Na, as surizikuosiu. Aisku, laivu butu pigiau, bet nebespes ateit, tai teks oru siusti. Mastau, kiek imanoma, bent pradzioj pasaugosiu, o paskui-bala nemate. Nes dabar su seses zaisliniu kompu megsta zaisti, ypac frazes angliskas kai kurias kartoja ir jam tai patinka. O sis skleidzia nemazai garsu ir neturi negraziu fraziu, kaip antai " Bow to your master!" "On your knees!" "Fear me!"

Nors ir nesuprastu dar, ka reiskia, bet kartoti jau moketu.
Papildyta:
Tiesa, man dar kainos nebeatrodo tokios dideles, kai pries savaite po Akra pasidaviau ieskodama dovanos. Na, kazkoks kosmosas pasirode, nes senokai nepirkau zaislu. Kainos visos uzkeltos, monstres po 80, kai dvi parsisiunciau uz 56. LeGo patys maziausi visi virs 100, o toks, kaip pirkau seniau kriksto dukrai uz 120, tai gerokai virs 200

Tai nupirkau hello kitty rinkinuka, bet 120 ir visai maziukas jis buvo.
Zodziu, man uzteko tokiu kainu, kad dairytis ne Lt. Aisku, kai maksimose 40 proc, tai kainos normalesnes, bet visi zaislai buna mintinai zinomi, asortimentas menkas, tai tenka net apsitarti su drauge, kad vienodu nenupirktume viena kitos vaikams.
tai taip, be abejo siųstis nepalyginamai pigiau, čia aš iš vis žaislų nebeperku, tik kai būna 40 proc nuolaidos prekybcentriuose arba vos ne dėvėtose pardėse
bet, kad ir 30 ar 50 lt kainuoja, kai per pusdienį pabyra gabalais, nu vis tiek gaila litų, nes galima buvo kažką kitą nupirkt, kad ir skanaus