Blynai
troškinti rauginti kopūstai su dešrelėmis, bulvėmis, kopūstų sriuba
varškės apkepas
Kugelis, kam su spirguciu padazu, kam su grietine.
Vakar vištos krūtinėlės kepsneliai, ryžiai su žirneliais, kopūstų salotos su majonezu ir kiaušiniu.
Šįvakar nusimato daržovių sriuba su vištiena ir kiaulienos frikadelėm.
Šįvakar nusimato daržovių sriuba su vištiena ir kiaulienos frikadelėm.
QUOTE(mindaiva @ 2015 01 21, 18:30)
Dar klausimas: dazniausiai visos rasote viena patiekala ,kad gaminate ,tik viena ir gaminate ? Man kazkaip reikia maziausiai du kartus gaminti...plius pusryciai
Pusryciai dazniausiai tie patys ir gaminimo ten minimumas (uzpilti pienu dribsnius, susitepti sumustini). Gaminu pietus praktiskai visada, o vakarienei buna arba kazkas lengvo is saldytuvo, arba vakarieniaujame ne namie. Kartais valgome ta pati, ka ir pietums, ypatingai jei tai greit gendantys patiekalai, kaip pvz salotos, kurios kita diena pavandenyja ir pan.
varskes apkepas, zuviene is lasisos
Lazanija
Pietus pas mama
kijevo kotletukai, kopustu-agurku-salieru salotos, (MB valge su virtom/apkeptom bulvem).

Plovas,vakarienei avizu kose.
Vakar buvo grikiai su kepintais pievagrybiais, morkomis ir raudonaisiais svogūnais.
Šiandien - orkaitėje kepti vištienos sparneliai su medumi ir imbieru bei saldžiųjų bulvių ir morkų šiaudeliai.
Šiandien - orkaitėje kepti vištienos sparneliai su medumi ir imbieru bei saldžiųjų bulvių ir morkų šiaudeliai.
Bulviniai blynai