Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 319

QUOTE(Lu Lu @ 2014 11 14, 21:04)
Tiffany, jau i darba ? bigsmile.gif Labai sunku surasti gera zmogu, butinai reikia per pazistamus.
Mano vienos drauges vyro motina serga depresija ir dar visokiu tarakonu galvoj turi, ir maza vaika priziuri, drauge pasakoja ji ateina is darbo ir skundzias kaip to vaiko nekencia ir t.t. ...  unsure.gif
Mes su savo auklem irgi visokiu bajeriu aptureje...l

Dar nea, svedu mokinuos 4u.gif

Nu nesuprantu tokiu dalyku unsure.gif tai ko tada eiti i ta seima? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas dar neapsipirkot www.sephora.com tai prasom prisijungti, siandien pirksiu krepseli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 14 lapkričio 2014 - 21:56

labai nedaug truksta shipukui
www.swarovski.com
-15%
user posted image

www.yoox.com
nuolaidos 15-20-25%
user posted image

www.dkny.com

user posted image

www.jcrew.com
-30%
user posted image

Netrukus perkam
us.levi.com
-40%
user posted image

www.sierratradingpost.com
-45%
EGH7060W
user posted image

6pm.com
-10% kodukas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 11 14, 21:04)
Tiffany, jau i darba ? bigsmile.gif Labai sunku surasti gera zmogu, butinai reikia per pazistamus.
Mano vienos drauges vyro motina serga depresija ir dar visokiu tarakonu galvoj turi, ir maza vaika priziuri, drauge pasakoja ji ateina is darbo ir skundzias kaip to vaiko nekencia ir t.t. ...  unsure.gif
Mes su savo auklem irgi visokiu bajeriu aptureje...l

visokių auklių būna.. aš anksčiau kai dirbau, viena mamytė pasakojo apie prieš tai buvusią.. ne tik kad visa dieną ant fotelio gulėjo,telefonu su kažkuo plepėdavo, vogė kosmetiką, smulkmenas, bet dar ir pririnkdavoprekybscentriuose čekių,ale tam vaikui sūrelių,mėsų pirkdavo ir pan..:x įkliuvo po dviejų gal metų,labai netyčia netgi..Pakraupau,kai papasakojo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 11 14, 22:06)
visokių auklių būna.. aš anksčiau kai dirbau, viena mamytė pasakojo apie prieš tai buvusią.. ne tik kad visa dieną ant fotelio gulėjo,telefonu su kažkuo plepėdavo, vogė kosmetiką, smulkmenas, bet dar ir pririnkdavoprekybscentriuose čekių,ale tam vaikui sūrelių,mėsų pirkdavo ir pan..:x įkliuvo po dviejų gal metų,labai netyčia netgi..Pakraupau,kai papasakojo... doh.gif

Jei Siauliuose labai gera pasiulytumete, irgi buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Merginos kaip yra su. Gues bateliais??? Jei nesioju 37,5 koki imti? 7 uztenktu ?
Atsakyti
www.bluefly.com

user posted image

-40% perkant 3 prekes is sios nuorodos
http://www.bluefly.c..._W_AM-_-privacy
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 11 14, 23:29)
Jei Siauliuose labai gera pasiulytumete, irgi buciau labai dekinga  blush2.gif

Parašiau Jums į až, mano vyresnėlę prižiūrėjo, tai net dabar trečiąja močiute vadina, bandykit paskambint 4u.gif
Atsakyti
Kažin, o sierra kodas šitiems negalioja?
http://www.sierratra...-women~p~5880w/
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 11 14, 22:46)
Parašiau Jums į až, mano vyresnėlę prižiūrėjo, tai net dabar trečiąja močiute vadina, bandykit paskambint  4u.gif

Dar negavau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 11 14, 23:50)
Dar negavau..  blush2.gif

Nesekas su telefonu smile.gif turejot gaut dabar
Atsakyti
tai kad jau auklem dalinates, gal kas parekomenduos Klaipedoje. Reikees nuo vasario menesio 4u.gif
Atsakyti