Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 9

QUOTE(Uo-ga @ 2015 05 07, 09:13)
Gal turite panašių grožių schemas;
user posted image

user posted image

user posted image
Kaip neriasi šie užmestukai?
Foto skolinta:)

Ir as ieskau schemos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2015 05 08, 08:47)
Ir as ieskau schemos ax.gif

vakar ikeliau schema-284 zinute smile.gif Ne konkreciai sito kardigano, bet mezgimo principas tas pats-mezgamas staciakamapis (rastas staciai arba isilgai-pagal pasirinkima), susiuvami krastai ir primezgami rankogaliai
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 08, 13:39)
vakar ikeliau schema-284 zinute smile.gif Ne konkreciai sito kardigano, bet mezgimo principas tas pats-mezgamas staciakamapis (rastas staciai arba isilgai-pagal pasirinkima), susiuvami krastai ir primezgami rankogaliai

Nelabai aisku man, kaip gaunasi tie ilgi nutyse skvernai.
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2015 05 08, 14:44)
Nelabai aisku man, kaip gaunasi tie ilgi nutyse skvernai.

Atskirai numegzta ilga norimo pločio juosta ( nuo vieno skverno apačios, per kakla iki kito skverno apačios) ir prisiuta , žinoma, mezgant juostą galima ją primezginėt iš karto prie jau numegzto pagrindo smile.gif pasididinus foto pasinagrinėkit, visai aiškiai matos, kur yra siūlės mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau ką tik pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 09 gegužės 2015 - 20:58
QUOTE(Karalaite28 @ 2015 05 06, 12:31)
Sveikos,
o gal kuri nors neret tokia tase ir turite dugno schema arba kaip nerti ta dugna?
user posted image
atsiprasau uz skolinta foto...

Ir dar apie sitas tases krepsius.Jei esate Pintereste,tai pinuose ivedusi paieskoje crochet basket patern,susirasi schemas aprasus.Zinoma,lietuviskai nemaciau,bet angliskai yra daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 gegužės 2015 - 09:29
Vienuose namuose apžiūrinėjau šitokį Ikea dekį

http://www.ikea.com/...ducts/80200694/

ir bandžiau suprasti kaip sumegztos jo pynės:

user posted image

Ar gali būti, kad pynės sukryžiavimas kažkaip padarytas ne per vieną eilę, o per kokias 2-3?
Nes visai nesutraukia šalia esančių blogų akių, o ir pats sukryžiavimas toks labai plokščias (man vienam projektui labai reiktų būtent tokių pynių). Per sukryžiavimą atrodo būtų galima prakišti pirštą (dėl to sprendžiu kad jis kažkaip numegztas per daugiau negu vieną eilę), bet jo kraštai yra sukabinti. Gaila nepadariau geresnės foto...

Paieškojau internete, bet neužmačiau jokio kitokio būdo pynei sukryžiuoti išskyrus kaip per vieną eilutę. Būsiu labai dėkinga už idėjas ir patarimus.

Atsakyti
O man atrodo,kad cia eilinis pyniu mezgimas,tik paskui isgarinta ir kazkaip lyg supresuota,todel tos pynes ir atrodo plokscios.Arba siulai daro visa esme.Nes,jei butu kaip kitaip megzta,tai pynes puse,kuri susisuka i virsu(virsutine puse)butu matyt,kad yra pailgintos akys,ar kaip kitaip.Ta rusva blanketa galima pasididint vaizda,aiskiau matosi tada,kad cia vienas ir tas pats mezgimas,koki mes visos zinom pynem megzt.
Gal kas zino kaip kitaip tai padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 05 13, 20:22)
O man atrodo,kad cia eilinis pyniu mezgimas,tik paskui isgarinta ir kazkaip lyg supresuota,todel tos pynes ir atrodo plokscios.Arba siulai daro visa esme.Nes,jei butu kaip kitaip megzta,tai pynes puse,kuri susisuka i virsu(virsutine puse)butu matyt,kad yra pailgintos akys,ar kaip kitaip.Ta rusva blanketa galima pasididint vaizda,aiskiau matosi tada,kad cia vienas ir tas pats mezgimas,koki mes visos zinom pynem megzt.
Gal kas zino kaip kitaip tai padaryt.

sutinku, eilinė pynė 4u.gif
Atsakyti
Ieskau nesudetingos nertos krikstynu skraistes schemos !
Atsakyti
Ieskau sio grozio schemos:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Uo-ga @ 2015 05 19, 11:41)

Radau tokią http://yarni.ru/foru...&p=51626#p52788
Atsakyti