Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(linute_klp @ 2014 11 12, 16:14)
Jau rasiau, kad mes turim toki http://www.amazon.co...NJ5XRYYTP7NGX5H tai jau krites N kartu ir tikrai labai skaudziai, bet jam visiskai nieko neatsitiko, jis labai tvirtas, sitas be pakuotes sveria apie 150gr, aisku jei is visos jegos trenktum i siena tai suluztu turbut, bet kai 2 berniukai siaip ji meto, tai nieko jam dar neatsitiko  schmoll.gif  dar vis kalba ir nesuluzes  mirksiukas.gif

Na, sitie be LCD ekraneliu yra, gal ne tokie ir lepus. Idomu, as teisingai supratau, kad tu su ekranais svoris apie 400 g, nes raso 14.4 ounces g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 12 lapkričio 2014 - 16:03
QUOTE(eglejbs @ 2014 11 12, 15:42)
Gal kas nors galetumete pakomentuoti stai sia striuke http://www.gap.com/b...amp;cid=1016205 Aprasyme randu minint pukus, bet idomu ar ji prie siltu pukiniu ziemai, ar viutiniska?  g.gif Pipirui reikia siltos ziemines  thumbup.gif
Aciu, jei kas patarsit  smile.gif

mes turejom tokia ir kelnes ziemines dar, tai buvom patenkinti, vaikas atnesiojo 2 ziemas ir dabai gerai atrode. tad kokybe puiki ju tikrai. Nors atrodo, kad ji plona, bet kadangi pukine tai tikrai nesusalo ne karto.
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 12, 16:07)
Na, as surizikuosiu. Aisku, laivu butu pigiau, bet nebespes ateit, tai teks oru siusti. Mastau, kiek imanoma, bent pradzioj pasaugosiu, o paskui-bala nemate. Nes dabar su seses zaisliniu kompu megsta zaisti, ypac frazes angliskas kai kurias kartoja ir jam tai patinka. O sis skleidzia nemazai garsu ir neturi negraziu fraziu, kaip antai " Bow to your master!" "On your knees!" "Fear me!"
biggrin.gif Nors ir nesuprastu dar, ka reiskia, bet kartoti jau moketu.
Papildyta:
Tiesa, man dar kainos nebeatrodo tokios dideles, kai pries savaite po Akra pasidaviau ieskodama dovanos. Na, kazkoks kosmosas pasirode, nes senokai nepirkau zaislu. Kainos visos uzkeltos, monstres po 80, kai dvi parsisiunciau uz 56. LeGo patys maziausi visi virs 100, o toks, kaip pirkau seniau kriksto dukrai uz 120, tai gerokai virs 200 blink.gif  Tai nupirkau hello kitty rinkinuka, bet 120 ir visai maziukas jis buvo.
Zodziu, man uzteko tokiu kainu, kad dairytis ne Lt. Aisku, kai maksimose 40 proc, tai kainos normalesnes, bet visi zaislai buna mintinai zinomi, asortimentas menkas, tai tenka net apsitarti su drauge, kad vienodu nenupirktume viena kitos vaikams.

tai taip, be abejo siųstis nepalyginamai pigiau, čia aš iš vis žaislų nebeperku, tik kai būna 40 proc nuolaidos prekybcentriuose arba vos ne dėvėtose pardėse biggrin.gif bet, kad ir 30 ar 50 lt kainuoja, kai per pusdienį pabyra gabalais, nu vis tiek gaila litų, nes galima buvo kažką kitą nupirkt, kad ir skanaus biggrin.gif
Atsakyti
Kaira, aisku, pinigais nesninga ir gaila, kai greitai subyra ar nenaudojamas zaislas guli. Jei dukrai dar daug maz galiu numatyti, kad ilgiau idomu butu, tai su sunum neiseina taip. Labiausiai tai gaila , tai tos pultu varomos masinos, viena Chicco vabaliukas toks, kita Mersas "bananas", virs 100 Lt abi, o idomu buvo kokia 10 minuciu ir taip ir nezaidzia. Karta nupirko vyras kazkoki sautuva uz 15 Lt, nu ir jis sviete, garsiai saude, tai idomu net koki menesi buvo.
Atsakyti
QUOTE(Monce0j @ 2014 11 12, 15:41)
Gal kas zino kaip siuntinukas i Klaipeda 10,30 skaiciuku, rase kad pirmadieni planavo but unsure.gif ?

Man irgi idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2014 11 12, 16:14)
Jau rasiau, kad mes turim toki http://www.amazon.co...NJ5XRYYTP7NGX5H tai jau krites N kartu ir tikrai labai skaudziai, bet jam visiskai nieko neatsitiko, jis labai tvirtas, sitas be pakuotes sveria apie 150gr, aisku jei is visos jegos trenktum i siena tai suluztu turbut, bet kai 2 berniukai siaip ji meto, tai nieko jam dar neatsitiko  schmoll.gif  dar vis kalba ir nesuluzes  mirksiukas.gif

tai idomu kokia kaina gautusi siunciant oru... Kazi irgi dauginti is 4, kad numatyt apytikslia kaina.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elise @ 2014 11 12, 17:12)
tai idomu kokia kaina gautusi siunciant oru... Kazi irgi dauginti is 4, kad numatyt apytikslia kaina..  4u.gif

Manau, kiek daugiau , nei is 4, nes kursas pakiles ir oru brangiau. As is kokiu 5 daugmaz dauginu, nors cia nuo svoriu priklauso. Man jau uzsake, o svorio tiksliai ir neissiaiskinau, bet pagal konverteri lyg apie 400g.
Papildyta:
QUOTE(Nicka1 @ 2014 11 12, 17:11)
Man irgi idomu g.gif

Negavau ziniu ir as, tai gal dar neatejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 12 lapkričio 2014 - 16:17
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 12, 17:17)
Manau, kiek daugiau , nei is 4, nes kursas pakiles ir oru brangiau. As is kokiu 5 daugmaz dauginu, nors cia nuo svoriu priklauso. Man jau uzsake, o svorio tiksliai ir neissiaiskinau, bet pagal konverteri lyg apie 400g.

mano skaičiavimu tas transformeris, kuris kainuoja 11 dol su centais, siunčiant oru ir jei svertų apie 400 gr, kainuotų apie 52 lt.
Atsakyti
Dekui pakomentavusioms, aiskiau gerokai dabar. rolleyes.gif Luktelsiu kol gapas nuolaidele kokia duos ir reiks jamt
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2014 11 12, 16:00)
Na, sitie be LCD ekraneliu yra, gal ne tokie ir lepus. Idomu, as teisingai supratau, kad tu su ekranais  svoris apie 400 g, nes raso 14.4 ounces  g.gif

jo - sie su LCD- faini labai, tik gali but trapesni.. g.gif
Atsakyti
gal planuojamas uzsakymas is folica? Labai reiktu SILKO CHI
Atsakyti
Labas,
jurine siunta 187, skaiciukai 9-24 jau Panevezyje. smile.gif As turiu lorkytes, migones, lara-klara siuntinukus. Del atsiemimo tarkimes per AZ, nes jusu kontaktu elona dar neatsiunte.

Atsakyti