QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 16, 21:52)
turiu 8 dydzio tokius, skalbiau karta, nes nuplesus sone ta lipnia juostele liko dryzius, turejau del to skalbti kad nekristu i akis ir viena karta uzsidejau tai dideli jie man
nenesiosiu
jei sugalvosi kad tilpsi i 8 rasyk
Siaip as nesioju 8 visu ae o situ 8 nu tikrai per subine dideli 
Papildyta:
ne as uzrodziau dzinsus ir ne tokiu ausktu liemeniu
10 dydis tiktu tokiu tveju jeigu uzkapalis bent 107 
Papildyta:
mano spalva ta tamsiai melyna vientisa be trynimu. Daba kas liecia tampruma tai jie labai tamprus, nes realiai jie nelabai dzinsai o labiau leginsiukai, kisenes tik vizualios priekyje. Dzinsu medziagos standesnes tikrai, cia sakyciau gerai tinkamaos vasarai, taipo pat i batus ilgaaulius. liemuo tikrai aukstas man rodos iki pat bambos ar net cm virs jos (nu gal mano bamba zemai
)

Papildyta:
ne as uzrodziau dzinsus ir ne tokiu ausktu liemeniu

Papildyta:
mano spalva ta tamsiai melyna vientisa be trynimu. Daba kas liecia tampruma tai jie labai tamprus, nes realiai jie nelabai dzinsai o labiau leginsiukai, kisenes tik vizualios priekyje. Dzinsu medziagos standesnes tikrai, cia sakyciau gerai tinkamaos vasarai, taipo pat i batus ilgaaulius. liemuo tikrai aukstas man rodos iki pat bambos ar net cm virs jos (nu gal mano bamba zemai

Ingusia, jūs AE džinsų žinovė

klubai 103, liemens nerasta, kojos irgi neplonos. kokį dydį patartumėt rinktis? galvojau 10 ... bet jei rašot 107 , tai kaip ir dideli gali buti...