Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 319

QUOTE(daliux78 @ 2014 11 08, 22:02)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 08, 20:46)
man atrodo ir pavasari tokia pati bus politika, kad praleis vos keleta uzsakymu, o visus kitus cancelins  doh.gif

Tai aš iškart po Naujų atsiūsiu užsakymą, kad būčiau pirmoji eilėje į pavasarinę akciją.... lotuliukas.gif biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(luckyme @ 2014 11 08, 20:54)
čia maždaug sugalvojo,kad per gerai padarė ?  lotuliukas.gif o nordstrom buna kokių papildomų nuolaidų kosmetikai ?  g.gif  nes Trish tušiukų niekur kitur ir nėra,ar klystu ?

Saksfifth'e yra su -10% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 11 08, 22:04)
Tai aš iškart po Naujų atsiūsiu užsakymą, kad būčiau pirmoji eilėje į pavasarinę akciją.... lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Saksfifth'e yra su -10%  4u.gif

nepades tas, nes jie pacancelino ir pirmus uzsakymus ir paskutinius ir vidurinius, keleta praleido tokiu isbarstytu pagal eiliskuma doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 08 lapkričio 2014 - 21:13
QUOTE(daliux78 @ 2014 11 08, 22:11)
nepades tas, nes jie pacancelino ir pirmus uzsakymus ir paskutinius ir vidurinius, keleta praleido tokiu isbarstytu pagal eiliskuma  doh.gif

Ot unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Mergiukai, o kada bus aisku del tusu? Jeigu atsauks, tai noretusi tada is sephoros speti pasiimti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 08, 20:07)
Rekomenduokit birios pudros sepeteli  4u.gif galvojau, kad turiu, bet labai siurkstus  doh.gif

Nelabai šiaip biriai skirtas, bet aš kartais kai skubu ar noriu lengvo efekto, tai kokią mineralinę (ar įprastą birią pudrą) tepu su Real Techniques Powder Brush. Nebrangus, sintetinio plauko (natūralių vengiu dėl gan akivaizdžių priežasčių), didelis, purus ir bent jau man - labai švelnus.. 4u.gif

Beje, tos kurios labiau nusimano apie apie Black Friday ar kalėdines nuolaidas - ar verta tikėtis kokiam bareescentuals ar tarte parduotuvėse nuolaidų? Panašiai kaip rugpjūtį buvo 30% nuolaida tarte visai produkcijai.. Nes nusiunčiau sephoros užsakymą, bet vis tiek sėdžiu ir žiūriu kaip avis į BE ir tarte mineralines.. Galvoju, gal pridėt prie užsakymo biggrin.gif Neišsirenku visai, neapsisprendžiu ar išvis reikia.. Galvoju, gal palaukt dar kažkiek, jei būna nuolaidų ir mergaitės perka.. rolleyes.gif BE, jei gerai prisimenu, tikrai yra buvę..

Sakykit, ką labiau verta imt, jei norisi švelnaus ir natūralaus rezultato - Anastasia Brow Wiz ar jų Brow Powder? Kažkaip abiejų norisi, bet girdėjau, kad Brow Wiz nėra labai skalsus, gan greit susinaudoja. g.gif
Atsakyti
Tiff, a ne tu selmos norejai? biggrin.gif http://www.michaelko...amp;color=0308#
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 11 08, 22:35)

Eik tu sau, kokia kaina! biggrin.gif blink.gif noriu, bet kol kas negaliu .. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 11 08, 22:38)
Eik tu sau, kokia kaina!  biggrin.gif  blink.gif noriu, bet kol kas negaliu ..  blush2.gif

Kaina tai geriau nei gera, ale ir as nebegaliu biggrin.gif Prasom kas nors pirkit ir mum nupaveiksluokit gavusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 11 08, 22:41)
Kaina tai geriau nei gera, ale ir as nebegaliu biggrin.gif Prasom kas nors pirkit ir mum nupaveiksluokit gavusios biggrin.gif

Laukiu vieno Coach saffiano odos tasiuko wub.gif o MK kazkada nusipirksiu, butinai wub.gif
Atsakyti
Ar grazi ta dark olive spalva? Gal kas realiai mate?
Atsakyti
Kelintą dieną sėdžiu Sephoroj niekaip neišsireinu krempudros ir birios pudros doh.gif , rekomenduokit , mergaitės , mišriai jautriai odai , kad maskuotu , bet nebūtų kaip kaukė mirksiukas.gif
Atsakyti