Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Tuomce @ 2014 11 14, 13:47)
Aš tą ir turiu omeny, kad viskas yra chemija tongue.gif

Pasmerkciau save amzinam beprotnamiui jeigu gincyciaus lotuliukas.gif (Ten man ir vieta (jau uzsakyta...)) ax.gif
Nu bet vis tiek yra skirtumas kur naturalus karves sudas, o kur "Achemoj" isrukytos trasos "Pavasaris"; kur citrinu, svogunu ir pomidoru lapu marinatas, o kur "Klinik" aba "Rondap" tongue.gif
P.S. Kodel Tu man liezuvi rodai? blink.gif Cia gi tik Dilmos privilegija taip negraziai elgtis!!
P.S.(2) Tuoj paziesiu talmude del tu siulu. Sian kazkaip netiketai daug darbu plustelejo, tai neprizadu kad greit. Bet GARANTUOJU, kad dumblis savaime per tiek laiko neatsisiurbs ir neatsiabortins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 11 14, 12:26)
Gražiai žali. Vyniojasi samanoj.

Jau ziuriu talmuda. Pradziai rekomenduoja siula naikint mechaniskai: susukt ant briaunuoto piestuko ir istraukt.
O mazu pas Tave imanoma be dideliu nuostoliu tas samanas isimt ir tada dumbli jau savoj erdvej rankiot?? g.gif Nereik absoliuciai visko isrinkt. Pasikartosiu: siuliniam svarbu neduot ramybes ir greit jis vel pereis i budejimo faze.
Dar paziuresiu ka talmudas raso apie ta kaltuna ir xemija.
P.S. Vos nepamirsau!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 14, 14:13)
Aš manus apturėjau tik vieną kart ir aišku tada kai turėjau neonus..

Mes kai kraustemes rugpjuciop pradzioj per nesveikus karscius is vienos pardes i kita, tai irgi keli akvai manus apsipyle...kas idomiausia, kad skaudziausiai sureagavo ir 100% iskrito nuosavo veisimo juodadryzes albinoses ciklazomos...
-----------------
Arvydai, ka tamstos talmudas apie manus sneka - tai tik uzkreciama, nuo salcio, autoimunine ar kas per...?
Sliukstelejus vesesnio vandens zuvys tikrai neretai apsipila"kruopom"... nors forumieciai sako kad cia prekybininku paistalai, kad jos nuo salcio apserga g.gif
Atsakyti
Arvydai, kodėl ignoruoji parašymą įkelt savo akvą?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 14, 14:41)

drinks_cheers.gif tiksliai...gi net is kykutes rastiska leidima gavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pinkė* @ 2014 11 14, 13:42)
Šiauliuose ieškau melanijų  help.gif  pioneer.gif arba gal kas turi atliekamų augaliukų, tai kartu su jais būtų galima parsisiūst iš kito miesto  ax.gif

Vakar siurbiau ten kur nėra augalų, tai lyg normaliai, nedaug ten visokio sssshhh prisiurbiau ir gerokai pajudinau aš ten jį, labai negaliu per daug įsijausti, nes visą pogruntį išsiurbsiu  unsure.gif Jau tas mėlynas brudas beveik dingo, labai labai nedaug bėra keliose vietose.

Gydau Sera Costapur, pakėliau temperatūrą iki 28 (šiaip 25 pas mane), ir išjungiau lempas. Serga tik naujosios rodostomos ir neonai aišku  doh.gif

Jei nesimato tai ir nebera?? Tada jau zajabys?? bigsmile.gif Visas akvas pilnai uzdengtas vienodu meslo sluoksneliu!! Reik judint grunta!!
O kam ta pogrunti pylet jei ir taip sudu tik spek siurbt?? Pogruntis (turbut durpinis; ania?), rugsta dar geriau uz mieles samagono brogoj lotuliukas.gif Jokie kandoniniai kamstukai nelaiko schmoll.gif
Kazkodel man atrodo, kad gausit daryt restarta unsure.gif
Ale uz tai kita karta nebekaisiosit savo lakuotu naguciu ten kur nereikia biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 14, 14:41)

Juodos izoliacijos iki pilnos laimes dar truksta biggrin.gif Gal padovanosit uz bucki? bigsmile.gif
Siaip jau galeciau ir nufotkint, bet zinot kaip te man su tuom nuotrauku inkelimu sekasis g.gif O Kykute tai as... nu ne tai, kad maziausiai, bet neperlabiausiai pasitikiu, nes, ko gero, tik Faunoj ir tebera problemu del fotkiu formatou unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 11 14, 14:43)
drinks_cheers.gif tiksliai...gi net is kykutes rastiska leidima gavo biggrin.gif

Kai zmonos nebus namie gali atvaryt su tuom savo "flenciuku" Pamatysi koks KIETAS.. akvas ax.gif kazkada buvo blush2.gif
Paziesiu ir manus ta pacia proga, bet reik sulaukt atsakymo kaip siais laikais ta liga gydo. Gal kokiu krutu vaistu yra? g.gif Kiek prisimenu, tai talmudo rasymo laikais didzioji zuvyciu dalis (ko ne 90 proc.) nuo manu eidavo i kanalizacija ir akvas patirdavo esmine dezinfekcija. Viluosi, kad dabar yra kitaip
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 14, 14:09)
Jei nesimato tai ir nebera?? Tada jau zajabys?? bigsmile.gif  Visas akvas pilnai uzdengtas vienodu meslo sluoksneliu!! Reik judint grunta!!
O kam ta pogrunti pylet jei ir taip sudu tik spek siurbt?? Pogruntis (turbut durpinis; ania?), rugsta dar geriau uz mieles samagono brogoj  lotuliukas.gif Jokie kandoniniai kamstukai nelaiko  schmoll.gif
Kazkodel man atrodo, kad gausit daryt restarta  unsure.gif
Ale uz tai kita karta nebekaisiosit savo lakuotu naguciu ten kur nereikia biggrin.gif

Papildyta:

Juodos izoliacijos iki pilnos laimes dar truksta biggrin.gif Gal padovanosit uz bucki?  bigsmile.gif
Siaip jau galeciau ir nufotkint, bet zinot kaip te man su tuom nuotrauku inkelimu sekasis  g.gif  O Kykute tai as... nu ne tai, kad maziausiai, bet neperlabiausiai pasitikiu, nes, ko gero, tik Faunoj ir tebera problemu del fotkiu formatou  unsure.gif

Tai kaip suprantu ir vėl nusimuilinsi tai ir neparodysi.. man atrodo kad akvariumo net neturi ir mus čia apgaudinėji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 11 14, 12:26)
Gražiai žali. Vyniojasi samanoj.

Talmude irgi yra nurodytas cheminis naikinimo budas: tos pacios 5 bicilin-5 dozes. Nu visur tas bicilinas! blink.gif Jau net nelabai tikisi! Nors kai kazkuris (beje, pradinges jonavietis) supyle, tai paskui sake, kad net granitiniai akmenys pabalo thumbup.gif
Bet visumoj tai geriau rankiniu budu siula ispravadint; bicilinas tik zuvyciu ir aukstos kvalifikacijos augalu nepaliecia, bet daugiau... praktiskai viska uzdziobina. Gerasias bakterijas irgi! verysad.gif
P.S. Tuoj dar paziuresiu mana. Jauciu irgi bus bicilin-5 biggrin.gif O kokiu budu uzsinesa i akva tai nelabai talmude buna parasyta unsure.gif Dar pasicekavinsiu, bet tik del viso pikto. Kaip dab duodu 12-aji karta prisikt i kapisona, kad nuo temperaturos svyravimu manai neatsiranda schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Arvydai, ačiū tongue.gif. apie pagaliuką nepagalvojau, reiks pavyniot.

pinke, as turiu augalų. Bet neturiu melaniju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 14 lapkričio 2014 - 15:17
QUOTE(Tuomce @ 2014 11 14, 15:54)
Tai kaip suprantu ir vėl nusimuilinsi tai ir neparodysi.. man atrodo kad akvariumo net neturi ir mus čia apgaudinėji biggrin.gif

YRA LIUDININKAS(-e) Eri mate mane su atraitotom rankovem!! lotuliukas.gif (Dar net rankogaliai buvo padreke nuo prakaito begaudant sraiges) ax.gif
Be to as niekad ir nesakiau, kad turiu akvariuma!! Tai tik MP ta uzbona akvariumu vadina, o as silpnavalis,- pasiduodu alxoholiui bei (atsiduodu) moteriskems. Visoms kurios tik turi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2014 11 14, 15:18)

na tai kelk uzbono foto! nepatikėsiu, kol nepamatysiu biggrin.gif
Atsakyti