Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamoc @ 2014 11 14, 22:01)
Kaip cia zinoti, kam taiko  bigsmile.gif

Susidedat prekes i dream boxa ir matot kuriom prekytem taiko , o kuriom ne. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2014 11 14, 22:09)
Gal galima plačiau, apie kokį kalbate? 4u.gif

Kiek pamenu JMD pirko toki grazuoli Tahari 4u.gif
http://www.lastcall....p;cmCat=search#

Jei dar nenupirkot sierros su -45, einu as dar pasidairyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altika: 14 lapkričio 2014 - 22:46
lastcall daznai buna - 50 proc nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
Gal turite factory papildoma koduka? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,gal ką galite patarti apie
Laundry by Design striukes? Nėra padidintos ? Leidžia pūkus?
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 14, 18:34)

ANN Taylor bliuskyte man 14 dydis puikiai. Tikrai labai puosni su tais akmenukais ant apykaklaites ir puikiai tiks artejancioms sventems.

gavau tokiu 8 dydi tamsiai melynu, tai kokybe tikrai puiki, medvilne su elastanu, grazaii liemenuota, bet man nepatiko schmoll.gif Rankoves labai ilgos, marskiniukai irgi perilgi-sunku su kuo suderinti nesiojant nebent kistis i kelnes g.gif gal jie man isvis truputi dideli-perilgi? Vienu zodziu grazus paziureti bet ne mano biggrin.gif Lauksiu silkiniu, gal su jais geriau seksis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 15, 10:39)
gavau tokiu 8 dydi tamsiai melynu, tai kokybe tikrai puiki, medvilne su elastanu, grazaii liemenuota, bet man nepatiko  schmoll.gif Rankoves labai ilgos, marskiniukai irgi perilgi-sunku su kuo suderinti nesiojant nebent kistis i kelnes  g.gif gal jie man isvis truputi dideli-perilgi? Vienu zodziu grazus paziureti bet ne mano  biggrin.gif Lauksiu silkiniu, gal su jais geriau seksis  thumbup.gif

Man su 178 cm ilgis idealus. beje mamai su 168 cm jie irgi ilgoki, tik rankoves jai geros :-D bo mes kazkaip netoli dar nuo tos bezdziones :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 15 lapkričio 2014 - 09:54
Ar contigo dar galima siusti? Gal galite kuri nors patart kuri is gertuviu tiktu tvirtinti prie dviracio? noriu vyrui pirkti dovanu,bet nesusigaudau kurie cia tam skirti g.gif
http://www.gocontigo...hoose-3?cat=148
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 15 lapkričio 2014 - 09:57
Būkit geros, įmeskit nuorodas, kur perkat medicininę aprangą blush2.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sandrixxx, o laiškučių nebus, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
Labas rytas, mergaites ar dalina siandien Sandrixx? Jei taip nuo keliu? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Loren, gal yra gerų žinių? Vyras kaip tik tam gale bus per piet smile.gif
Atsakyti