Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 11, 14:42)
pirkau is disney.uk, is USA butu nerealu....nes ir cia uz siuntima sumokejau 7 svarus

o tu jau gavusi jį? sunkus jis? kokia kaina išėjo?

QUOTE(agneda @ 2014 11 11, 14:44)
As duktereciai nupirkau plasnojanti drugeli, vyro duktereciai skraidancia feja  smile.gif

gal galima šių dviejų nuorodas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 11 11, 15:55)
o tu jau gavusi jį? sunkus jis? kokia kaina išėjo?
gal galima šių dviejų nuorodas?  smile.gif

pirkau uz 40 svaru, dar buvo 20% kodukas daugiau perkant, per tarpininke pirkau ir ji man atsiunte uz 7 svarus i Kauna, kiek tiksliai gavosi negaliu pasakyti, nes uz siuntini mokejau 8 svarus, bet ten dar viena masina nemaza buvo, ir dar visokiu sudelioku. su tarpininkavimu manau apie 190 LT
mergaites patarkite prasau, kas turite originalu zaidima Angry Birds, ar sis geras, ar cia kazkoks kinietiskas "s..."
http://www.imuperku...._tabs_buttons=0
nepamenu kurioje temoje, bet kazkas labai gyre kaip smagu zaidima vaikams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 11 lapkričio 2014 - 16:01
Merginos, priminkit kada tas Black Friday bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2014 11 11, 16:01)
Merginos, priminkit kada tas Black Friday bus?  ax.gif

Black Friday is on the day after Thanksgiving. Black Friday 2014 will be on November 28.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 11, 16:59)
pirkau uz 40 svaru, dar buvo 20% kodukas daugiau perkant, per tarpininke pirkau ir ji man atsiunte uz 7 svarus i Kauna, kiek tiksliai gavosi negaliu pasakyti, nes uz siuntini mokejau 8 svarus, bet ten dar viena masina nemaza buvo, ir dar visokiu sudelioku. su tarpininkavimu manau apie 190 LT
mergaites patarkite prasau, kas turite originalu zaidima Angry Birds, ar sis geras, ar cia kazkoks kinietiskas "s..."
http://www.imuperku...._tabs_buttons=0
nepamenu kurioje temoje, bet kazkas labai gyre kaip smagu zaidima vaikams g.gif

dezutes nesimato ir kaina itartinai maza, pardese kainuoja apie 100, buvau parsisiuntusi is jav, gavosi per pus pigiau, bet nepasitivirtino, uzteko upo keliom dineom pazaisti paskui jau nebeidomu, korteles buvo apipiestos, liko dabar tik namuose angry biords ir keletas parseliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 11 lapkričio 2014 - 16:05
QUOTE(proksi @ 2014 11 11, 17:05)
dezutes nesimato ir kaina itartinai maza, pardese kainuoja apie 100, buvau parsisiuntusi is jav, gavosi per pus pigiau, bet nepasitivirtino,  uzteko upo keliom dineom pazaisti paskui jau nebeidomu, korteles buvo apipiestos, liko dabar tik namuose angry biords ir keletas parseliu smile.gif

o maniškiams pasiteisino tikrai žaidžiamas, net azartas pagauna, peštynės kyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 11, 17:02)
Black Friday is on the day after Thanksgiving. Black Friday 2014 will be on November 28.

thank's 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneda @ 2014 11 11, 17:44)
As duktereciai nupirkau plasnojanti drugeli, sunenui dainuojanti ir pamegdziojanti balsus pauksciuka is toysrus, vyro duktereciai skraidancia feja  smile.gif

bigsmile.gif Ta prasme, skaraidantys.. ir skraido kaip kokie radio bangom valdomi lėktuvėliai? g.gif
Bijočiau tokį žaislą savo 3 ir 5 metų žmonėms dovanoti - sekcijos sstiklų gaila cool.gif
Ar kažką ne taip supratau g.gif

Draugių mergiotėms išrinkau po pliušinę disney princesę (gerai skamba biggrin.gif )
Savo kavalieriams dar nieko, bet pasakojau, kad prasitariau aniems apie konstruktorių, kompiuterį, etc., tai dabar svaiguliuoja, o man, o man, o aš noriu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 11, 18:30)
bigsmile.gif  Ta prasme, skaraidantys.. ir skraido kaip kokie radio bangom valdomi lėktuvėliai?  g.gif
Bijočiau tokį žaislą savo 3 ir 5 metų žmonėms dovanoti - sekcijos sstiklų gaila cool.gif
Ar kažką ne taip supratau g.gif

Draugių mergiotėms išrinkau po pliušinę disney princesę (gerai skamba biggrin.gif )
Savo kavalieriams dar nieko, bet pasakojau, kad prasitariau aniems apie konstruktorių, kompiuterį, etc., tai dabar svaiguliuoja, o man, o man, o aš noriu.. biggrin.gif

Ne jis neskraido, o tiesiog plasnoja palietus
http://t.toysrus.com...;skuid=18493543
O skraidanti feja istikruju skraido, ir valdoma delnu

http://t.toysrus.com...www.toysrus.com
tik feja pirkau lietuvoj, pigiau gavosi, tik nezinau ar kokybe ta pati, bet jau pabandem namie su vyru, skrenda :-)
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2014 11 11, 09:01)
Merginos, priminkit kada tas Black Friday bus?  ax.gif

28d.
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 11 11, 13:24)
Ar Sephora renkate su 20%, ar yra Tax? g.gif

Atsakyti
Tik cyber Monday dažniausiai dar geresni sale nei black Friday bigsmile.gif

Yra sephora taxai 7%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 11 lapkričio 2014 - 17:04