O ramybė kažkokia atsiras tik tada kai pasijus judesiukai.... Nors su antru aš visai rami kažkaip
O tikros ramybės nebebus niekada Tai ar kvėpuoja žiuret reikia, tai ar pavalgęs, ar nešalta, ar tas gerai, anas gerai ir taip iki .....
Eisiu žvakutės uždegt
Va mano ramybė valgo dabar varškės rageli visas purvinas, išsiterliojęs
O ramybė kažkokia atsiras tik tada kai pasijus judesiukai.... Nors su antru aš visai rami kažkaip
O tikros ramybės nebebus niekada Tai ar kvėpuoja žiuret reikia, tai ar pavalgęs, ar nešalta, ar tas gerai, anas gerai ir taip iki .....
Eisiu žvakutės uždegt
Va mano ramybė valgo dabar varškės rageli visas purvinas, išsiterliojęs
Nebesilankau pas Gruzdienę aš. Apskritai mūsų problemos jau aiškios, gydymo nelabai ir yra, tai belieka laukti, gal kada nors užkibs. Joks gydytojas stebuklų nepasiūlys.
Nebesilankau pas Gruzdienę aš. Apskritai mūsų problemos jau aiškios, gydymo nelabai ir yra, tai belieka laukti, gal kada nors užkibs. Joks gydytojas stebuklų nepasiūlys.
Pas Drūlytę VK kolkas, dabar esu po 3 IUI. Dėl IVF nesu tikra, ar apskritai darysiuos, o jei darysiuos, ko gero, LT net nebandysiu - latviai arba turkai. Bet kolkas apie tai negalvoju.
rutguda laikysiu kumstukus uzspaudus kad tik viskas butu gerai
Frejuke , nei biski neramiau kad ir kai judesiai atsiranda , jai biski maziau kruta ar nejauti as vel tridaliohu ir mana tridaliosiu iki galo