Gal zinot kaip atrodo nauja Monstre,kur žoline su vilkolake susilieja i viena ???
cia toks uzsakymas
QUOTE(Liner @ 2014 11 11, 09:32)
Sveikos, gal kam reikia nebrangių sidabrinių papuošalų Kalėdų proga http://www_uniquepea...m/sale.html?p=6
Šiaip tai Sterling silver kaip suprantu bus ne sidabras, o tik pasidabruota. pirkau vienus auskarus, irgi tikėjaus, kad bus sidabriniai ir pššš - lupas dabar sidabras
QUOTE(kriisti @ 2014 11 11, 10:49)
zinok neatsimenu, einu pasikuisiu saskaitose... gal budavo kai kuriom lelem didesne nuolaida, kaip sakant - ispardavimas
radau, kad esu pirkusi ir po 4$, buvo nukainuotos iki 5$ ir paskui dar -1$ kazkokia proga, bet tokios nuolaidos labai retos, 6$ jau gera kaina
QUOTE(guziukas @ 2014 11 11, 12:51)
Gal zinot kaip atrodo nauja Monstre,kur žoline su vilkolake susilieja i viena ???
cia toks uzsakymas 
Aš tik šį savaitgalį animacinį filmą su vaikiais pažiūrėjau.. Susipažinau, kas tos monstrės
Pradžioj erzino tie dančiai, o paskui visai patiko.. Net sakyč, simpatiški tokie personažai.
Bet ką su jom žaisti kaip su lėlėm, neįsivaizduoju
QUOTE(Eleina @ 2014 11 11, 11:17)
Šiaip tai Sterling silver kaip suprantu bus ne sidabras, o tik pasidabruota. pirkau vienus auskarus, irgi tikėjaus, kad bus sidabriniai ir pššš - lupas dabar sidabras 
o kaip turi būt prie juvelyrinių dirbinių parašyta, kad būtų sidabras?
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 11, 11:32)
Aš tik šį savaitgalį animacinį filmą su vaikiais pažiūrėjau.. Susipažinau, kas tos monstrės
Pradžioj erzino tie dančiai, o paskui visai patiko.. Net sakyč, simpatiški tokie personažai.
mano mergica (su vyresniu draugeliu
QUOTE(Eleina @ 2014 11 11, 11:17)
tai kad lyg ir sidabras
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 11, 12:32)
Zaidzia dar ir kaip,ne tik su jom,barbiu irgi yra ir winksiu,tai su visom,dazniausiai aisku prie barbiu namo,ten veiklos uztenka tiek trimetei,tiek devinmetei,o brolis daznai pasisiulo sutvarkyt nama
QUOTE(manouche @ 2014 11 11, 13:35)
o kaip turi būt prie juvelyrinių dirbinių parašyta, kad būtų sidabras? 
Papildyta:
) neseniai filmuka su jom žiūrėjo. Sakėsi, patiko. Bet pirkt tokių neprašo. Jai labaiu švelnių bruožų su šypsenom ir princesinės lėlytės patinka
. Bet vakar labai deimantais susidomėjo...moteriškėja
.
Papildyta:
Klausimas sukėlė šypsnį
Bet ir abejones moterų suprantu, nes tikrai ne viskas sidabras, kas US taip pavadinama. Kaip ir oda ne visad būna tikra.
-----
Pas tėvą kreipk
Oi, moteriškėja.
QUOTE(Liner @ 2014 11 11, 09:32)
Sveikos, gal kam reikia nebrangių sidabrinių papuošalų Kalėdų proga http://www_uniquepea...m/sale.html?p=6
Visai mieli
ar merginos parinktų nemokamam pristatymui?
QUOTE(guziukas @ 2014 11 11, 10:51)
cia toks uzsakymas 
ne sita?
QUOTE(guziukas @ 2014 11 11, 13:36)
Zaidzia dar ir kaip,ne tik su jom,barbiu irgi yra ir winksiu,tai su visom,dazniausiai aisku prie barbiu namo,ten veiklos uztenka tiek trimetei,tiek devinmetei,o brolis daznai pasisiulo sutvarkyt nama 
Suremontuoti?
Beje, žiūrėjom su vaikiais tą Ralfą (ar kokį ten) Griovėją. Super filmukas, net man patiko
Nu, vis ne monstryščios kokios ar ypač moteriškų apvalumų ir linkių akcentavimas.
Merginos, ar gaunat kur Columbia Rope batukų vaikams? ar šiemet liks be ropių vaikai....