Įkraunama...
Įkraunama...

Kavos aparatai - 7

QUOTE(Milka-Vanylka @ 2019 12 01, 22:45)
Va kapucinatorius man ir sustreikavo.Ar pats aparatas ar kapucinatorius pieno nebeplaka..Bet kadangi su pienu tik retkarciais uzsimanau tai kazkaip nepergyvenu del to.

Na mus kapucinatorius labai svarbus. Nes bus pagrinde jo naudojamasi. Tikiuosi jam garantija bus😊
Kiek klausem apie garantija, tai netaikoma mechaniniams pažeidimams, vandens apipilimams kavos pulupeles ir malūnėlio, pačio aparato nusitrynimam ar subraizymams.
Užsisakiau Nivoja 859 per juodąjį penktadienį su nebloga nuolaida. Laukiu kurjerių svajodama kaip geriu kapucinus ir lates☕. Bet sulaukiu šiandien laiško, kad mano modelio nebeturi. Pasiūlė už tą pačią kainą 825. Ale jis naujesnis ir tylesnis,o daugiau viskas tas pats. (nors galvojau, kad 859 naujesnis, remiantis pagal skaičių didėjimą). Tai teko sutikti keisti, nes mano norima aparatui nebėra gerų nuolaidų.
Ir kas Vokietijoje man pasirodė keista, kad jei užsisakiau Papildom 5 metų garantija, tai ir bus iš viso tik 5 metai. Kiek teko Lt susidurti būtų 7 metai. Na bet tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti

Sveiki. Suku jau mintį pardavinėti savo delonghi ir pirkti naują. Reikia visiškai automatinio.  Žiūriu į philips. Šiuo metu žiūriu į šiuos modelius: EP5361 ir EP5360. 

Gal turėtumėte jus kažką rekomenduoti iš philips?arba kitą modelį iki 500eur būtų tobuliausia. Ačiū 

Atsakyti
Sveiki, 4u.gif
gal zinote kaip kavos aparatas siemens EQ9?
Ar vertas demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pina111: 12 gruodžio 2019 - 14:36

Pasigirsiu..... Jau kokias 2 sav naudojam Nivona 825. Fantastika🥰. Visi gaminiai su pienu yra labai karšti. Paėmus stiklinę ranka dega. Net mano vyrui itiko, kuris gerdavo verdancia kavą. Dabar jokiose degalinėse nebeskani kava, lyg atskiesta. (seniau labai mėgdavome jas). Galiu visiems rekomenduoti. Brangus (bent mums), bet labai pasiteisinęs pirkinys. 

Atsakyti

Už tokią kainą jis kava i lova turėtų atnešti ir po to dar puodeli paimt ir išplaut, štuka eurų  🤦🏽‍♂️🤣🤣🤣

Atsakyti
QUOTE(Sxvgxzb Dccsev @ 2019 12 17, 23:20)
<p>Už tokią kainą jis kava i lova turėtų atnešti ir po to dar puodeli paimt ir išplaut, štuka eurų  🤦🏽‍♂️🤣🤣🤣</p>

Geras ir per pusę pigiau - jei kas nors normaliai suderins pagal Jūsų poreikius.
Atsakyti
smile.gif domina atsiliepimai apie mažuosius kapsulinius kavos aparatus, planuose įsigyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitazitadoviledovile: 27 gruodžio 2019 - 16:04

sveikos mamytės, klausimas dėl kavos aparato,(daugiau dėl kapučino, latte) išsirinkau, įaimylėjau Miele 5500 gold. jo vandens litražas 1,3 vis bijau, kad gal mažoka...
ar yra kas turi šį aparatą, nes kyla kalusimų dėl priežiūros.
nors visur labai jau siūlo Jūra E8

Atsakyti

opa susidomėjau, nes mes ir tik už karšą kavą su pienu.

Atsakyti
QUOTE(Zitazitadoviledovile @ 2019 12 27, 16:04)
smile.gif domina atsiliepimai apie mažuosius  kapsulinius kavos aparatus, planuose įsigyti


kapsulinis niekada neatstos normalaus kavos aparato. Sodyboje turiu kapsulinį, namuose Jura J6. Tai skirtumas kavos akivaizdus, kur iš kapsulių, o kur sumalta šviežiai pupelių kava. Bet kainos skirtumas irgi akivaizdus.

Atsakyti

Sveiki,

prašau patarimo dėl kavos aparato. Biudžetas - iki 550 Eur, kokie 4 puodeliai per dieną, mėgstamos pieniškos kavos. Labai svarbu paprasta priežiūra (nesinori netučia prarūginti nei šlangučių, nei indo), užraktas nuo vaikų - svarbus privalumas.

Atsakyti
QUOTE(qqqqqq @ 2020 02 08, 07:56)
prašau patarimo dėl kavos aparato. Biudžetas - iki 550 Eur, kokie 4 puodeliai per dieną, mėgstamos pieniškos kavos. Labai svarbu paprasta priežiūra (nesinori netučia prarūginti nei šlangučių, nei indo), užraktas nuo vaikų - svarbus privalumas.

PHILIPS 3200 LatteGo
Atsakyti