Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(dendule @ 2014 11 14, 14:09)
o levis dzinsai atitinka dydzius lt? tarkim jei vyras nesioja 32/33 tai koki imti?

As 32 32 perku..kiek perku tiek tiko, tik vieni buvo maži, bet ju sudetis be elastiko pasitaike..ir vienus 33dydzio pirkau, nes komentaruose reke, kad pamazinti..
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 14, 15:15)
o kurias iš carters pirkot?  g.gif mes tik carters ir tenešiojam, tiek medvilnines, tiek flysines, jos mums pačios pačiausios, gap nepatiko visai, jau po pirmo skalbimo spalva nubluko, po vieno uždėjimo išsitampydavo, keliai išsimušdavo  schmoll.gif

Nerandu dabar nuorodų,bet viskas,ką parašėt apie Gap'us nutiko su Carter'iais. Įprastai vyras nesikiša į pirkinius vaikams,bet šįkart prašė tokių "baisių' pižamų nebepirkti smile.gif
Pižamas pirkau medvilnines,tų flysinių nemėgstu.
Apatinės kelnaitės iš Carter'io dvejopos - vienos puikios,kitos net labai prastos. Kiek esu pirkusi vaikams rūbų,kol kas laimi Gap'ai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 11 14, 15:50)
Nerandu dabar nuorodų,bet viskas,ką parašėt apie Gap'us nutiko su Carter'iais. Įprastai vyras nesikiša į pirkinius vaikams,bet šįkart prašė tokių "baisių' pižamų nebepirkti smile.gif
Pižamas pirkau medvilnines,tų flysinių nemėgstu.
Apatinės kelnaitės iš Carter'io dvejopos - vienos puikios,kitos net labai prastos. Kiek esu pirkusi vaikams rūbų,kol kas laimi Gap'ai smile.gif

Jei del pizamu kokybes - vienareiksmiskai kokybiskiausios GYMBOREE, nei Gap, nei Disney, nei Carters neturi nieko panasaus.
Disney labai daug metu pirkau saviskiui, tai galiu pasakyt, kad paskutiniu metu kokybe irgi suprastejo, labai nusiskalbia. Dar buvau pirkus is Kohls.com tik nepamenu kokios firmos, tai irgi nepatiko, labai plonos.
As cia kalbu apie medvilnines, siaurom kelnes su galais pizamas, kitokiu nepirkau.
Atsakyti
Anerita irgi dar turbut be naujienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrovet @ 2014 11 14, 09:01)
Labas rytukas

geriesiems Arden pazastukams kaina gera, 15 proc nuolaida dar +, tik kazkodel man error pradejo mesti. Ar cia tik pas mane viena  g.gif
http://www.theperfum...wgrnt15cd3.html

Renkat? galvoju, gal reikia... bet trijų nelabai noriu, o vieną perkant per brangu... Gal kas nori dviejų, aš imčiau vieną, arba, jei kam reikia vieno, aš imčiau du bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 11 14, 15:03)
Renkat? galvoju, gal reikia... bet trijų nelabai noriu, o vieną perkant per brangu... Gal kas nori dviejų, aš imčiau vieną, arba, jei kam reikia vieno, aš imčiau du  bigsmile.gif

As 2 paimciau, siunciame uzsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2014 11 14, 15:56)
Jei del pizamu kokybes - vienareiksmiskai kokybiskiausios GYMBOREE, nei Gap, nei Disney, nei Carters neturi nieko panasaus.
Disney labai daug metu pirkau saviskiui, tai galiu pasakyt, kad paskutiniu metu kokybe irgi suprastejo, labai nusiskalbia. Dar buvau pirkus is Kohls.com tik nepamenu kokios firmos, tai irgi nepatiko, labai plonos.
As cia kalbu apie medvilnines, siaurom kelnes su galais pizamas, kitokiu nepirkau.

O Gymboree dydžiai atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2014 11 14, 15:08)
As 2 paimciau, siunciame uzsakyma smile.gif

gerai, siunčiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,kaip yra su bearpaw batu dydziais?jei nesioju 39,5- 40 koki dydi imt?didinti jie kaip ir ugg?
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2014 11 14, 15:17)
sveikos,kaip yra su bearpaw batu dydziais?jei nesioju 39,5- 40 koki dydi imt?didinti jie kaip ir ugg?

UGG didinti tik Classic linija, Bearpaw ivairiai, man iki siol tiko 8US su 25cm placia peda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 14, 16:19)
UGG didinti tik Classic linija, Bearpaw ivairiai, man iki siol tiko 8US su 25cm placia peda.

o siaip koki dydi nesiojate?39?
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 11 14, 16:11)
O Gymboree dydžiai atitinka?

Dabar turiu 10dydzio, maniskis 135cm dabar kazkur, 8m, tai kelnes dar ilgokos ir maikutes rankoves taip pat.
Atsakyti