Pupuk, kada turesi austrietes?
Kaip lietuviskai shabby chic'as?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 17:14)
O cia jis labai blogas kad vis minimas
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 16:07)
man idomu viskas
Ypac, kazkas naujo
Bent jau musuose.
Kokias siemet puosit egles? As jau abejoju del kenio, kaip pernai, nes jis visai nekvepia
Tai prasom visos informuoti, kur Vilniuje bus siemet graziausios skarotosios
Kokias siemet puosit egles? As jau abejoju del kenio, kaip pernai, nes jis visai nekvepia
Kas tas "naujo" yra?
Pagal mane tai tas pats seno, tik vis kitaip
Puosiu kiek imanoma didesne "lietuviska zaliaskare naturaliaja", kad matytusi visai tuscioje naujoje trioboje tarp pliku betono sienu ir eisim su seima aplink ja ratais
Viena ausim girdejau, kad Vilniuje ypac graziu buna prie Minsko Iki ziedo, kazkur aiskteleje
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 17:52)
Kaip lietuviskai shabby chic'as?
Sendinta prabanga
Kas nori pasipuosti ekonomiskiau ir "lengvai", kad egles sakeles stipriai nenulinktu, tai burbulai ir juostos is tiulio bus pats tas
Pamokele, kaip tai pasidaryti:
https://www.youtube....h?v=6A1C5Y1k_Qg
[/quote]
Visi zaislai keliaus i lauka, planuoju vietoje isivaziduojamu tuju, pusaiciu kisti egliukes ir dabinti iejima. Mano spalvynas - juoda, auksas, bordo bumbulai, auksiniai kaspinai, meduoliai. Siais metais zadu pasikeitimu- pirmas keitimas girliandos- zvakes, labai ju noriu, antra zaislai- daug meduoliu keptu, su labai daug prieskoniu, nes kvepia, lininiu siulu pakabinimai, kankoreziai, raudoni zaislai, siaudai raudoni, ranku darbo veltinukai- briedziukai ir pan. Manau ikea rasiu kazka. Man svarbiausia egles dydis- perku labai didele, keni turbut, nzn. Galvos skausmas- tureklai, noriu gyvu sakeliu girliandos, bet kad labai brangu, paciai eiti i miska neleidzia sirdis, dirbtinu irgi nesinori. Ai, dar darysiu naujove- imituosiu dovanu dezes, kazkaip grazu man..As megstu sventem ruostis, tai su serganciais vaikais, bus ka veikti.
Miela smulkmena
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 15:07)
Tai prasom visos informuoti, kur Vilniuje bus siemet graziausios skarotosios 
puosiu kaip visada lietuviska zaliaskare , tik jau pabodusius visus burbulus keisiu ivairiais karoliuku vainikeliais, ivairiais kutais ir ivairiu spalvu stikliniais kabanciais

o virtuves langa tokiais permatomais varvekliais, snaigem

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 16:52)
nudėvėta prabanga
AJIRA, pati veretes ? grazu, as vis planuoju kazka susiverti ir vis atidedu kitiems metams
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 12 02, 10:11)
Jau kabo koridoriui pas mane šitie
Gal galite ikelti nuotrauka, kaip atrodo jusu kolidorius su siais sviestuvais?
QUOTE(Juodai @ 2014 12 03, 09:38)