Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Rabambule @ 2014 11 21, 13:10)
Juodai, aciu, bet ten milijono truksta dar, viskas nuo sirdies tiesiog..kitam gal baisu..

Trūksta tai trūksta, bet gi viską susidėliosit mirksiukas.gif. Iš to kas yra jau matau, kaip bus puiku kai pilnai susidėliosit viską thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 21, 11:15)
Arteja grazios sventes, todel pradejau intensyviau ieskoti stalo, nors mano namas nera visai jusu stiliaus, bet tikrai padesite susigaudyti, nes as jau maisausi - ar cia tiktu senas azuolo stalas (jo nuoroda zemiau bus, kaip vienetas jis man labai patinka, bet nesuprantu ar tinka namui, darbo kambaryje irgi panasus bus tuoj), ar baltas mdf, ar modernas..ar juodas, ar baltas, ar rudas

Aš už ąžuolinį, labai itktų jūsų aplinkoj thumbup.gif Labai įspūdingas, bet jei dėl aukščio ar nepatogumo jo neimsit, ieškokit panašaus, tikrai bus įspūdingai gražu. Ir aš kaip tik stačiakampį žiūrėčiau, o ne apvalų ax.gif

Gražūs jūsų namai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 11 21, 13:10)
Ir ka daryti su tais kuolais apacioje? Kojas deti?

Kėdžių išvis po juo neis pristumti, tai reiškia ir sėdėt patogiai ant kėdžių neišeis. Prie jo tiktų suolas.
Spalviškai manau geras sprendimas tokį stalą statyti, bet būtent šis gal nelabai tinka dėl tų kėdžių. Kažin ar norėsit pietų stalo su suolais g.gif .
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 11 21, 08:59)

Jau įsivaizduoju kitą TuDa įrašą bloge, namai kvepia Kalėdomis blush2.gif

QUOTE(Rabambule @ 2014 11 21, 11:15)
Arteja grazios sventes, todel pradejau intensyviau ieskoti stalo, nors mano namas nera visai jusu stiliaus, bet tikrai padesite susigaudyti, nes as jau maisausi - ar cia tiktu senas azuolo stalas (jo nuoroda zemiau bus, kaip vienetas jis man labai patinka, bet nesuprantu ar tinka namui, darbo kambaryje irgi panasus bus tuoj), ar baltas mdf, ar modernas..ar juodas, ar baltas, ar rudas...mieliausias butu azuolinis, nes virtuve tokia link moderno (eklektika mano), bet gal labai su grindimis liesis..prasau patarimu..stalo forma - laba norejau apvalaus, bet isskleidziamo nerandu visai grazaus.

Stalas nuostabus wub.gif Tokio gyvumo įneštų į namus, tik kaip ir dauguma rašė šis kaži ar patogus bus sėdėt ax.gif
Atsakyti
Feme, o lazdeles tai tie iesmiukai?
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2014 11 21, 15:01)
Feme, o lazdeles tai tie iesmiukai?

ne biggrin.gif specialios lazdelės iš Rituals Europoje. Labai ilgos, gal 40 cm, perpjoviau pusiau. 10 vnt. - 3,5 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 21 lapkričio 2014 - 14:05
rabambule, manau tiktu toks grubesnis azuolo stalas. clemencerichards turi tokiu grubiu, ir dar turi sandeli prie pat autostrados, netoli ziezmariu, ten galima rast papigiai nekondiciniu azuoliniu reikalu.
Atsakyti
sveikos zvezdos biggrin.gif prikalbejusios, kol pasivijau doh.gif

QUOTE(juratele2006 @ 2014 11 12, 23:31)
Pagaliau sulaukem, manau ne tik dukrytei pravers, bet ir namus papuos 

labai grazus daiktelis, tik man noretusi jo neblizgaus jusu namuose 4u.gif

QUOTE(Meilė... @ 2014 11 16, 18:51)
Merginos, gal kas turite ar gyvai matet kedes is privee?

nieko blogo joms nera, tikrai esam patenkinti, kiekviena diena sedim ant ju, gobelenas neskystas, bet cia gal loterija... arba mano kartele neuzkelta, nes as nematau jokio blogio pirkti is ekonominiu salonu (beje man provee nekvepia ekonomika rolleyes.gif )

QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 16, 21:18)
Šviestuvų fotoreportažas

noriu tokio pas save miegamajame wub.gif

QUOTE(Morkevic @ 2014 11 17, 16:09)
Kokie baldai pas jusu svetainese?

imontuota sekcija, labai tokios norejau wub.gif

QUOTE(Cobre @ 2014 11 18, 10:43)
Man virtuve visai ne i tema tame interjere, visai is kitos triobos atitempta

drinks_cheers.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 11 18, 23:43)
Beveik nusipirkau šviestuvą...

as ji vakar sapnavau net biggrin.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 11 19, 11:03)
Man gyventi su senienom neišeina

as vis bandau prisijaukinti minti nors del sviestuvu unsure.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 19, 11:41)
Ne as, o Pupukas, kuri kazkodel dingo is temos

truputi buvau atitrukus, nes darbo pobudi pakeiciau, tai darbe reikia dirbti cia biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(mamagabi @ 2014 11 19, 21:40)
Niu tai uz tokia kaina cia cieli trys gyvi papugajai galetu tupeti

drinks_cheers.gif hihihi.gif

QUOTE(Rabambule @ 2014 11 21, 12:15)
Arteja grazios sventes, todel pradejau intensyviau ieskoti stalo

ziureciaud dar grubesnio bet panasios spalvos ir tik staciakampio 4u.gif
Atsakyti
sakykit koleges, kaip jums atrodo koks sviestuvas pas mane cia virs salos tiktu? is karto perspeju turiu tik viena skyle laidui, tai is 2 netinka sad.gif kazkaip apsiplanavau, vis masciau apie kazka tokio, kur antroj foto, bet kur ieskoti tokiu grazesniu ir ne stuka kainuojanciu g.gif

primenu kaip mano virtuve atrodo

user posted image

user posted image

arba dar kazkokiu ideju turite? 4u.gif

as beje nelaikau saves alergiska senuku, jysk ir prive ir t.t. zodziu visoms ekonomines klases prekems biggrin.gif
Atsakyti
Pupuk, o pervertet senuku katalogus?

PS: kazkoks tas jusu naujas darbas nelabai geras schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 21 lapkričio 2014 - 16:41
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 11 21, 17:05)

as beje nelaikau saves alergiska senuku, jysk ir prive ir t.t. zodziu visoms ekonomines klases prekems 

gal pas kaimynus lenkus ką nors rasite g.gif neturėjau laiko peržiūrėt visko ką jie siūlo, bet bent jau į tą pusę tai kažką tikrai turi mirksiukas.gif ir kainos pas juos pakankamai katalikiškos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2014 11 21, 13:45)
Jau įsivaizduoju kitą TuDa įrašą...

biggrin.gif tikiuosi, kad pavyks ką sukurpti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 21 lapkričio 2014 - 21:55