Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Gal zinot kaip atrodo nauja Monstre,kur žoline su vilkolake susilieja i viena ??? blink.gif cia toks uzsakymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liner @ 2014 11 11, 09:32)
Sveikos, gal kam reikia nebrangių sidabrinių papuošalų Kalėdų proga http://www_uniquepea...m/sale.html?p=6

Šiaip tai Sterling silver kaip suprantu bus ne sidabras, o tik pasidabruota. pirkau vienus auskarus, irgi tikėjaus, kad bus sidabriniai ir pššš - lupas dabar sidabras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 11, 10:49)
Merginos, kaip ten su disney ką? prašau atsiliept please  2.gif

zinok neatsimenu, einu pasikuisiu saskaitose... gal budavo kai kuriom lelem didesne nuolaida, kaip sakant - ispardavimas

radau, kad esu pirkusi ir po 4$, buvo nukainuotos iki 5$ ir paskui dar -1$ kazkokia proga, bet tokios nuolaidos labai retos, 6$ jau gera kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 11 lapkričio 2014 - 11:23
QUOTE(guziukas @ 2014 11 11, 12:51)
Gal zinot kaip atrodo nauja Monstre,kur žoline su vilkolake susilieja i viena ???  blink.gif cia toks uzsakymas lotuliukas.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif Oi. Nežinau.
Aš tik šį savaitgalį animacinį filmą su vaikiais pažiūrėjau.. Susipažinau, kas tos monstrės lotuliukas.gif
Pradžioj erzino tie dančiai, o paskui visai patiko.. Net sakyč, simpatiški tokie personažai. biggrin.gif būn baisesnių gražuolių doh.gif
Bet ką su jom žaisti kaip su lėlėm, neįsivaizduoju biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 11 11, 11:17)
Šiaip tai Sterling silver kaip suprantu bus ne sidabras, o tik pasidabruota. pirkau vienus auskarus, irgi tikėjaus, kad bus sidabriniai ir pššš - lupas dabar sidabras biggrin.gif

o kaip turi būt prie juvelyrinių dirbinių parašyta, kad būtų sidabras? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 11, 11:32)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif Oi. Nežinau.
Aš tik šį savaitgalį animacinį filmą su vaikiais pažiūrėjau.. Susipažinau, kas tos monstrės  lotuliukas.gif
Pradžioj erzino tie dančiai, o paskui visai patiko.. Net sakyč, simpatiški tokie personažai. biggrin.gif būn baisesnių gražuolių  doh.gif
Bet ką su jom žaisti kaip su lėlėm, neįsivaizduoju  biggrin.gif  blush2.gif

mano mergica (su vyresniu draugeliu bigsmile.gif) neseniai filmuka su jom žiūrėjo. Sakėsi, patiko. Bet pirkt tokių neprašo. Jai labaiu švelnių bruožų su šypsenom ir princesinės lėlytės patinka wub.gif. Bet vakar labai deimantais susidomėjo...moteriškėja g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2014 11 11, 11:17)

tai kad lyg ir sidabras g.gif kai pasidabruota- silver plated rašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 11, 12:32)
bigsmile.gif  lotuliukas.gif Oi. Nežinau.
Aš tik šį savaitgalį animacinį filmą su vaikiais pažiūrėjau.. Susipažinau, kas tos monstrės  lotuliukas.gif
Pradžioj erzino tie dančiai, o paskui visai patiko.. Net sakyč, simpatiški tokie personažai. biggrin.gif būn baisesnių gražuolių  doh.gif
Bet ką su jom žaisti kaip su lėlėm, neįsivaizduoju  biggrin.gif  blush2.gif

Zaidzia dar ir kaip,ne tik su jom,barbiu irgi yra ir winksiu,tai su visom,dazniausiai aisku prie barbiu namo,ten veiklos uztenka tiek trimetei,tiek devinmetei,o brolis daznai pasisiulo sutvarkyt nama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 11 11, 13:35)
o kaip turi būt prie juvelyrinių dirbinių parašyta, kad būtų sidabras?  ax.gif
Papildyta:

mano mergica (su vyresniu draugeliu  bigsmile.gif) neseniai filmuka su jom žiūrėjo. Sakėsi, patiko. Bet pirkt tokių neprašo. Jai labaiu švelnių bruožų su šypsenom ir princesinės lėlytės patinka wub.gif. Bet vakar labai deimantais susidomėjo...moteriškėja g.gif.

biggrin.gif
Klausimas sukėlė šypsnį biggrin.gif doh.gif
Bet ir abejones moterų suprantu, nes tikrai ne viskas sidabras, kas US taip pavadinama. Kaip ir oda ne visad būna tikra.

-----
Pas tėvą kreipk bigsmile.gif
Oi, moteriškėja. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liner @ 2014 11 11, 09:32)
Sveikos, gal kam reikia nebrangių sidabrinių papuošalų Kalėdų proga http://www_uniquepea...m/sale.html?p=6

Visai mieli smile.gif O tax'ai yra?
ar merginos parinktų nemokamam pristatymui?
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 11 11, 10:51)
Gal zinot kaip atrodo nauja Monstre,kur žoline su vilkolake susilieja i viena ???  blink.gif cia toks uzsakymas lotuliukas.gif

ne sita? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 11 11, 13:36)
Zaidzia dar ir kaip,ne tik su jom,barbiu irgi yra ir winksiu,tai su visom,dazniausiai aisku prie barbiu namo,ten veiklos uztenka tiek trimetei,tiek devinmetei,o brolis daznai pasisiulo sutvarkyt nama lotuliukas.gif

Suremontuoti? bigsmile.gif

Beje, žiūrėjom su vaikiais tą Ralfą (ar kokį ten) Griovėją. Super filmukas, net man patiko blush2.gif biggrin.gif Pagalvojau, kad ten gražūs tie personažai. Kad ir ta Trukdė ir visi kiti.. vaikiški, simpatiški. Spurga-policininkas. Kasžin tokių lėlių, žaislų yra serija? ax.gif
Nu, vis ne monstryščios kokios ar ypač moteriškų apvalumų ir linkių akcentavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 11 lapkričio 2014 - 11:46
Merginos, ar gaunat kur Columbia Rope batukų vaikams? ar šiemet liks be ropių vaikai....
Atsakyti