QUOTE(daliux78 @ 2014 11 08, 22:02)
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 08, 20:46)
man atrodo ir pavasari tokia pati bus politika, kad praleis vos keleta uzsakymu, o visus kitus cancelins 
Tai aš iškart po Naujų atsiūsiu užsakymą, kad būčiau pirmoji eilėje į pavasarinę akciją....
QUOTE(luckyme @ 2014 11 08, 20:54)
čia maždaug sugalvojo,kad per gerai padarė ?
o nordstrom buna kokių papildomų nuolaidų kosmetikai ?
nes Trish tušiukų niekur kitur ir nėra,ar klystu ?
Saksfifth'e yra su -10%
QUOTE(NORIKA @ 2014 11 08, 22:04)
Tai aš iškart po Naujų atsiūsiu užsakymą, kad būčiau pirmoji eilėje į pavasarinę akciją....
Saksfifth'e yra su -10%
Saksfifth'e yra su -10%
nepades tas, nes jie pacancelino ir pirmus uzsakymus ir paskutinius ir vidurinius, keleta praleido tokiu isbarstytu pagal eiliskuma
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 08, 22:11)
nepades tas, nes jie pacancelino ir pirmus uzsakymus ir paskutinius ir vidurinius, keleta praleido tokiu isbarstytu pagal eiliskuma 
Ot
Mergiukai, o kada bus aisku del tusu? Jeigu atsauks, tai noretusi tada is sephoros speti pasiimti
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 08, 20:07)
Nelabai šiaip biriai skirtas, bet aš kartais kai skubu ar noriu lengvo efekto, tai kokią mineralinę (ar įprastą birią pudrą) tepu su Real Techniques Powder Brush. Nebrangus, sintetinio plauko (natūralių vengiu dėl gan akivaizdžių priežasčių), didelis, purus ir bent jau man - labai švelnus..
Beje, tos kurios labiau nusimano apie apie Black Friday ar kalėdines nuolaidas - ar verta tikėtis kokiam bareescentuals ar tarte parduotuvėse nuolaidų? Panašiai kaip rugpjūtį buvo 30% nuolaida tarte visai produkcijai.. Nes nusiunčiau sephoros užsakymą, bet vis tiek sėdžiu ir žiūriu kaip avis į BE ir tarte mineralines.. Galvoju, gal pridėt prie užsakymo
Sakykit, ką labiau verta imt, jei norisi švelnaus ir natūralaus rezultato - Anastasia Brow Wiz ar jų Brow Powder? Kažkaip abiejų norisi, bet girdėjau, kad Brow Wiz nėra labai skalsus, gan greit susinaudoja.
Tiff, a ne tu selmos norejai?
http://www.michaelko...amp;color=0308#
QUOTE(Millli @ 2014 11 08, 22:35)
Eik tu sau, kokia kaina!
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 08, 22:38)
Kaina tai geriau nei gera, ale ir as nebegaliu
QUOTE(Millli @ 2014 11 08, 22:41)
Kaina tai geriau nei gera, ale ir as nebegaliu
Prasom kas nors pirkit ir mum nupaveiksluokit gavusios 
Laukiu vieno Coach saffiano odos tasiuko
Ar grazi ta dark olive spalva? Gal kas realiai mate?
Kelintą dieną sėdžiu Sephoroj niekaip neišsireinu krempudros ir birios pudros
, rekomenduokit , mergaitės , mišriai jautriai odai , kad maskuotu , bet nebūtų kaip kaukė