Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 23

QUOTE(sapniukas @ 2014 11 26, 11:06)

Reiketu situacija bandyti pakeisti is esmes, pradedant ne nuo antciuzinio.
Bet jei vis delto , kol kas yra ir turi likti taip kaip yra, situacija pasigerintumete nebent su tokiu antciuziniu kaip Renower HR71...

Jei galėčiau keisti situaciją, problemos nebūtų. Man Lono antčiužinis atrodo dauge geresnis nei Renower HR71 ir ant lovos turėtų formą išlaikyti. jau taip parašėt, kad visi kiti blogi, tik tas geras.
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2014 11 26, 12:38)
Jei galėčiau keisti situaciją, problemos nebūtų. Man Lono antčiužinis atrodo dauge geresnis nei Renower HR71 ir ant lovos turėtų formą išlaikyti. jau taip parašėt, kad visi kiti blogi, tik tas geras.

Nesupratom viens kito. Rasydamas "su tokiu antciuziniu kaip", turejau omenyje Renower ir kitus antciuzinius su HR poliuretanu, kuris jusu situacijoje, norint izoliuoti susidevejusi pavirsiu butu pats tinkamiausias. Tas antciuzinis gali buti gi ir FEY ir Lono ir kitu gamintoju. HR poliuretano antciuziniai islaiko forma labai gerai, to nepaneigs nei lonas nei kiti sio forumo konsultantai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 26 lapkričio 2014 - 18:15
QUOTE(sapniukas @ 2014 11 26, 19:15)
Nesupratom viens kito. Rasydamas "su tokiu antciuziniu kaip", turejau omenyje Renower ir kitus antciuzinius su HR poliuretanu, kuris jusu situacijoje, norint izoliuoti susidevejusi pavirsiu butu pats tinkamiausias. Tas antciuzinis gali buti gi ir FEY ir Lono ir kitu gamintoju. HR poliuretano antciuziniai islaiko forma labai gerai, to nepaneigs nei lonas nei kiti sio forumo konsultantai.

Dabar supratau 4u.gif Tik Lonas siūlo viskoelastinius, o ne HR poliuretano g.gif Bet jie gal irgi patvarus. Sutariau su Lonu (kalbejau telefonu), kad suteiks galimybę pabandyti ir, jei labai nepatiks, grąžinti.

Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2014 11 24, 15:52)
meddeina,
taip, čiužinys jausis kietesnis, nes viršutinis sluoksnis-viskoelastinis-yra minkštas.

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif Visgi pirksime Harmonija** ir jei jausime, kad kažko trūksta nusipirksime antčiužinį papildomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meddeina: 27 lapkričio 2014 - 12:02
Sveiki, padekite issirinkti ciuzini sau ir vaiko lovytei.
1. 180×200
2. 183cm/70kg ir 160cm/50kg
3. Čiužinio
4. Norėtume su abiem ciuziniais sutilpti i 2000 -3000lt
5. Vidutinio kietumo.
6. Sunku pasakyti nes vasara norisi vesiau o ziema silciau.
7. Namuose linkusi kauptis dregme.
8. svarbiausias kriterijus kad ciuziniai butu antialerginiai, kadangi dukra linkusi i alergijas, siuo metu alergiska katems, pienui, ivairiom krupom ir t.t. man paciai daznai skauda nugara ir spranda.
Dukros lovyte 120x60, grikiu-kokoso ciuzinukas.
Atsakyti
QUOTE(Babauzis22 @ 2014 11 27, 13:13)

Maziausiam seimynos nariui siulyciau dometis poliuretaniniais ciuziniais su skalbiamu iki 60 laipsniu temperaturos uzvalkalu. Pasidomekite Baby Plus, Baby Care ciuzinukais. Bet gal dukrai jau pirksite didesne lova, jei taip, reiketu dometis jau tokiais ciuzinukais kaip Selekta 10.
Del Jums patiems, negaliu iki galo komentuoti, nes nenurodete, kas yra lovos dugne, t.y., ar plokste ar lovu groteles ar paprastos medzio lenteles. Kai namuose kaupiasi dregme, tai butu esminis klausimas..
p.s. jei vaikas alergiskas ir namuose dregna, reiketu skubiai atsikratyti kokosinio ar grikinio ciuzinio, nes juose labai kaupiasi dregme, lovyteje susidaro dregmes perteklius, kuris kenkia vaikui. Apie kokosinius ir grikinius ciuzinius daugybe kartu yra kalbeta forume Ciuziniai vaikams, situacija su jais nesikeicia, todel ir siandien apie juos negaliu nieko gero pasakyti.
Atsakyti
Pas mus paprastos medzio lenteles, prisuktos prie lovos sonu. Kokia nuomone apie bodypur s 100, bodypur s 500. Teko gyvai paciupineti s500 tai pasirode visai malonus. Dukra dar labai maza tad kolkas daugiausiai miega musu lovoje. Tad svarbu kad ir musu ciuzinys butu antialerginis.
Atsakyti
QUOTE(Babauzis22 @ 2014 11 30, 10:34)
Pas mus paprastos medzio lenteles, prisuktos prie lovos sonu. Kokia nuomone apie bodypur s 100, bodypur s 500. Teko gyvai paciupineti s500 tai pasirode visai malonus. Dukra dar labai maza tad kolkas daugiausiai miega musu lovoje. Tad svarbu kad ir musu ciuzinys butu antialerginis.

Kadangi nesveriate daugiau nei 90 Kg, tai paminetieji ciuziniai turetu Jums tikti. Tokiems ciuziniams, zinoma, geriau yra elastingos grotelės, namuose ant paprastu lenteliu jie jausis kieciau, nei parduotuveje.
Kiek teko susidurti, BodyPur 100S yra populeresnis, na, bet jei Jums patinka minstesnis pagrindas miegui, tada malonesnis minkstesniu ciuziniu megejams yra Bodypur S500.
Kas labai patogu su ciais ciuziniais, tai, kad ju nereikia vartyti, pakanka tik retkarciais kojugali sukeisti su galvugaliu. Ir uzvalkalas plonas, lengvai skalbiasi, greitai dziusta, labai patogu, kai tenka dazniau skalbti, norint uzkirsti kelia dulkiu erkuciu plitimui.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2014 12 01, 11:34)
Kadangi nesveriate daugiau nei 90 Kg, tai paminetieji ciuziniai turetu Jums tikti. Tokiems ciuziniams, zinoma, geriau yra elastingos grotelės, namuose ant paprastu lenteliu jie jausis kieciau, nei parduotuveje.
Kiek teko susidurti, BodyPur 100S yra populeresnis, na, bet jei Jums patinka minstesnis pagrindas miegui, tada malonesnis minkstesniu ciuziniu megejams yra Bodypur S500.
Kas labai patogu su ciais ciuziniais, tai, kad ju nereikia vartyti, pakanka tik retkarciais kojugali sukeisti su galvugaliu. Ir uzvalkalas plonas, lengvai skalbiasi, greitai dziusta, labai patogu, kai tenka dazniau skalbti, norint uzkirsti kelia dulkiu erkuciu plitimui.

O gal galite dar kazka parekomenduoti, kas labiausiai tikto tokioms grotelems kaip musu?
Atsakyti
QUOTE(Babauzis22 @ 2014 12 01, 15:17)
O gal galite dar kazka parekomenduoti, kas labiausiai tikto tokioms grotelems kaip musu?

Su Jusu grotelemis labiausiai suderinami butu kiseniniu spyruokliu ciuziniai. Pasidomekyte naujais MY home Resort ciuziniais, kaip All Inclusiv TFK arba Ultra TFK, sie ciuziniai yra su 7 zonu kiseninemis spyruoklemis ir storu viskoelastinio Calmfoam poliuretano sluoksniu.
Atsakyti
Man taip pat buvo aktuali čiužinių tema - ko tik neperskaičiau apie visokiausius lonus tempurus ir daugybę kitų. Geriausia, ką galima patarti -be jokių išankstinių nuostatų nuvažiuoti į didesnę baldų parduotuvę, paprastai ten būna visokių firmų čiužinių ir maksimaliai išbandyti - pagulėti, pasivartyti. Gal ir juokingai atrodo, bet mūsų nugaros skirtingos. Pagulėjus ant kokių 5 čiužinių, jau daugmaž supranti, koks labiau komfortiškas būtent tau: kietesni ar minkštesnis. Aš labiau orientavausi į lono čiužinius, gal supermamų formumas pridėjo reklamos, bet pagulėjus supratau, kad man jie visiškai nekomfortiški. Toks jausmas, kad guli ant porolono, tik kietumas/ minkštumas skiriasi. Visiškai nepatiko, buvo pats prasčiausias įspūdis, nors tikiu, kad ten tos technologijos labai superinės ir panašiai. Pirkome 2 čiužinius (ortopediniai, vienas 5 zonų, kitas 7 zonų, poliuretaniniai) iš kitos firmos (vokiškus), kainavo gal kažkiek daugiau, nei mūsų lietuviški, bet bent jau mano nugarai komfortas buvo nepalyginamas.
Atsakyti
QUOTE(velniukaz @ 2014 12 01, 16:53)
Man taip pat buvo aktuali čiužinių tema - ko tik neperskaičiau apie visokiausius lonus tempurus ir daugybę kitų. Geriausia, ką galima patarti -be jokių išankstinių nuostatų nuvažiuoti į didesnę baldų parduotuvę, paprastai ten būna visokių firmų čiužinių ir maksimaliai išbandyti - pagulėti, pasivartyti. Gal ir juokingai atrodo, bet mūsų nugaros skirtingos. Pagulėjus ant kokių 5 čiužinių, jau daugmaž supranti, koks labiau komfortiškas būtent tau: kietesni ar minkštesnis. Aš labiau orientavausi į lono čiužinius, gal supermamų formumas pridėjo reklamos, bet pagulėjus supratau, kad man jie visiškai nekomfortiški. Toks jausmas, kad guli ant porolono, tik kietumas/ minkštumas skiriasi. Visiškai nepatiko, buvo pats prasčiausias įspūdis, nors tikiu, kad ten tos technologijos labai superinės ir panašiai.  Pirkome 2 čiužinius (ortopediniai, vienas 5 zonų, kitas 7 zonų, poliuretaniniai) iš kitos firmos (vokiškus), kainavo gal kažkiek daugiau, nei mūsų lietuviški, bet bent jau mano nugarai komfortas buvo nepalyginamas.

Kokios firmos ciuzini isigijote?smile.gif
Atsakyti