Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Evameda1 @ 2014 11 15, 22:02)
as dulksna fragranceshop uz 68$...Jottauute kremukus lyg fragrancenet pirko mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 15, 21:04)
as net isigijau to paties gamintojo laka. nes galvoju nesutampa laku sudetys ir neveikia tas stebuklas. pasirodo ne. ryte nulakuoti nagai, po darbo atrodo tragiskai. o jeigu kelis kartus paplauni rankas is viso galiu nulupti pirstais, nes atsoka biggrin.gif

Man CND Vinylux laiko puikiai. Tiesa, ne 7 dienas, kaip kad rašo. Bet 5 drąsiai. Nei vienas kitas bandytas nagų lakas tiek nelaiko. unsure.gif
Naudoju CND top coat'ą ir ant kitų lakų, tada laiko kiek trumpiau, bet irgi palyginus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 15, 23:10)
Man CND Vinylux laiko puikiai. Tiesa, ne 7 dienas, kaip kad rašo. Bet 5 drąsiai. Nei vienas kitas bandytas nagų lakas tiek nelaiko.  unsure.gif
Naudoju CND top coat'ą ir ant kitų lakų, tada laiko kiek trumpiau, bet irgi palyginus gerai.

ane? Bet mano mamai nieko nelaiko ir kolegei irgi. jei man vienai sakyc bludyju. Zodziu man tik ismesti pinigai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 11 15, 22:15)
ane? Bet mano mamai nieko nelaiko ir kolegei irgi. jei man vienai sakyc bludyju. Zodziu man tik ismesti pinigai smile.gif

nu taip smile.gif va ir dabar su juo lakuoju nagus biggrin.gif
ant mano nago visi kiti nagų lakai 2-3 dienas laiko, tai šitas man atradimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 15, 22:10)
Man CND Vinylux laiko puikiai. Tiesa, ne 7 dienas, kaip kad rašo. Bet 5 drąsiai. Nei vienas kitas bandytas nagų lakas tiek nelaiko.  unsure.gif

Netikejau, kad paprastas lakas tiek atlaikys, siandien jau 9 diena, aisku pirmadieniui i darba jau reiks nusivalyt, bet visumoje labai patvarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seida @ 2014 11 15, 19:54)
mergaites, koki nagu top coat'a porkote is amazono?

Man Seche top labai patinka. Labai greitai su juo džiūsta, paslepia mažas dažymo klaideles, nagai lieka tvarkingi ir panašūs kaip po gelinio lakavimo wub.gif Jo vienintelis minusas, kad greitai tirštėja.. Bet pirkau Seche Restore, kuris puikiai su tuo susitvarko, jo galima ir į kitus tirštančius lakus palašinti, atsigauna bigsmile.gif Tiesa ir bazė Seche irgi naudoju, patenkinta 4u.gif

Su mergaičių minėtu CND Vinylux negaliu lyginti, niekad nenaudojau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orija: 15 lapkričio 2014 - 22:55
QUOTE(driu @ 2014 11 15, 23:47)
Netikejau, kad paprastas lakas tiek atlaikys, siandien jau 9 diena, aisku pirmadieniui i darba jau reiks nusivalyt, bet visumoje labai patvarus smile.gif

netikiu tongue.gif
Atsakyti
Mergaites Jcrew Factory ir YOOX nera papildomu koduku?
Atsakyti
Norit pssakyt namuose viska darot ir valgi gaminat ir t.t. ir nagu lakss 9 dienas atlaiko????? Man gelinis lakavimas max savaite. paskui atauga, matosi krastas baisiai nebegrazu...
Atsakyti
Klaipeda turi 327 4u.gif jei kazkas negavo laisko rasykit..

sekmadieni skambinkites nuo 13 val mirksiukas.gif
Atsakyti

Merginos gal kuri turite šiuos levis ilgaaulius, kaip šie batukai gyvai ir ar tikrai stipriai mažinti, su 24,5cm pėda 6,5imti reikėtų?

Atsakyti
[quote=jolanta0417,2014 11 15, 21:58]Aciu mergaitems uz siuntinuka  smile.gif  Deja, siulau per dideli RL chalata  verysad.gif  Puiki dovana Kaledoms  drinks_cheers.gif Info AZ  smile.gif

Chalatas kaip ir pazadetas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanta0417: 15 lapkričio 2014 - 23:47