Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

Pas mane sokoladinio cukinijos kekso receptas seniai uzrasauose guli, vis neprisiruosiu iskepti. Bet ir pas mane didziule cukinja guli ir laukia, tai gal ir jos eile ateis. biggrin.gif

Pietus: orkaiteje kepti vistienos slauneliu suktinukai su suriu ir su medaus - sojos aptepu + orkaiteje keptos bulviu skilteles; cherry pomidoriukai.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 17, 15:41)
Jo, bandžiau su burokėliais, bet šeimyna laaabai jau skersai žiūrėjo. Nors skonis tai man tiko. Jei būtų nematę - ir jiems, manau, būtų tikę

drinks_cheers.gif mano seimai irgi netiko
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 11 17, 16:49)
Pas mane sokoladinio cukinijos kekso receptas seniai uzrasauose guli, vis neprisiruosiu iskepti. Bet ir pas mane didziule cukinja guli ir laukia, tai gal ir jos eile ateis. biggrin.gif

Gal irgi šokoladinis periodas užpuls, kaip mane. Čia tas karštas šokoladas kaltas biggrin.gif Darėm pagal vieną, kitą, trečią receptą... O vienas papuolė lievas. Bet tapo pertepimu. Ir ką - aš visai patenkinta biggrin.gif Ir kūno linijas pataisysiu. Į didesnę pusę, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 17, 16:39)
Į didesnę pusę, žinoma  biggrin.gif

biggrin.gif
Nuo to sokolado, mums greit kas nors sulips. lotuliukas.gif Neseniai pribaigem lauktuviu gauta 400 gr vokiska sokolada su lazdynu riesutais ( wub.gif jau koks geras buvo), po to kepiau sokoladini torta su storu sluoksniu sokoladiniu glaistu, siandien kapojom pauksciu piena su sokoladu, o dar laukia sokoladinis cukiniju keksas? unsure.gif lotuliukas.gif
Nu bet ka jau nepadarysi del SB, nes jei jis valgo saldumynus, tai - sokoladinius, i kitu puse, nelabai ziuri.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 11 17, 17:48)
biggrin.gif
Nuo to sokolado, mums greit kas nors sulips. lotuliukas.gif Neseniai pribaigem lauktuviu gauta 400 gr vokiska sokolada su lazdynu riesutais ( wub.gif jau koks geras buvo), po to kepiau sokoladini torta su storu sluoksniu sokoladiniu glaistu, siandien kapojom pauksciu piena su sokoladu, o dar laukia sokoladinis cukiniju keksas? unsure.gif  lotuliukas.gif
Nu bet ka jau nepadarysi del SB, nes jei jis valgo saldumynus, tai - sokoladinius, i kitu puse, nelabai ziuri.

Niekas nesulips, nes šokoladas yra daržovė mirksiukas.gif :
Šokoladas daromas iš kakavos pupelių
Pupelės yra daržovės;
Cukrus daromas iš cukrinių runkelių;
Abu priklauso daržovėms.
Taigi šokoladas yra daržovė.
Daržovėse daug vitaminų.
Žvelgiant toliau – šokolade yra daug pieno.
Piene daug vitaminų bei kalcio.
Taigi - šokoladai yra sveiki;
Razinos, vyšnios, apelsinų žievelės ir braškes šokolado apvalkale taip pat priklauso vaisiams, taigi valgykite jų tiek daug kiek tik širdis geidžia.
Šokoladas padeda streso situacijoje:
Įsidėmėkit : "STRESSED" atvirkščiai skaitant reiškia : "DESSERTS"

Rasta interneto platybėse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 17 lapkričio 2014 - 17:02
Agurkine sriuba su perlinem kruopom, kotletai su virtomis bulvemis.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 17, 17:01)
šokoladas yra daržovė  mirksiukas.gif :

o cia tai patiko! thumbup.gif Dabar visiems galesiu drasiai sakyt, kad as valgau daug darzoviu! bigsmile.gif
Ir si fraze gerule: Įsidėmėkit : "STRESSED" atvirkščiai skaitant reiškia : "DESSERTS" biggrin.gif
Atsakyti
Kugelis su faršu;
Makaronai su faršu ir cukinijomis. 4u.gif
Atsakyti
Siandien pietums- naminiai hamburgeriai, vakarienei pabaigsim lesiu sriuba su desrelem.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 11 17, 18:01)
Niekas nesulips, nes šokoladas yra daržovė  mirksiukas.gif :
Šokoladas daromas iš kakavos pupelių
Pupelės yra daržovės;
Cukrus daromas iš cukrinių runkelių;
Abu priklauso daržovėms.
Taigi šokoladas yra daržovė.
Daržovėse daug vitaminų.
Žvelgiant toliau – šokolade yra daug pieno.
Piene daug vitaminų bei kalcio.
Taigi - šokoladai yra sveiki;
Razinos, vyšnios, apelsinų žievelės ir braškes šokolado apvalkale taip pat priklauso vaisiams, taigi valgykite jų tiek daug kiek tik širdis geidžia.
Šokoladas padeda streso situacijoje:
Įsidėmėkit : "STRESSED" atvirkščiai skaitant reiškia : "DESSERTS"

Rasta interneto platybėse  biggrin.gif

lotuliukas.gif dabar ir pas mane sąžinė rami biggrin.gif
Atsakyti
cenakai, burokeliu misraine
Atsakyti
Vakar buvo pomidorų sriuba su ryžiais, pabaigėm sekmadienį gamintus cepelinus, kepiau keksą su riešutais ir kriaušėm. Šiandien vištienos ir cukinijos kotletukai, bulvių košė, burokėlių salotos.
Atsakyti