Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 12, 22:24)
nu net nžn, jam visada patiko praktiškos dovanos, sudėtingas toks vaikis jis...  biggrin.gif aišku, labiausiai apsidžiaugtų pinigų gavęs, nes tauposi su broliu telikui, nu bet man kalėdos ne ta šventė, kad pinigus dovanot... tai esu atvira pasiūlymams, kuo kiti dešimtmečiai domisi  ax.gif pas mane dar mažiukai, nesigaudau visai  biggrin.gif

Nu mano nesudėtingas vaikis, bet iš kalėdinių norų sąrašo krikštamotei visad atitekdavo praktiškos dovanos. Kai dešimt buvo berods crocsų norėjo, pernai (11 buvo) - adidas sportinio krepšio. Bet tada seneliams teko bangom valdoma mašinėlė smile.gif Va šiemet jau bėda su norais.
O gal jūsiškis norėtų stalo žaidimo? Arba ko nors iš tų žaislų-galvosūkių. Ar būna tų dovanų kuponų kokiam vandens parke/šaudykloj/laipynėse/batutuose/pan. apsilankyt

Aš norėčiau vyrui chalatą Kalėdom nupirkt. Nenorių tų minkštų flysinių, norėčiau rimtesnis toks kad būtų. Gal patarsit kur ieškot. Vieną sierroj radau. Kur dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandene: 12 lapkričio 2014 - 23:42
nu net nžn, jam visada patiko praktiškos dovanos, sudėtingas toks vaikis jis...  biggrin.gif aišku, labiausiai apsidžiaugtų pinigų gavęs, nes tauposi su broliu telikui, nu bet man kalėdos ne ta šventė, kad pinigus dovanot... tai esu atvira pasiūlymams, kuo kiti dešimtmečiai domisi  ax.gif pas mane dar mažiukai, nesigaudau visai  biggrin.gif

Mp3 ausinuką papirkit. Pas mus tai turbūt einamiausia kalėdinė dovana abiems. Pirkau tokius, berods. Jau 2 metai, bet visur vežiojasi su savim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 11 12, 23:39)
Aš norėčiau vyrui chalatą Kalėdom nupirkt. Nenorių tų minkštų flysinių, norėčiau rimtesnis toks kad būtų. Gal patarsit kur ieškot. Vieną sierroj radau. Kur dar?

Čia dar http://www.landsend....r-robes/-/N-fzx 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 11 12, 23:45)

Ačiū.
Tik norėtųsi pigiau prasisukt.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 11 13, 00:55)
Ačiū.

https://www.nebulus.biz/herren
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 11 13, 00:55)
Ačiū.

o macys.com, neziurejot ? ten daug visko ax.gif
Atsakyti

Per kaledas reik dziugint. Zinot, kad vaikas nori pinigu ir neduodat. Negrazu.... Nereik visko per savo prizme perleist, juk ir pati turbut nesidziaugiat gavus ne tai, ko norisi...

QUOTE(Vandene @ 2014 11 12, 23:39)
Nu mano nesudėtingas vaikis, bet iš kalėdinių norų sąrašo krikštamotei visad atitekdavo praktiškos dovanos. Kai dešimt buvo berods crocsų norėjo, pernai (11 buvo) - adidas sportinio krepšio. Bet tada seneliams teko bangom valdoma mašinėlė  smile.gif  Va šiemet jau bėda su norais.
O gal jūsiškis norėtų stalo žaidimo? Arba ko nors iš tų žaislų-galvosūkių. Ar būna tų dovanų kuponų kokiam vandens parke/šaudykloj/laipynėse/batutuose/pan. apsilankyt

Overstock buna. Bet sierroj su kodu pigiausia kiek maciau. Jie sunkus, tie medvilniniai, vistiek pigiai nekainuos. Ypac dodelio dydzio. Kiek esu pirkus, apie 200 lt pavykdavo rast. Maciau viena pagauta pigiau, tai siulgaliai byrejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 11 12, 23:38)
tai savo/dukros lėles matysi kaip savo ausis tongue.gif. nori, parodysiu, ka Landsende tau privalu papirkt? ax.gif

Lėlės jau namie saugiai supakuotos

parodyk
Atsakyti
QUOTE(ozka15 @ 2014 11 12, 23:09)
Gal matete kur nors 4 metu mergaitems ir beniukams chalatuku? 4u.gif Disney yra graziu, ale dydis 6 men. verysad.gif  o reik graziu.....
Amazone ir vaikuskas pardes patikrinau verysad.gif

Ar bandet cia pasidairyt? http://www.target.com/s/boys+robes nera zveriskos kainos g.gif
Atsakyti
[Mergaites, o CP su -30% gal renkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 11 12, 22:20)
kokia pirkot?  4u.gif

sia emiau

http://www.lastcall....p;cmCat=product

Anerita, gal jau izniu yra apie naujas dezutes?
Atsakyti
nu net nžn, jam visada patiko praktiškos dovanos, sudėtingas toks vaikis jis...  biggrin.gif

Jei praktiškas vaikas- tai ir kuprinė, ir kedai, ir crocs'ai, ir ausinės tinka
Atsakyti