Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 319

QUOTE(vaida_ @ 2014 11 12, 23:47)
Oij mes net nekomplektavom  biggrin.gif
Paltukui buvo super kainyte,kombi kelniu jau reikejo,beje irgi buvo panasi nuolaida kaip sako MM
Viska kartu gavom,stai ir rezultatas,reik matuotis  biggrin.gif

Na ir puikus rezultatas thumbup.gif bet man palto gaila butu saviskei duot kasdien karstytis ir makaluotis miske ar po kiema- jauciu papiltu si grazuoli per 3 kartus! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 11 13, 00:50)
Na ir puikus rezultatas thumbup.gif  bet man palto gaila butu saviskei duot kasdien karstytis ir makaluotis miske ar po kiema- jauciu papiltu si grazuoli per 3 kartus! doh.gif

Negaus ir manoji jo kasdien biggrin.gif
Siurpstu nuo vaizdo kokia grizta is darzelio doh.gif
Sakiau veziosiuos masinoj kaip atsargini,jei po darzelio pasuktume ne namu link lotuliukas.gif
Nes kitaip netures progos uzsidet ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iš kur dažniausiai imate kvepalus dabar, mergaitės? 4u.gif Lyginu kainas LilyDirect, tai ten panašios kainos kaip Frangrance su -20. Renkasi Lily? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2014 11 12, 23:56)
Negaus ir manoji jo kasdien  biggrin.gif
Siurpstu nuo vaizdo kokia grizta is darzelio  doh.gif
Sakiau veziosiuos masinoj kaip atsargini,jei po darzelio pasuktume ne namu link  lotuliukas.gif
Nes kitaip netures progos uzsidet  ax.gif

Tai gal i koki bureli ar teatra ar... nzn ir mes kur eisim lotuliukas.gif tu progu tikrai mazoka su tokiom dar damom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2014 11 12, 23:18)
Labai labai dekojam Daliukui ir MM uz J.Crew ir Siera siluma mazajai  4u.gif
Labai liux viskas,o svarbiausia kad jai patiko  wub.gif
Pasirodom kaip tinka,gal kam del dydzio reiks
Striukyte 4-5 dydis,kelnes 4T
o mums 3,5 m ugis 106  4u.gif
user posted image
user posted image

aciu, uz pirkinukus 4u.gif

QUOTE(luckyme @ 2014 11 13, 00:03)
kažin kada pas mus sniegas atplauks  rolleyes.gif  galėtų kokią gruodžio 24 biggrin.gif

pas mus jau krenta snaiges sau letai ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2014 11 12, 23:56)
Sveikos  4u.gif

Iš kur dažniausiai imate kvepalus dabar, mergaitės?  4u.gif Lyginu kainas LilyDirect, tai ten panašios kainos kaip Frangrance su -20. Renkasi Lily?  rolleyes.gif

dazniausiai fragrancenet perkam 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As tai esu jūsų temos pasyvi stebėtoja smile.gif taip fainai jus čia bendraujant, tai kai jau reikia kažko tai tik pas jus smile.gif

Mergaites o kada buna tas black friday? (Juodasis penktadienis)?

Gal 6pm kodu kas koks yra?

Ir kur perkat gerus sampunus. Reikia man labai sujautrejo galvos oda, niežti juodai, parduotuviniai visai netinka.

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2014 11 13, 09:50)
Sveikutes,

As tai esu jūsų temos pasyvi stebėtoja smile.gif taip fainai jus čia bendraujant, tai kai jau reikia kažko tai tik pas jus smile.gif

Ir kur perkat gerus sampunus. Reikia man  labai sujautrejo galvos oda, niežti juodai, parduotuviniai visai netinka.

Ačiū

black friday lapkricio 28 d 4u.gif o sampunu yra ir vitacost, ir drugstore, ir amazon 4u.gif pas mano sunu tokia jautri galvos oda-tai jam sampunai tinka tik su berzu derva ax.gif kvepia neskaniai, bet tikrai plaukams tai atgaiva 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 13 lapkričio 2014 - 09:08
QUOTE(zeneta @ 2014 11 13, 10:07)
black  friday lapkricio 28 d 4u.gif o sampunu yra ir vitacost, ir drugstore, ir amazon  4u.gif pas mano sunu tokia jautri galvos oda-tai jam sampunai tinka tik su berzu derva  ax.gif kvepia neskaniai, bet tikrai plaukams tai atgaiva  4u.gif

Ačiū,
O kur jus perkat ta sampuna?
Atsakyti
ateinu pagalbos pas sportininkes, mergaites pagelbekit: reikia begiojimui liemeneles, pas mane "turto" yra labai nemazai, trai reikalinga gerai prispaudzianti. Nezinau nei kur ieskot, nei i ka atkreipt demesi.

aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2014 11 13, 08:50)
Sveikutes,

Ir kur perkat gerus sampunus. Reikia man  labai sujautrejo galvos oda, niežti juodai, parduotuviniai visai netinka.

Ačiū

'
4u.gif
gap koduko siuo metu neturim
sampunu paziurekit stockngo.com 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif norėjau paklausti, gal esate pirkusios tikrai gerus matinius nagų lakus? Nes niekaip negaliu atrasti tikrai kažko gero
Atsakyti