Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Merginos, o amazon Taure pakooperuoja ar perka kiekvienai atskirai (kažkur kažką susivaigau apie tai).
Įsimečiau į krepšiuką tą šepetį, bet nesiunčia vieno, per pigus biggrin.gif galiu siųst jai tokį užsakymą?
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2014 11 06, 14:36)
Merginos, o amazon Taure pakooperuoja ar perka kiekvienai atskirai (kažkur kažką susivaigau apie tai).
Įsimečiau į krepšiuką tą šepetį, bet nesiunčia vieno, per pigus  biggrin.gif  galiu siųst jai tokį užsakymą?

Jei free ship nuo kazkokios sumos - visad pakooperuos, galit ramiai siust.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 06, 15:37)
Jei free ship nuo kazkokios sumos - visad pakooperuos, galit ramiai siust.

Ačiū smile.gif
Ir prisidedu prie padėkų komandai thumbup.gif thumbup.gif Ačiū už prekes, negaliu sulaukt darbo galo, kaip knieti kelnes pasimatuot biggrin.gif
Atsakyti
Bonda, Gabriele, Coco dėkoju pamėginsiu ir aš smile.gif Jei dar taikys -20 tada visai padori kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2014 11 06, 13:33)
MAVI dzinsu tokia sudetis : 67% cotton, 33% eme., bus tamprus? Nebus 30 per didelis 82-104 ?

Visiškai ne tamprūs,elastano nėra nei gramo,turiu tokius.
Atsakyti
Gal užmatėt pūkinių ilgų moteriškų paltų gerom kainom
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2014 11 06, 14:33)
MAVI dzinsu tokia sudetis : 67% cotton, 33% eme., bus tamprus? Nebus 30 per didelis 82-104 ?

Bus tamprūs. Pirkau dvejus Mavi, labai geri modeliai, gražiai "guli". Su 99 cm 29 tinka. Tačiau liemuo mano labai platus. 29 dydį su low rise dėviu, o tokį patį dydį su mid rise spintoje laikau, net etiketės nenuimtos. Nes per liemenį labai įsirėžia.
Galvoju jei liemuo lieknesnis, tai su 104 cm gal irgi tiktų 29... g.gif

QUOTE(kriisti @ 2014 11 06, 15:47)
Bonda, Gabriele, Coco dėkoju pamėginsiu ir aš smile.gif Jei dar taikys -20 tada visai padori kaina smile.gif

Ypač riebiai ir riebiai odai yra gel, o ypač sausai ir sausai skirtas lotion. Geri produktai.
Aš turiu lotion, bet dabar dar užsisakiau gel. Staigiai pakeitė oda, iš sausos į riebią unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(RIJADA @ 2014 11 06, 15:58)
Visiškai ne tamprūs,elastano nėra nei gramo,turiu tokius.

Tikrai g.gif Aš sakyčiau ne "guminiai", bet normalūs tamprūs džinsai.
Atsakyti
QUOTE(mozaikaa @ 2014 11 06, 15:04)
Gal užmatėt pūkinių ilgų moteriškų paltų gerom kainom

Kas yra gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2014 11 06, 15:08)
Tikrai g.gif  Aš sakyčiau ne "guminiai", bet normalūs tamprūs džinsai.

Kaip jie gali būti tamprūs be elastano g.gif Normalūs medvilniniai džinsai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 06, 16:12)
Kas yra gera kaina?

ne už 1000 lietuviškų pinigų smile.gif
nes kol kas tik tokius matau blush2.gif
Atsakyti
o kazi sephora rinks ar ne? nes negaunu nei ok nei nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2014 11 06, 00:16)
Jie abu vienodos paskirties,tik vienas vienokiam odos tipui,kitas - kitokiam  smile.gif

Man vis knieti paklausti,mergytės vardas vis užkliūna už akių,ar nebuvom prieš kelis savaitgalius viename baliuje Žemaitijos mieste? rolleyes.gif

Ačiū smile.gif
Nežinau, silpna atmintis mano biggrin.gif Mano vardas Indrė jei jums padės prisiminti ar mes pažįstamos smile.gif P.S. kaip tik galvoju, kad reikia vaiko vardą panaikinti iš čia, nes labai pradėjo populiarėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 06 lapkričio 2014 - 15:39