Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 12, 15:00)
thumbup.gif  as ir tikiuosi, kad greit sublizgesiu biggrin.gif tik niekaip iki Loren nedasokuoju blush2.gif

ir sublizgesi smile.gif ne per diena ir ne per dvi. bet po keliu savaiciu tikrai pasijaus. dar priklauso nuo odos. jei siek tiek labiau nepriziureta reikes ilgiau, jei puoselejama greiciau, viskas cia bus gerai.

as geriu ta hydraplenish hialuronic acid. naturesway ar kieno jis ten.
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2014 11 12, 13:59)
Bandziaius ir ta pigu kur visops perkat,man man jis  schmoll.gif o šitą ilgą laiką naudoju,mano draugė kosmetologė tai vis užsako man,bet paskutini kartą iš amazomn pirkau buvo daug pigiau nei dabartinė kaina,paskui dar fainas ir veiksmingas man sitas:
http://www.amazon.co...0ZFX8RDHZY5M0FE
Išviso šita serija faina ir kremai geri.

pigiausias ,tai man visai netiko rolleyes.gif
yra tema sm apie CHRISTINA kosmetiką,giria panos drinks_cheers.gif smile.gif įdomu pabandyt gal būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 12, 13:59)
ne, as irgi jo nepeikiu. ale zinai, tablete isgert vienc ir yra, o cia tepliokis, nepamirsk biggrin.gif siaip pajauciau dar kad sanariai nebetraska. garbes zodis biggrin.gif supratau, kad viskas cia gerai tada biggrin.gif

Aisku reik neatmesti visu tu faktoriu,kuriuos jus auksciau minejot: miegas,maistas ir t.t biggrin.gif ir siaip as megeja terliotis.
Gal galit geriamo nuoroda imesti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 12, 14:09)
ir sublizgesi smile.gif ne per diena ir ne per dvi. bet po keliu savaiciu tikrai pasijaus. dar priklauso nuo odos. jei siek tiek labiau nepriziureta reikes ilgiau, jei puoselejama greiciau, viskas cia bus gerai.

dar priklauso ,kaip tu sakai, kokį gyvenimo būdą gyveni,ką valgai/nevalgai ,ilsiesi/nemiga kankina ir tt umn.gif ,pradžioj reikia šitie dalykai sureguliuot,o tada jau po kelių butelaičių gal kažkas kažkiek ir pasimatys hihihi.gif
tiesa, lašiukai yra gerai ,išbandyk mirksiukas.gif veidelis dar gražesnis bus wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
su vitaminais, tai ir taip nespeju visu isgerti, kai baigsiu kursa plaukams, reiks gal odai nusipirkti... g.gif siaip dar geriu zuvies taukus, cinka...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2014 11 12, 14:15)
dar priklauso ,kaip tu sakai, kokį gyvenimo būdą gyveni,ką valgai/nevalgai ,ilsiesi/nemiga kankina ir tt  umn.gif ,pradžioj reikia šitie dalykai sureguliuot,o tada jau po kelių butelaičių gal kažkas kažkiek ir pasimatys  hihihi.gif
tiesa, lašiukai  yra gerai ,išbandyk  mirksiukas.gif veidelis dar gražesnis bus  wub.gif  biggrin.gif

Rapoja kur lasiukus pirkai greit sakyk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 12, 15:20)
su vitaminais, tai ir taip nespeju visu isgerti, kai baigsiu kursa plaukams, reiks gal odai nusipirkti... g.gif siaip dar geriu zuvies taukus, cinka...

mane labai kamavo herpes ant lupu. susiradau lysine. geriu antras menuo tfu tfu tfu nei sykio, kai iki tol jei ne vienoj vietoj tai kitoj doh.gif ir vat ta hialurona. Pasidejau prie kavos pako, kad ryte atejus daryt kavos matyciau biggrin.gif kitaip man irgi amen. smegenu ir atminties nerasta. senatve sunkus dalyks.

Zinokit mane tie jusu lasiukai irgi domin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2014 11 12, 14:02)
na dabar greit metam geriamojo nuoroda, pirksim ji  biggrin.gif

QUOTE(ericute @ 2014 11 12, 14:13)
Gal galit geriamo nuoroda imesti?

as toki geriu
http://www.puritan.c...d-100-mg-017687
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambuccia @ 2014 11 12, 14:21)
Rapoja kur lasiukus pirkai greit sakyk lotuliukas.gif

užsireikėjo sakai biggrin.gif ? uiiii gėris wub.gif lotuliukas.gif aš jau senai jais džiaugiuosi,kelis butelaičius suvartojau jau biggrin.gif seniau uk akcijų buvo rolleyes.gif pas mus nesu pirkusi ,vis siunčiuosi smile.gif kainos gal ir panašios,bet siunčiuosi,man patogiau,nereikia važiuot,ieškot biggrin.gif
Atsakyti
as sita

http://www.amazon.co...hyaluronic acid

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti