Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2014 11 12, 13:45)
Man reikia smile.gif Nusiunciau, galim jungtis kartu smile.gif

Ačiū bigsmile.gif
Tuoj siunčiu.. Man mažų daug simpatiškų, o iš didesnių sunkiau išsirinkt. Vat šuo labai wub.gif
Einu rašyt laiško.

Kas klausia apie mašinas, Kripu? Tai ir imkit bet kurį iš cars modeliukų. Gyrė mamos tuos po 6,95, kai du perki, tai po 6usd. Metaliniai, neužmušami, vaikams patinka. Bet aš susilaikiau kol kas, nes tokių panašių mašinyčių namie šimtai doh.gif Aišku, McQuinas būtų myliniausias, bet vat susilaikau.. kol kas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 12, 11:52)
Ačiū bigsmile.gif
Tuoj siunčiu.. Man mažų daug simpatiškų, o iš didesnių sunkiau išsirinkt. Vat šuo labai  wub.gif
Einu rašyt laiško.

Kas klausia apie mašinas, Kripu? Tai ir imkit bet kurį iš cars modeliukų. Gyrė mamos tuos po 6,95, kai du perki, tai po 6usd. Metaliniai, neužmušami, vaikams patinka. Bet aš susilaikiau kol kas, nes tokių panašių mašinyčių namie šimtai doh.gif  Aišku, McQuinas būtų myliniausias, bet vat susilaikau.. kol kas  blush2.gif  biggrin.gif

eik tu, zinok Makvynas pats mylimiausias......tu Hot Weels pas mus gal 50 vnt, bet Makvynas.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 12, 12:52)
Ačiū bigsmile.gif
Tuoj siunčiu.. Man mažų daug simpatiškų, o iš didesnių sunkiau išsirinkt. Vat šuo labai  wub.gif
Einu rašyt laiško.

Maniskis Oze nesenai uzmate toki zaisla, kaip cia yra Disney store. Tai pas mus jis kainavo 150 lt ( kadangi norejo ir kompiuterinio zaidimo, tai issirinkt teko viena smile.gif) . Zaislas liko nenupirktas. Bet uz 10 zaliu as ji kaledom tikrai paimsiu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 12, 11:49)

As jau sioje siuntoje zaislu laukiu, vat bus dziaugsmo sunui gauti BROOLI (Mater Die Cast Car)
dar ateis Serifas ir Gaisrinis automobilis....tuos paslepsiu, kada prie progos istrauksiu biggrin.gif

Sveikos 4u.gif o kokia kaina masinyciu LT gavosi? Daug jos sveria?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2014 11 12, 11:37)
koki sieros koda turite? 000189.gif

kažkaip baisiai tu čia ne į temą su tuo kodu biggrin.gif. Ką tu ten tiek perki?

man reik kompanijos mini pliušiniam žaislui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stepė: 12 lapkričio 2014 - 12:07
Merginos imeskit nuorodas tu masinyciu, nerandu verysad.gif
Atsakyti
NewBalance prisijunkite
AX
YOOX
Bluefly
Forever21
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 12, 13:54)
eik tu, zinok Makvynas pats mylimiausias......tu Hot Weels pas mus gal 50 vnt, bet Makvynas.... wub.gif

Aik tu baik tu.. aš labai tikiu, kad Makvyns valdo wub.gif Bet tai man kaip miniimum reik 3 makvynų, bo suprantančių gerbėjų tiek biggrin.gif
Nors buvau išrinkus visiems skirtingas. man jų Šerifas ir Gaisrinė simpotnoss. nu, bet susilaikiau. Sakau gi, kol kas ph34r.gif
Nutrūkau šiemet. Niekad iš US žaislų nepirkus, tik iš Vokiečių. Bijau savęs ph34r.gif

Stepe, imi du mažus pliušius (sau ir dukterėčiai) ir spakainai aini dirbc 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 12 lapkričio 2014 - 12:15
QUOTE(tyli upė @ 2014 11 12, 12:14)

Stepe, imi du mažus pliušius (sau ir dukterėčiai) ir spakainai aini dirbc 4u.gif

mintis aišku gera, bet kitais metais akcija greičiausiai kartosis biggrin.gif, o šiemet dar nereikia biggrin.gif. Ai neatsiras kompanija - AŠ išgyvensiu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 12, 13:35)
bet tai dydis koks  doh.gif  pusmetris gaunasi  biggrin.gif  ką su tokiu pliušiu veikt? tampytis nepatogu, nebent kaip dulkių surinkėjas namie dar vienas  lotuliukas.gif

bloga aš mama  schmoll.gif  nepirksiu pusmetrinių žaislų  lotuliukas.gif  nors ir gražūs  bigsmile.gif

bigsmile.gif Labai bloga.
Aš irgi sakiau tokių nepirksiu, bet vat nesusilaikiau pamačius šunį wub.gif . Iš tiesų turėjo mano krikšto mama tokį panašų, tai aš vaikysstėj su juo žaisdavau nuėjus. Ir dabar dar jis jos namuose yra. Ir ne koks ten, o visas metrinis, atvežtas gūdžiais metais iš Maskvos..Nu, koks jis man buvo stebuklingas. Vat ir susileidau pamačius - paėmiau Mažyliui biggrin.gif . Nu, turės žmogus savo šunį. Nes tų žaislų po teisybei iš vis jokių nebereik - tiek prisikaupę doh.gif
Bernužėliams pačius mažiausius iš mini ėmiau.. Mikį (vienas gerbėjas), Woody ir Džesę (galės savo mašinose, namuose žaistis).
Atsakyti
O tax yra perkant tuos pliusinukus?
Atsakyti
QUOTE(diukute @ 2014 11 12, 14:12)
Merginos imeskit nuorodas tu masinyciu, nerandu verysad.gif

QUOTE(gaikaSJ @ 2014 11 12, 13:49)
apie tas ir kalbame:
http://www.disneysto...ars/mn/1011302/

paimkite sita:
http://www.disneysto...355232/1011302/
jei dar, galima i kompanija Makvyno geriausia drauga:
http://www.disneysto...355368/1011302/

As jau sioje siuntoje zaislu laukiu, vat bus dziaugsmo sunui gauti BROOLI (Mater Die Cast Car)
dar ateis Serifas ir Gaisrinis automobilis....tuos paslepsiu, kada prie progos istrauksiu biggrin.gif

----
Kainą kažkas minėjo lyg apie 20 ar 22 lt 4u.gif
o apie taxus nežinau.. turbūt yra.
Atsakyti