Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Kaip lietuviskai shabby chic'as? mastau.gif

Pupuk, kada turesi austrietes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 17:14)
Daugiau foto jau truputi mineto auksiuko http://www.delfi.lt/...e.d?id=66556646

O cia jis labai blogas kad vis minimas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 16:07)
man idomu viskas bigsmile.gif Ypac, kazkas naujo ax.gif Bent jau musuose.

Kokias siemet puosit egles? As jau abejoju del kenio, kaip pernai, nes jis visai nekvepia verysad.gif Tai prasom visos informuoti, kur Vilniuje bus siemet graziausios skarotosios bigsmile.gif

Kas tas "naujo" yra? bigsmile.gif
Pagal mane tai tas pats seno, tik vis kitaip lotuliukas.gif

Puosiu kiek imanoma didesne "lietuviska zaliaskare naturaliaja", kad matytusi visai tuscioje naujoje trioboje tarp pliku betono sienu ir eisim su seima aplink ja ratais newyear.gif O kadangi ji bus diiidele, ir zaislu arsenalo ryskiai neuzteks, tai ir sturmuosiu miska... kankoreziu... O kad butu kur dupce padeti, tai but gerai dar ir kelmu keleta is misko parsivilkt rolleyes.gif

Viena ausim girdejau, kad Vilniuje ypac graziu buna prie Minsko Iki ziedo, kazkur aiskteleje g.gif Gal ten kur bulves parduoda g.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 17:52)

Sendinta prabanga rolleyes.gif

Kas nori pasipuosti ekonomiskiau ir "lengvai", kad egles sakeles stipriai nenulinktu, tai burbulai ir juostos is tiulio bus pats tas mirksiukas.gif
Pamokele, kaip tai pasidaryti:
https://www.youtube....h?v=6A1C5Y1k_Qg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 02 gruodžio 2014 - 18:31

Kokias siemet puosit egles? As jau abejoju del kenio, kaip pernai, nes jis visai nekvepia verysad.gif Tai prasom visos informuoti, kur Vilniuje bus siemet graziausios skarotosios bigsmile.gif
[/quote]
Visi zaislai keliaus i lauka, planuoju vietoje isivaziduojamu tuju, pusaiciu kisti egliukes ir dabinti iejima. Mano spalvynas - juoda, auksas, bordo bumbulai, auksiniai kaspinai, meduoliai. Siais metais zadu pasikeitimu- pirmas keitimas girliandos- zvakes, labai ju noriu, antra zaislai- daug meduoliu keptu, su labai daug prieskoniu, nes kvepia, lininiu siulu pakabinimai, kankoreziai, raudoni zaislai, siaudai raudoni, ranku darbo veltinukai- briedziukai ir pan. Manau ikea rasiu kazka. Man svarbiausia egles dydis- perku labai didele, keni turbut, nzn. Galvos skausmas- tureklai, noriu gyvu sakeliu girliandos, bet kad labai brangu, paciai eiti i miska neleidzia sirdis, dirbtinu irgi nesinori. Ai, dar darysiu naujove- imituosiu dovanu dezes, kazkaip grazu man..As megstu sventem ruostis, tai su serganciais vaikais, bus ka veikti.
Atsakyti
Miela smulkmena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 12 02, 21:18)
Miela smulkmena  biggrin.gif

Bembis su spanguolem bigsmile.gif
Atsakyti
priminkite, kur radote tuos gražiuosius pakabinamus veidrodžius su išraižymais (buvo ir tokių, kur vienas ant kito užklijuoti) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 15:07)

puosiu kaip visada lietuviska zaliaskare , tik jau pabodusius visus burbulus keisiu ivairiais karoliuku vainikeliais, ivairiais kutais ir ivairiu spalvu stikliniais kabanciais
user posted image
o virtuves langa tokiais permatomais varvekliais, snaigem
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 16:52)

nudėvėta prabanga
Atsakyti
AJIRA, pati veretes ? grazu, as vis planuoju kazka susiverti ir vis atidedu kitiems metams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 10:11)

Jau kabo koridoriui pas mane šitie smile.gif. Dabar čia jie dar pigiau - gal kam prireiks... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 03 gruodžio 2014 - 09:40
Gal galite ikelti nuotrauka, kaip atrodo jusu kolidorius su siais sviestuvais?smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 12 03, 09:38)
Jau kabo koridoriui pas mane šitie smile.gif. Dabar čia jie dar pigiau - gal kam prireiks... 4u.gif

Atsakyti
http://www.deborahsi...liday-outdoors/
Atsakyti