamas 3 menesiu devejo 3 dydi, budamas 5 daba devi 6 dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songaila: 10 lapkričio 2014 - 17:29
Sveikutes,

man jau kaledines dovanos, zaislai pradejo smegenis sukti. Ar jau pradejot pirkti, gal uzmatet kokiu geru kainu?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 10, 14:51)

aha sis gražesnis smile.gif
Atsakyti
Renkama 4u.gif
Ideeli.com
6pm
Century21
Finishline
Starbucks truksta labai nedaug iki freeship
Bluefly
YOOX
Motherhood
NewBalance
Tanforless
Aeropostale
Stockngo
Macys
Jcpenney
Thebodyshop
Amway
Samsonite
Yoox
1 save on lens
Talbots
Jcpenney
6pm
Loft
AnnTaylor
Crazy8
Target
GYmboree
Drugstore
Sierratradingpost kodukas YSB6769V
6pm.com
Overstock.com
Nordstrom.com
Gap/OldNavy turi nuolaidu kodus svetaineje
NeimanMarcus.com 4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif

Temos išparduotuvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerdulka: 10 lapkričio 2014 - 18:13
QUOTE(kriisti @ 2014 11 10, 15:24)
Čia gal nuo naršyklės priklauso, pameginkie ne per moziila o per explorer eiti zulily.com

arba

tiesiog rankiniu būdu pasirinkti USA apačioje puslapio dešiniau berods shop by U.S.A

bet jei norite tų purių tai šiuo metu skurdokas ten pasirinkimas, ir patarimas rinkites kai pradinė kaina ne mažiau nei 50 dol, o geriausiai 70 ir daugiau ir gera kaina skaitosi mano manymu jau nuo 9 dol iki 11dol. aišku jei galite leist daugiau tai kaina nesvarbu  4u.gif

Dar taip nebuvo.. doh.gif
Nepatenku i Zulily.com ir viskas, uzblokavo kazkas mane hihihi.gif hihihi.gif
Nepadeda nei Explorer, nei Chromas, nei Mozila. Nei rankiniu budu suvedus, nei pasirinkus shop US, nu baisu.
Sugalvojau tu TUTU sijonu pasidairyt, tai matyt kazkas auksciau nusprende, kad man nereiketu.. biggrin.gif
Galiausiai telefe per Safari narsykle bandziau - nieko gero. Tada susiinstaliavo app'sas ZulilyUK, bet kainas rodo $$$, nors tiek paguoda biggrin.gif O cia tiek grozybiu, kad truks plis dabar reikia man patekt i ta puslapi smile.gif
Atsakyti
kokias pinigines perkate vyrams? ieskau dovanoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2014 11 10, 18:27)
... na bet mano vaikai is tu nenormaliuju, kudi be proto ir budami 4 metuku nesioja 1.5-2 dydzio rubus hihihi.gif

Tiesa, Carter's buvo ir yra favoritai.. nors turiu pripazinti, kad trecias kiek virsija standartus, bet vistik budamas 3 menesiu devejo 3 dydi, budamas 5 daba devi 6 dydi

Nu jo, tada maniskiai jauciu butu is normaliu arba virs normaliu, nes dabar 3,5 metu bernui perku 5 metu drabuzius, o nepilnai 6 meciui - 7 metu rubai tinkami doh.gif Visi klausia kokioj klasej, o jis dar tik kitais metais eis i paruosiamaja, o jau dabar 126 cm ugio. Na, cia lirinis nukrypimas nuo pirkimu temos, gal nesupyksite
Atsakyti
Klausimas pirmokų mamoms: nusiunčiau landsens kuprinę Medium, tikiuosi pataikysiu su dydžiu.

bet dar lunch box ar praverčia tos daiktas?

Beje landsen man rodos jau oaskutine diena - 30
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 10, 19:43)
Klausimas pirmokų mamoms: nusiunčiau landsens kuprinę Medium, tikiuosi pataikysiu su dydžiu.

bet dar lunch box ar praverčia tos daiktas?

Beje landsen man rodos jau oaskutine diena - 30

man praverčia, nes maniškis nevalgo valdiško maisto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2014 11 10, 11:50)
kokias pinigines perkate vyrams? ieskau dovanoms 4u.gif

man didžiausia problema vyrui pinginė. Jis nori tik užsegamos, bet nėr tokių šiais laikais verysad.gif
Jei kas rasit užsegamą, krisiu po kojom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2014 11 10, 20:49)
man praverčia, nes maniškis nevalgo valdiško maisto  doh.gif

dėkoju, nusiunčiau, aišku mergina rėkia visa burna ir jai reikia, tai teko ir jai pietų krepšiuką siųst. Laukčiau atsiliepimu, nes dar -30 tai kaina manau labai patraukli nuo 22 dol ax.gif

ekspertes pasakykite ar gera kuprine išrinkau, nes spalva pats vyrukas rinkosi ax.gif http://www.landsend....kpack/id_261408
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 11 10, 21:51)
man didžiausia problema vyrui pinginė. Jis nori tik užsegamos, bet nėr tokių šiais laikais  verysad.gif
Jei kas rasit užsegamą, krisiu po kojom  lotuliukas.gif

o as nerandu pinigines, kad butu centam isidet. visos kazkaip be kiseneles centam doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti