Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs cholesterolio kiekis

QUOTE(" voresta " @ 2015 05 29, 11:35)
aš nežinau su kuo jas ganei,  bet,  spėju, kad  su  ne itin protinga kompanija.
Jei negirdėjai, Amerika skelbia naujas mitybos gaires,  kuriose visiškai atšaukiamas cholesterolio ribojimas maiste,  ir sotieji riebalai nebėra nepageidaujami mityboje.

50 metų melo baigiasi, gaila tų,  kurie tuo melu tikėjo/tiki.

Varge varge doh.gif nu neblizga intelektu tavo postai. Bet kaip sakoma, duok durniui kelia ax.gif

Jo "Amerika" skelbia dar ne tokias nesamones bigsmile.gif o tamsta tiki viskuo, kas tik riebalais varva irnesakyk.gif
Atsakyti
O kaip cholesterolis susijęs su nėštumu? Prieš gimdymą bendrasis buvo 6,2, dabar 7,4... Kai gydytoja išgirdo, kad maitinu, liepė maistą prisižiūrėti, o po maitinimo pabaigos tikrintis cholesterolį vėl.
Atsakyti
QUOTE(Radmile @ 2015 05 29, 20:58)

Jo "Amerika" skelbia dar ne  tokias nesamones

Manau geriausias sveikatos indikatorius - savijauta. O mitybos teoriju jau tiek prikurta, kad nebeimanoma ju aprobuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2015 11 26, 17:14)
O kaip cholesterolis susijęs su nėštumu?

Galiu tik spėti. Gydytoja yra sakiusi, kad padidėjęs cholesterolis moterims iki menopauzės nėra būdingas. Matyt jį reguliuoja periodiškas kraujavimas ir hormonų svyravimas ciklo metu. Nėštumo ir maitinimo metu šito faktoriaus nelieka, gal todėl situacija keičiasi g.gif . Šiaip jau motinos piene yra daug cholesterolio, jis būtinas kūdikio sėkmingam augimui ir vystymuisi, ypač smegenų. Tai gal natūralu, kad dabar tau padidėjęs cholesterolis, o baigus maitinti jis savaime sumažės. Jei rasi kokios rimtesnės informacijos - pasidalink, įdomu, kaip yra iš tikrųjų 4u.gif .
Atsakyti
uzsienio puslapyje vienam radau komentara, kad nestumo metu gali padideti cholesterolis, bet po 4 sav. po gimdymo jis turetu grizti i pradini lygi. Man jau 3 men po gimdymo, taciau cholesterolis labai aukstas...
Atsakyti
Jau seniai niekas nesilanko šitoje temoje...norėčiau atnaujinti, nes po paskutinio įrašo praėjo 3 metai smile.gif
gal turite geros patirties, kaip sumažinti cholesterolį. Man jau apie 15 metų, laikosi padidėjęs cholesterolis... bendras apie 6,77mmol/l, blogasis 4,61 mmol/l. Man 40. Esu pusę metų gėrusi Omega 3, po 3000 mg per diena. Esu gėrus laukinio česnako užpilą, bet deja niekas nepadeda. Antsvorio neturiu, sportuoju, reibiai nevalgau...
Tai ką daryti?? Gydytojai bruka cheminiu vaistus, kurių šalutinis poveikis baisus..
Pagal naujausius duomenis, jau netgi naudinga valgyti lašinius ir sviestą, laikytis vadinamos ketogeninės dieta, kai 80% maisto sudaro reibalai.
Kokia Jūsų geroji patirtis, gal žinote kokį efektyvų maisto papildą ar pan.
4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pastoviai kariauju, nukrinta ir vėl 7.
Mano sesė sėkmingai susimažino su Statinatur, tai natūralūs vaistai.
Dar padeda papildai Aterolip. Per mėnesių sumažėjo iki 6, bet paskui vasarą, prisipažinsiu, labai nesveikai gyvenau ax.gif Šašlykai, alus, prie alaus... Ir vėl 7.
Bandysiu nusipirkti Statinatur. Labai nesinori tų bjaurių cheminių vaistų gerti. unsure.gif
Atsakyti
Ir mano patirtis panasi. Buvo cholesterolis uzkiles net iki 8.2... Sumazinau iki 6.2, vartodama papilda Aterolip 3 menesius.
Po to vasara... ir rudeni vel 7 su uodegyte.
Vienintelis dalykas, kuris biski ramina, kad gerasis cholesterolis irgi atinkamai dideja, o blogasis-leciau.
Be vaistu neatstatyti to cholesterolio iki normos. O ju as tikrai nenoriu.
Atsakyti
4u.gif reikes pabandyti ir man ta Aterolip, norėčiau, kad bent vienetu sumažėtų...teko dar forume skaityti, kad reikia stebeti MTL ir DTL, jis neturi viršyti 3 ir bendrojo santykis su DTL neturi viršyti 5..jei neviršija, tai tipo ir nera taip blogai...nors daugiau informacijos aoie šiuos santykius niekur neradau, tai, tikriausiai ir negalima ranka numoti, jei tie santykiai ir neviršija nurodytų normų...
Atsakyti
Man čia sakė labai veiksmingas yra sublendariotas moliugas apie 100-200 gr, ant tusčio skrandžio rytais, sako labai gerai padeda nebandžiua,
Geriau tik statinatur tai lyg truputi numušė, Omacor geriau nieko nepadėjo
Atsakyti

Nebus įtampos, nebus tada ir cholesterolio. Tačiau, jeigu neišeina be įtampos gyventi, tai reikia kasdien krimstelti cinamono trupinėlį ir pušies spyglį suvalgyti.

Atsakyti

Nebus įtampos, nebus tada ir cholesterolio. Tačiau, jeigu neišeina be įtampos gyventi, tai reikia kasdien krimstelti cinamono trupinėlį ir pušies spyglį suvalgyti.

Atsakyti