Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(-Anna- @ 2014 11 15, 11:33)
sveikos,
pakomentuokite kaip issifruot rankinuko ismatavimus:
9-1/2" W x 9-3/4" H x 1" D

Kiekviena skaiciu dauginkite is 2,54 ir gausite centimetrus.
Atsakyti
QUOTE(Juorita @ 2014 11 15, 14:03)
matau jau pasibaige si akcija, dar nelabai suprantu kokia galioja g.gif

Is sios nuorodos atsidaro puslapis, visi ten esantis drabuziai dalyvauja akcijoje-3perki-minusuoja krepselyje.
Atsakyti
Merginos, o J.Crew Factory kokią nuolaidą db taiko, nesuprantu nieko iš to nuolaidų aprašymo...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 15, 13:16)
Kiekviena skaiciu dauginkite is 2,54 ir gausite centimetrus.

na tas kaip ir aisku, o ka reiskia prie skaiciaus -1/2 ir -3/4. 9 tai padauginu, o su tuo ka daryt? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 11 15, 11:24)
Kokį dydį imti šitos pižamos labai lieknam šešiamečiui? smile.gif Sūnaus ūgis 120 cm.
http://www.gymboree....p;bmUID=kCHi9eC

žiūrėkit atsiliepimus, būtent prie šitos gi rašo, kad mažintos, tai imkit 7 dydį drąsiai

QUOTE(-Anna- @ 2014 11 15, 12:44)
na tas kaip ir aisku, o ka reiskia prie skaiciaus -1/2 ir -3/4. 9 tai padauginu, o su tuo ka daryt? smile.gif  blush2.gif

1/2=0,5
3/4= 0,75 cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 15 lapkričio 2014 - 13:56
Būkit geros, įmeskit medicininės aprangos parduotuvių nuorodas blush2.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia pukines vyriskos striukytes is Landsend? M dydis, pirkta su gera nuolaida. Kaina su siuntimu 135 lt 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linkasta @ 2014 11 15, 15:17)
Būkit geros, įmeskit medicininės aprangos parduotuvių nuorodas  blush2.gif
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.allheart.com
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 11 15, 12:12)
Kas liečia gymboree apatinius tai berniukų priekaištų neturiu mano 120 nesioja XS 4 metu, bet jis kudas pas mane visi iskirpmai liuks mums, bet mergaičių po pirmo skalbimo spalvą parado, man dar carters labai patinka tiek mergaitei tiek berniukui, ypač kai kaina gera padaro nu superiniai triusikeliai ir nenusisikalbia, O mergaičių nustebino crazy8 kad puikiai skalbiasi, bet CP ir puikiai.

Mano visos trys pgrinde turi tik Gymboree triusikelius biggrin.gif ir jau kiek metu,nu nei vieni nenusiskalbe,nenubluko biggrin.gif Netgi maziausioji turi dar dickes nesiotus ir tie puikus dar bigsmile.gif thumbup.gif
O siaip HM irgi patinka,bet kol maziukai vaikai ir daro i kelnes,man ir maximiniai sueidavo,koks skirtum,as i ka daryt,as mesdavau lauk dazniausiai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ukmė @ 2014 11 15, 13:24)
Kokį dydį imti šitos pižamos labai lieknam šešiamečiui? smile.gif Sūnaus ūgis 120 cm.
http://www.gymboree....p;bmUID=kCHi9eC

Jei kudas gal ir 6,bet as imciau 7,nes plaunu ant 40 viska,su laiku pasitrauks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2014 11 15, 15:41)
Mano visos trys pgrinde turi tik Gymboree triusikelius biggrin.gif ir jau kiek metu,nu nei vieni nenusiskalbe,nenubluko biggrin.gif Netgi maziausioji turi dar dickes nesiotus ir tie puikus dar bigsmile.gif  thumbup.gif

o man Gymboree nusiskalbe spalva, tos serijos kur su peleda raudoni ir roziniai su pingviniukais
jau po antro skalbimo nubluko (skalbt rubus moku, taip galvoju)
Atsakyti
Gal kur matete moterisku siltintu dzinsu arba siltu kelniu? Slim ar bootcut modelio. Ir gal kas turite siltintus dzinsus is uniqlo? Labai domintu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Kam ten pizamu reikejo vaikams,kaip tik Crazy8 gera kaina,o jei dar koduka kas atsiustu bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti