Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 23

QUOTE(Cjanga @ 2015 03 12, 12:10)
Tikriausiai gyvenime Jums dar neteko susidurti su nemandagiais žmonėmis, jeigu jau tai palaikėte nemandagumo išraiška. smile.gif
Nuo 500 eur.

Čia jau antras jūsų spėjimas apie mane ir antras pro šalį.

QUOTE(Lonas @ 2015 03 12, 12:38)
Malena,
labai jau tas klausimas dėl kainos abstraktus... smile.gif
Čia daugiau ne kainos esmė, o kliento požiūrio į pirkinį, nes čiužinys-labai jau emocinė prekė ir ne visada galutinį apsisprendimą lemia kokybiškai, logiškai sukonstruotas čiužinys.
Pvz. jogas miega ant žemės; žmogus su labai mažom pajamom ieškos iki 200 eur ir jausis tikrai puikiai ant NAUJO GAMINIO; didelę pinigų sumą numatęs žmogus gerai jausis tik išleidęs laaabai daug; kitą labiau paveiks pardavėjo rekomendacija ir t.t.
Galima būtų pradėti nuo to, kiek jūs apskritai galite/norite tam išleisti ir su ta suma bandyti ieškoti, t.y. tiesiog imti ir analizuoti parduotuvėse, gulėti, verstis, tartis su pardavėju.
Po to jau įsijungia atmetimo principas-tas per minkštas, tas per brangus, o tas - negražus  smile.gif
Žodžiu, jus turėtų angažuoti ne suma, o kaip jūs jaučiatės ant to čiužinio, ką gaunate už tą sumą (aptarnavimas, garantijos, servisas).

Ačiū už atsakymą. Man čiužinio pirkimas nedega, galiu kelis mėnesius pataupyti, todėl ir klausiau. Čiužinių kainas matau labai skirtingas, todėl ir kyla natūralus klausimas- kiek kainuotų kokybiškas geras čiužinys, be ypatingų pribumbasų mirksiukas.gif

Manau atsakysiu į temos pradžios klausimus, gal bus lengviau man patarti 4u.gif

1. 160x200cm. Mano lovos modelis riboja aukščio pasirinkimus. Reikia ~20cm čiužinio.
2. 165/64
3. 2009m. gegužę pirkau svajonių lovą. Už tiek kiek liko pinigų po svajonių pirkinio pirkau čiužinį lotuliukas.gif Tai buvo Lono "Naktis". Čiužinys buvo vartomas kas pusmetį, bet iš abiejų pusių šonuose jaučiu duobutes, tai dabar miegu ties centru. Bet sunku miegant "nenuklysti. Nepatogu toks suvaržymas. Todėl noriu keisti čiužinį. Pradžioj čiužinys patiko. Pagalvės- 100proc šilko.
4. Nežinau.
5. Minkštesnio nei Naktis. Bet susmegimo jausmas nepatinka. Vidutinio gal.
6. Noriu vėsiau smile.gif
7. Namuose drėgmė vidutiniška, namai reguliariai vėdinami. Prakaituoju vidutiniškai. Bet "drėgno" čiužinio nepageidaučiau schmoll.gif
8. Lova atviro tipo- be patalynės dėžės. Man patinka kai viskas "kvėpuoja". Čiužinys ant sutvirtintų L-50 medinių grotelių.
9. Taip, turiu nugaros problemų -sėdimas darbas prie kompiuterio. Ir alergiška, ypač pelėsiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 12 kovo 2015 - 22:19
QUOTE(Malena @ 2015 03 12, 22:02)

Sveiki, pasidomėkite kišeninių spyruoklių čiužiniu Selene De Luxe, Fey firmos Royal Victory. Pastarasis, taip pat, kišeninių spyruoklių, bet su minkštesne nei Selene De luxe HR poliuretano perdanga, todėl ir pats čiužinys minkštesnis. Sėkmės paieškose. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(corroboree @ 2015 03 12, 14:40)
Sveiki:) gal padetumet issirinkti?

1. Ismatavimai nesvarbus, desiu ciuzini ant zemes:)
2. 65/175
3. Anksciau miegojau ant minkstoko ciuzinio, o kartais ir ant zemes, nes labiau patinka miegoti kietai.
4. kaina nesvarbu
5. Norisi labai kieto, kieciausio, koks tik imanomas
6. nesvarbu
7. nedregna namuose
8. Ciuzinys bus dedamas ant zemes
9. -

Gal turite informacijos apie kokoso, grikiu lukstu ar kitokius naturalius ciuzinius? kur galima rasti maziausiai chemiskai apdorota?
aciu!

Sveiki, jei norisi tikrai kieto, tai Selene Vita Multi čiužinys yra toks smile.gif Dar jis yra aukštas (23 cm), o tai, dedant ant žemės, būtų privalumas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(yyvvll @ 2015 03 12, 15:47)
papildziau smile.gif

Sveiki smile.gif, atsižvelgiant į reikalavimus čiužiniui, Jums tiktų Fey firmos Royal Auriga.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 03 12, 22:02)
Čia jau antras jūsų spėjimas apie mane ir antras pro šalį.

Aš nespėlioju smile.gif Tokia yra mano asmeninė nuomonė smile.gif Labai atsiprašau, jeigu ji neteisinga.

Bet ne to mes visi čia susirinkome.
Atsakyti
Gal galetumete pakomentuoti lietuviskus Gemega ciuzinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(verona02 @ 2015 03 13, 10:44)
Sveiki, pasidomėkite kišeninių spyruoklių čiužiniu Selene De Luxe, Fey firmos Royal Victory. Pastarasis, taip pat, kišeninių spyruoklių, bet su minkštesne nei Selene De luxe HR poliuretano perdanga, todėl ir pats čiužinys minkštesnis. Sėkmės paieškose. smile.gif

Ačiū, išbandysiu. Kur galima ant jų pagulinėti (Vilniuje)? 4u.gif
Atsakyti
sveikos Kokius čiužinius renkatės vaikams 2-5metuku Aš mąstau dėl LONO Patiko tai kad gamina nestandartinius galiu pasirinkti kokia noriu lovyte Skambinau jiems patarė vaikams rinktis iš MUZA*, jis man visai patiko bet kaina tokia nemaža 1kv kaina 183,33 eur. tai jai lovyte butu 80X140 kas sudaro 1,2 kv kaina ciuzinuko butu 219,99eur Ar tas ciuzinukas vertas tokios kainos? Rašo kad 10metu garantija ir jai išguli per ta laika pakeičia. nors vaikai mažiukai svoris nedidelis gal ir neišgulės. Dar patare rinktis is Jone arba Morta Sitie ciuzinukai gerokai pigesni 1kv kaina apie 80eur. tai musu lovytei ciuzinukas kainuotu tik apie 100eur. Jone ir Morta yra putu poliuretano, o Muza* yra latekso. Gal jau kas naudojat tokius ir galit ką patarti,
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 03 16, 16:31)
Ačiū, išbandysiu. Kur galima ant jų pagulinėti (Vilniuje)? 4u.gif

Vilniuje, uzsukit i Baldu Roju arba Skraja, Alksnio baldai turetu tureti savo ekspozicijoje Royal Victory ciuzini.
Papildyta:
QUOTE(ingulite @ 2015 03 16, 16:45)
sveikos Kokius čiužinius renkatės vaikams  2-5metuku Aš mąstau dėl LONO Patiko tai kad gamina nestandartinius galiu pasirinkti kokia noriu lovyte Skambinau jiems patarė vaikams rinktis iš MUZA*, jis man visai patiko bet kaina tokia nemaža 1kv kaina 183,33 eur. tai jai lovyte butu 80X140 kas sudaro 1,2 kv kaina ciuzinuko butu 219,99eur Ar tas ciuzinukas vertas tokios kainos? Rašo kad 10metu garantija ir jai išguli per ta laika pakeičia. nors vaikai mažiukai svoris nedidelis gal ir neišgulės.  Dar patare rinktis is Jone arba Morta Sitie ciuzinukai gerokai pigesni 1kv kaina apie 80eur. tai musu lovytei ciuzinukas kainuotu tik apie 100eur. Jone ir Morta  yra putu poliuretano, o Muza* yra latekso. Gal jau kas naudojat tokius ir galit ką patarti,

Keistokai skamba, kad vaikams rekomendavo Muza ciuzini, nes jis lateksinis. Paprastai vaikams siulome poliuretaninius ciuzinius, kaip pvz Selekta 10 arba Selekta 12, nes jie labiau laidus orui, nei per minksti nei per kieti, puikiausiai atitarnaus vaikams apie 10 metu.
Selekta 10 reikalingu ismatavimu, be jokiu skaiciavimu kvadratais ir ratais, kainuotu apie 146 €, o Selekta 12 apie 166 €.
Ciuziniai is suaugusiuju linijos kainuotu is karto brangiau ir nelabai tu suaugusiuju ciuziniu vaikams reikia, bet zinoma, galutini sprendima piima teveliai ir jie geriau nusimano, ko Ju vaikams reikia...
Papildyta:
QUOTE(egmara @ 2015 03 15, 09:56)
Gal galetumete pakomentuoti lietuviskus Gemega ciuzinius smile.gif

Gemega turi ne viena ciuzini, visu gi neprikomentuosim. Tik vienas pastebejimas, Gemegos ciuziniai ilgaamziski, nusiskundimu pasitaiko retai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 16 kovo 2015 - 16:43
QUOTE(sapniukas @ 2015 03 16, 17:40)

Gemega turi ne viena ciuzini, visu gi neprikomentuosim. Tik vienas pastebejimas, Gemegos ciuziniai ilgaamziski, nusiskundimu pasitaiko retai.

Taigi, siandien jau kaip ir isbandem Amadeo Super ir Amadeo Joy (vyras 100 kg sveria 192 cm ugis). Jam labiau patiko Super, man Joy, bet gal tiesiog per trumpai pagulejo... Linkstam prie Joy, matyt, ji ir pirksim. Nes pasirinkome vis tik spyruoklini varianta (kad galetume ant plokstes deti), o kuo geresni vokiski spyruokliniai nelabai suprantu (apart to, kad po vienu uzvalkalu du skirtingusa brnduolius gali padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2015 03 16, 16:40)

Papildyta:

Keistokai skamba, kad vaikams rekomendavo Muza ciuzini, nes jis lateksinis. Paprastai vaikams siulome poliuretaninius ciuzinius, kaip pvz Selekta 10 arba Selekta 12, nes jie labiau laidus orui, nei per minksti nei per kieti, puikiausiai atitarnaus vaikams apie 10 metu.
Selekta 10 reikalingu ismatavimu, be jokiu skaiciavimu kvadratais ir ratais, kainuotu apie 146 €, o Selekta 12 apie 166 €.
Ciuziniai is suaugusiuju linijos kainuotu is karto brangiau ir nelabai tu suaugusiuju ciuziniu vaikams reikia, bet zinoma, galutini sprendima piima teveliai ir jie geriau nusimano, ko Ju vaikams reikia...
.

Mums selekta netinka dėl išmatavimu maži vaikai ūgis apie 90cm todėl nenoriu 2metriniu lovų užtektu 1.6ilgio ar net 1.4 o selektos kiek radau ilgis tik 1.9 arba 2 m. o kom prastesni Jone arba Morta? ir dar aš taip supratau kad putu poliuritano čiužiniai netinka jai lova turi patalines dėže? Lovyte planuojama su grotelėmis bet bus patalines "stalčius''
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2015 03 16, 15:45)
sveikos Kokius čiužinius renkatės vaikams  2-5metuku

ingulite,
tokio amžiaus vaikams rekomenduotini 12-15cm aukščio čiužiniai (storesnių tiesiog nereikia, vaikas ir taip nedaug įspaudžia čiužinio).
MORTA populiariausias LONO čiužinys vaikams, labai gerai orui pralaidus, elastingas paviršius, kietesnis, praktiškas užvalkalas (viršus/apačia nuvelkami atskirai), skalbiamas iki 60 laipsnių temperatūroje.
JONĖ su viršutiniu viskeoastiniu sluoksniu, užvalkalas tas pats.

P.s. dėl MŪZOS-vaikui jis tikrai nepakenks(lateksas orui pralaidus, standus branduolys), tik jis jau aukštokas, vaikas pilnai neišnaudos visų latekso savybių smile.gif
Kiek žinau, pokalbio eigoje jūs klausėte ar tinka vaikui, tai jums ir atsakė, kad tinka.
Be tikrai niekas neišskyrė kaip būtent vaikui skirto čiužinio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(egmara @ 2015 03 16, 20:26)
Taigi, siandien jau kaip ir isbandem Amadeo Super ir Amadeo Joy (vyras 100 kg sveria 192 cm ugis).

egmara,
na, jei ieškote iš spyruoklinių, tai TYLA* turi elastingus paviršius, dvipusis, virš spyruoklių yra sutvirtinantis veltinio sluoksnis (armuotas), užvalkalas iš dviejų dalių (viršus/apačia nusivelka atskirai).
Pabandykite, gal patiks (be to, jam dabar akcija).
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2015 03 17, 07:19)
Mums selekta netinka dėl išmatavimu maži vaikai ūgis apie 90cm todėl nenoriu 2metriniu lovų užtektu 1.6ilgio ar net 1.4 o selektos kiek radau ilgis tik 1.9 arba 2 m. o kom prastesni Jone arba Morta? ir dar aš taip supratau kad putu poliuritano čiužiniai netinka jai lova turi patalines dėže? Lovyte planuojama su grotelėmis bet bus patalines "stalčius''

Sveiki, Selekta 10 ir Selekta 12 galima gaminti nestandartinių išmatavimų smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieškome kietesnio čiužinio, miegoti ant labai minkštų nemėgstame. Bet dar svarstom ar pagal mūsų svorius išsirinkus kietesnį čiužinį vėliau jis nepasirodys per kietas.

1. Čiužinio išmatavimai 160x200
2. 165,55 ir 170,70
3. Iki šiol miegojome ant sofos lovos su viskoelastiniu čiužinuku
4. ~1700
5. Kietesnio, galbūt vidutinio kietumo (nepatinka, kai atsigulus ant čiužinio "prasmengama" smile.gif )
6. Kad miegant būtų vėsiau
7. Namuose gal net šiek tiek per sausa oras
8. Čiužinys bus dedamas ant grotelių, po kuriomis patalynės dėžė
9. Reikšmingų sveikatos sutrikimų nėra

Laukiam atsakymo smile.gif
Atsakyti