
Pievagrybių sriuba ir bulviniai blynai su baravykų padažu

Ceburekai.
QUOTE(Victorious @ 2015 01 03, 19:06)
Šiandien - orkaitėje kepti pievagrybiai, įdaryti karamelizuotais svogūnais ir sūriu,
Galima receptą?

Pusryčiams sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuolių uogiene
Pietums bulvių košė su pakepintu faršu
Vakarienei orkaitėje keptos įdarytos paprikos
Troškinta lašiša su morkomis ir brokoliais
Siandien pietums pievagrybiu sriuba, vakarienei baigsim kalafijoru apkepa su kotletais.
QUOTE(gaily @ 2015 01 04, 16:06)
Galima receptą? 

Žinoma, galima. Gaminau panašiai kaip nurodyta šiame recepte - http://m.moteris.lt/...php?id=60003399 . O svogūnus ilgesnį laiką troškinau ant mažos ugnies, kol patamsėjo ir tapo saldūs, t.y. karamelizavosi.
Šiandien pomidorinė sriuba su ryžiais,
rytoj - spaghetti carbonara.
QUOTE(Victorious @ 2015 01 04, 17:58)
Žinoma, galima. Gaminau panašiai kaip nurodyta šiame recepte - http://m.moteris.lt/...php?id=60003399 . O svogūnus ilgesnį laiką troškinau ant mažos ugnies, kol patamsėjo ir tapo saldūs, t.y. karamelizavosi.
Gerai, kad priminet pievagrybiu recepta, as tai megstu pelesiniu suriu idaryti, mmm...

O tuos karamelizuotus svogunus su vyru taip pat dievinam. Kuo mazesne ugnis ir kuo ilgiau troskinasi/kepa - tuo jie mums skanensi.


Zirniene, varskes apkepas su razinom
QUOTE(Renata123 @ 2015 01 04, 21:08)
Gerai, kad priminet pievagrybiu recepta, as tai megstu pelesiniu suriu idaryti, mmm...
O tuos karamelizuotus svogunus su vyru taip pat dievinam. Kuo mazesne ugnis ir kuo ilgiau troskinasi/kepa - tuo jie mums skanensi.
O naudoju juos visur kur tinka keptas svogunas, ypac su kokiu kepsniu skaniu arba kepta fokacia, arba sviezia silta namine duona/bulkutes. 

O tuos karamelizuotus svogunus su vyru taip pat dievinam. Kuo mazesne ugnis ir kuo ilgiau troskinasi/kepa - tuo jie mums skanensi.


Esu kažkaip ir aš gaminus su pelėsiniu sūriu ir šonine


jautienos farso kotletukai su troskintomis darzovemis
QUOTE(gaily @ 2015 01 05, 10:29)
Esu kažkaip ir aš gaminus su pelėsiniu sūriu ir šonine
ir su faršu.. Reikės ir šį variantą pabandyti 


Manau, ir aš išbandysiu keptus pievagrybius, įdarytus pelėsiniu sūriu ir šonine.
