QUOTE(gaily @ 2014 11 19, 18:46)
Pasidalink receptu
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2014 11 19, 19:25)
mane sie receptai domina:)
Isviriau tagliatelle makaronus, apviriau brokolius, dar turejau kelis ziedynus kalafijoro, sudejau apkeptus svieste svogunus, druska, pipiriukai, sublendinau viska, viska ant makaronu patrupinau pelesinio surio ir maisant puse min pasildziau ant silpnos ugnies.
O sriuba- bulves, morkas uzverdu, apkepu svoguna, cesnaka, dedu druskos, pipiriuko, kumino, muskato riesuto, kario, smulkiai pjaustyto sviezio imbiero, 2 aitrieji pipiriukai, viska i puoda, kur verda bulves ir morkos, kai sie apverda i puoda keliauja skardine konservuotu lesiu ir avinzirniu, dar gabalelis sviesto, 10min paverda ir baigta
Labai kvapni ir sildanti sriuba.
Bulgur kruopas verdu kaip nurodyta ant pakuotes, 2stiklines vandens, 1 stikline kruopu, dar siek tiek sliukteliu pieno, kai uzverda vanduo, kruopos i puoda - 3min paverda ir paliekamos pastovet 5-10min. Ant virsaus sviestuko patiekiant.