Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 319

QUOTE(Candy_lips @ 2014 11 10, 22:26)
Pirkau is Bloomingo ir atsiejo 303$. Po savaites kazkurioj pardoj buvo ant 20 $ pigiau  doh.gif  Bet nesigailiu, o dziaugiuosi, kad aplamai pagavau ji. Nes amziais prazioplindavau arba nebelikdavo ju.
Mano juodas safiano. Tik truputi gaila, kad viduj pamusalas juodas. Labai norejau sviesaus vidaus  ax.gif

http://www1.blooming...age=contextPage

aciu uz pirkinukus 4u.gif o del vidaus kad tamsus, tai nesigailekit, vistiek buna pasipurvina tas vidus, tai ziurek koks tusiukas perbraukia tai koks daziukas pabyra, man tai nera baisiau kai matosi viduj rankines plemai visokie ax.gif

QUOTE(LisaLove @ 2014 11 10, 22:47)
su dideliu džiaugsmu aakyse širdyje ir ypač rankose,skubu padėkoti mergaitės ! Pagaliau grįžęs vyras atvežė viską  thumbup.gif  Ir toliau mėgausiuos savo kvepaliukais   wub.gif , o vaikai šiltai džiaugsis  šaltuoju rudeniu  thumbup.gif

Ačiūuž rūpestį Jums 4u.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(NORIKA @ 2014 11 10, 22:59)
Jei ne klystu Gisana jį turėjo, bet kažkas jai nepatiko jame, tai pardavinėjo... Bet čia senokai buvo, tai galiu ir būt sumaišius narę  ax.gif
nesimatysiu, tai greičiausiai tik ausys iš po terbos kyšos.... g.gif  lotuliukas.gif

nepamenu nieko kas kremus pardavinetu, tik pudras, kai spalva neitaiko , ar tusa koki, na gal dar lupdazi, bet kremu tai kazkaip nepamenu net ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 10 lapkričio 2014 - 23:35
QUOTE(***Natalija*** @ 2014 11 11, 00:34)
o ar tiktu placiai blauzdai g.gif

Ir as prisijungiu su klausimu 4u.gif Mano blauzda 39cm, bijau, kad nebutu siauri g.gif Su GUESS botais jau prasoviau, siauri per blauzda man. Kazin kaip sitie? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2014 11 10, 23:40)
Ir as prisijungiu su klausimu 4u.gif Mano blauzda 39cm, bijau, kad nebutu siauri  g.gif Su GUESS  botais jau prasoviau, siauri per blauzda man. Kazin kaip sitie? 4u.gif

parase 40,5 cm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 11, 01:05)
drinks_cheers.gif ant buteliuko raso - dvi kapsules . bet as geriu resveratrolio 2 kartu - tai hialurono 1 ax.gif

O skrandžio negadina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 11, 00:05)
drinks_cheers.gif ant buteliuko raso - dvi kapsules . bet as geriu resveratrolio 2 kartu - tai hialurono 1 ax.gif

Sveikos,
O ka daro tas resveratrolis? Tiek visos raso...jei galit- brukstelkit i AZ ar pastuka prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 10, 23:34)
nepamenu nieko kas kremus pardavinetu, tik pudras, kai spalva neitaiko , ar  tusa koki, na gal dar lupdazi,  bet kremu tai kazkaip nepamenu net  ax.gif

Kosmetikos išparduotuvėj buvo įdėtas, ne šioj temoj 4u.gif
Aš labai senai gundaus šiuo kremu, gal kuri bandžius, nes aprašymas labai vilioja http://www.sephora.c...4?skuId=1292820
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 11 11, 11:21)
Kosmetikos išparduotuvėj buvo įdėtas, ne šioj temoj  4u.gif 
Aš labai senai gundaus šiuo kremu, gal kuri bandžius, nes aprašymas labai vilioja  http://www.sephora.c...4?skuId=1292820

Tiesa sakant, as taip pat juo gundaus. Vis pasiziuriu, paskaitau, bet kazkaip nedristu pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(7Zivile @ 2014 11 11, 08:31)
O skrandžio negadina? g.gif

na, siaip nieko panasaus nepastebejau ax.gif

QUOTE(Vardaite @ 2014 11 11, 09:29)
Sveikos,
O ka daro tas resveratrolis? Tiek visos raso...jei galit- brukstelkit i AZ ar pastuka prasau 4u.gif

na, cia visos susigundem po vienos laidos, kur plastikos chirurge sake ,kad labai atjaunina smile.gif o paguglinus irgi visur kazka panasaus raso smile.gif tai ir geriam ,kad jaunos butume 100 metu biggrin.gif
Atsakyti
Mane pirmiausia atbaido tai, kad visad turiu kuo teptis ir niekad nebūna taip, kad vienas baigiasi ir tuščia lentyna lieka biggrin.gif Visad zakupanas pusmečiui į priekį padarytas, maniakiškai aš čia taip... lotuliukas.gif
O antra, kaina truputį stabdo, nusipirkt ir laikyt lentynoj kol ateis eilė - kažkaip nei šis nei tas, tai va niekaip prie jo ir neprieinu, nes vis prisiperku tai to tai ano nuolaidom pasitaikius biggrin.gif
Bet manau turėtų būt labai neblogas pirkinukas wub.gif
Atsakyti

labai laukiu

www.swarovski.com
-15%
user posted image

shop.timberland.com
-20% krepselyje
user posted image

www.michaelkors.com

user posted image

www.dkny.com
150-25$
user posted image

www.macys.com

user posted image

Atsakyti
Megrinos, patarkit, prašau dėl Michael Kors laikroduko ir LastCall aprašymų. 4u.gif

Čia rašo, kad modelis "Michael Kors Mini Yellow Golden/Tortoise Stainless Steel Bradshaw Chronograph Watch , size: 36 mm"
http://www.lastcall....mp;cmCat=search

Bet iš nuotraukos matosi, kad jis nelabai MINI, o normalus Bradshaw modelis.

user posted image

O čia aprašymas identiškas "Michael Kors Mini Yellow Golden/Tortoise Stainless Steel Bradshaw Chronograph Watch, szie: 36 mm"
http://www.lastcall....-...=&cmCat=rvi

Bet nuotraukoj jau ciferblatas mažesnis ir pats modelis kiek kitoks:

user posted image

Gal teko užsakinėti? Kuom man vadovautis, nuotraukomis?
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2014 11 11, 10:56)
Megrinos, patarkit, prašau dėl Michael Kors laikroduko ir LastCall aprašymų.  4u.gif

Logiškiausia būtų vadovautis aprašymu wink.gif

Liuks, kad pradėjo rašyti išmatavimus, nes seniau to nebuvo, bent jau kai aš pirkau...

tada, dar iš foto nelabai įsivaizdavau koks bus biggrin.gif Bet galvojau gausiu didelį, gražų. Gavus net šiek tiek nusivyliau, kad mažiukas. Bet dabar tik džiaugiuosi tuo grožiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 11 lapkričio 2014 - 11:10