QUOTE(Cjanga @ 2015 03 12, 12:10)
Tikriausiai gyvenime Jums dar neteko susidurti su nemandagiais žmonėmis, jeigu jau tai palaikėte nemandagumo išraiška. 
Nuo 500 eur.

Nuo 500 eur.
Čia jau antras jūsų spėjimas apie mane ir antras pro šalį.
QUOTE(Lonas @ 2015 03 12, 12:38)
Malena,
labai jau tas klausimas dėl kainos abstraktus...
Čia daugiau ne kainos esmė, o kliento požiūrio į pirkinį, nes čiužinys-labai jau emocinė prekė ir ne visada galutinį apsisprendimą lemia kokybiškai, logiškai sukonstruotas čiužinys.
Pvz. jogas miega ant žemės; žmogus su labai mažom pajamom ieškos iki 200 eur ir jausis tikrai puikiai ant NAUJO GAMINIO; didelę pinigų sumą numatęs žmogus gerai jausis tik išleidęs laaabai daug; kitą labiau paveiks pardavėjo rekomendacija ir t.t.
Galima būtų pradėti nuo to, kiek jūs apskritai galite/norite tam išleisti ir su ta suma bandyti ieškoti, t.y. tiesiog imti ir analizuoti parduotuvėse, gulėti, verstis, tartis su pardavėju.
Po to jau įsijungia atmetimo principas-tas per minkštas, tas per brangus, o tas - negražus
Žodžiu, jus turėtų angažuoti ne suma, o kaip jūs jaučiatės ant to čiužinio, ką gaunate už tą sumą (aptarnavimas, garantijos, servisas).
labai jau tas klausimas dėl kainos abstraktus...

Čia daugiau ne kainos esmė, o kliento požiūrio į pirkinį, nes čiužinys-labai jau emocinė prekė ir ne visada galutinį apsisprendimą lemia kokybiškai, logiškai sukonstruotas čiužinys.
Pvz. jogas miega ant žemės; žmogus su labai mažom pajamom ieškos iki 200 eur ir jausis tikrai puikiai ant NAUJO GAMINIO; didelę pinigų sumą numatęs žmogus gerai jausis tik išleidęs laaabai daug; kitą labiau paveiks pardavėjo rekomendacija ir t.t.
Galima būtų pradėti nuo to, kiek jūs apskritai galite/norite tam išleisti ir su ta suma bandyti ieškoti, t.y. tiesiog imti ir analizuoti parduotuvėse, gulėti, verstis, tartis su pardavėju.
Po to jau įsijungia atmetimo principas-tas per minkštas, tas per brangus, o tas - negražus

Žodžiu, jus turėtų angažuoti ne suma, o kaip jūs jaučiatės ant to čiužinio, ką gaunate už tą sumą (aptarnavimas, garantijos, servisas).
Ačiū už atsakymą. Man čiužinio pirkimas nedega, galiu kelis mėnesius pataupyti, todėl ir klausiau. Čiužinių kainas matau labai skirtingas, todėl ir kyla natūralus klausimas- kiek kainuotų kokybiškas geras čiužinys, be ypatingų pribumbasų

Manau atsakysiu į temos pradžios klausimus, gal bus lengviau man patarti

1. 160x200cm. Mano lovos modelis riboja aukščio pasirinkimus. Reikia ~20cm čiužinio.
2. 165/64
3. 2009m. gegužę pirkau svajonių lovą. Už tiek kiek liko pinigų po svajonių pirkinio pirkau čiužinį

4. Nežinau.
5. Minkštesnio nei Naktis. Bet susmegimo jausmas nepatinka. Vidutinio gal.
6. Noriu vėsiau

7. Namuose drėgmė vidutiniška, namai reguliariai vėdinami. Prakaituoju vidutiniškai. Bet "drėgno" čiužinio nepageidaučiau

8. Lova atviro tipo- be patalynės dėžės. Man patinka kai viskas "kvėpuoja". Čiužinys ant sutvirtintų L-50 medinių grotelių.
9. Taip, turiu nugaros problemų -sėdimas darbas prie kompiuterio. Ir alergiška, ypač pelėsiui.