Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 11:20)

man tikrai ne visi šviestuvai iš šitų patinka. vos keli užkliuvo .. beje čia fotkėj ir gipsinis yra .. man jis irgi patiko, Ardenoj gipsinių gražių radau

Ne visai apie grozi kalbu, o apie ju vizualini isryskinima, kuris, mano nuomone, nereikalingas funkciniam apsvietimui. Tu hologenu (cia toks nusistovejes pav., nors pas mane pvz dega ledai) eiles, kvadratai ar sachmatai lubose issiskirianciais remeliais konkuruoja su kitais sviestuvais pataploje. O kai matyti tik lempute, vaizdas daug harmoningesnis.

Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 12 05, 11:37)
Cia manau reikia zinoti kokie ten bus sviestuvai, kokie remai veidrodziu ir pan. Jeigu bus didelis sviestuvas kabantis, tikrai nereiketu, jeigu tik halogenai, tada taip..graziai ziuretusi su sieniniais tos pacios spalvos sviestuvais, sis dalykas tiesiog slidus..

esmė tame ir yra, kad man vonioje išvedė du laikus lempom vieną netoli kito.. tai dvi lempas kabinamas nekaip.. teks halogenus dėt.. taip ir pagalvojau kad tokie prie veidrodžio visai derėtų su tokio stiliaus rėmu
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 10:40)
nea gipsiniai yra balti o bronziniai yra bronziniai.. tik noriu pačiupinėt kaip jie atrodo.. jei tik putplasčio imitacija, man nelabai smile.gif

Aisku tuomet 4u.gif Maniau kad paskutinej foto gipsinis smile.gif

Pas mane vonia be sviesos isvis doh.gif sviestuvai led'iniai nupirkti guli ir nedristam pakabinti, todel kad tos firmos lemputes kitose patalpose kabinom ir dazniausiai dega savaite o paskui taisyt reik vezt doh.gif o vonios dideli platus ileidziami sviestuvai, jei reiks isimt liks skyles kuriu taip paprastai neuzkamsysi...tai apmastymu stadijoj dabar ar ismest ar rizikuot.
Atsakyti
dar miegamojo spalvą įmesiu.. ne itin foto, bet gal esmė matysis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 12 05, 11:53)
Pas mane vonia be sviesos isvis  doh.gif  sviestuvai led'iniai nupirkti guli ir nedristam pakabinti, todel kad tos firmos lemputes kitose patalpose kabinom ir dazniausiai dega savaite o paskui taisyt reik vezt  doh.gif  o vonios dideli platus ileidziami sviestuvai, jei reiks isimt liks skyles kuriu taip paprastai neuzkamsysi...tai apmastymu stadijoj dabar ar ismest ar rizikuot.

ar lediniai šviestuvai skiriasi nuo ledinių lempučių? blush2.gif nes jei lemputės nekokybiškos (kokios garantuotai yra ekoled), tai galima jas tiesiog pasikeisti į kitos firmos....

pas mus irgi tų lubinių buvo pritaškuota ir vonioj, ir virtuvėj, ir koridoriuj.... Sukau galvą ir pamačiau šitas foto, kurios man padėjo apsispręsti ir suvokti, kad jų akcentuoti tikrai nereikia:

user posted image
user posted image

pabandykit įsivaizduot visur vietoj švieselių paauksintus paturbintus rėmelius ant lubų doh.gif kaip kakiai būtų lotuliukas.gif

o vonioje tiesiog paslėpiau skyles ir negaliu atsidžiaugt atsikračius galvos skausmo. Dar jų yra virš spintų pridaryta, bet ten užteko proto kol kas skylių gipse nepjaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 gruodžio 2014 - 11:04
Atvare musu masyvo meistrelis, uzklausiau del karunos. Spekit kaina? biggrin.gif 1 m - 15 lt. Pyp pyp, kaip negeda Brestai buvo paprasyti 620 lt. Ziauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 gruodžio 2014 - 11:09
femme, visiškai pritariu dėl halogenų kartu su lempom. Svetainėj pas mane bus du kabinami ir 4 skylės halogenams.. tai ten tikrai kabinsiu berėmius įleidžiamus . o va vonioj pas mane halogenai gaunasi pagrindinis apšvietimas.. tai užmačiau šituos ir susimasčiau kad mano situacijoje gal būtų visai nebloga išeitis
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 12 05, 11:02)
ar lediniai šviestuvai skiriasi nuo ledinių lempučių? blush2.gif nes jei lemputės nekokybiškos (kokios garantuotai yra ekoled), tai galima jas tiesiog pasikeisti į kitos firmos....

Kai yra galimybe tai aisku geriau nedet isvis tu taskiniu sviestuvu. Bet kartais kitaip neiseina.

Pas mus vonia labai maza (ten turejo buti tik wc, bet as sugalvojau pakeist paskirti). Sieniniu sviestuvu nera kur kabinti (galima butu salia veidrodzio bet tuomet gaunasi sviestuvas virs vonios, taskysis vandeniu). Lubos slaitines, lieka lygiu lubu gal 30cm tik. Nutarem kad desim ileidziamus neutralius sviestuvus, kuriu neuzdegus sviesos nelabai pastebesi. Siaip man jie kaip ir tiktu, tik is elmo turiu lemputes ir sakau nespeju veziot, kai kurias jau ismeciau nes jie nekeicia o taiso. Garantija 10 metu, man kuras brangiau kainuos nei naujas lemputes nusipirkt normalaus gamintojo.
O sviestuvai yra tokie, vadinami svieciancios paneles:
http://www.elmo.lt/l...-led-panel.html

Pagrindinis kriterijus buvo ju neutralumas, sviesos pakankamai skleidzia ir dregmes nebijo (nes butu virs vonios tiesiai). O bet taciau jei sugestu reiktu isimti ir vezti keisti/taisyti.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 11:46)
esmė tame ir yra, kad man vonioje išvedė du laikus lempom vieną netoli kito.. tai dvi lempas kabinamas nekaip..

kiek tas "netoli"? g.gif nes jei kokių 15 cm yra, tai visai įsivaizduoju nuleistus palei veidrodį šiek tiek žemiau pvz. tokius du, tokių mažiausių skersmuo 10 cm.
user posted image

arba tokius, kaba Vilniuje, Daukšos g. 5, trijų vnt. kaina 150 lt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 10:46)
esmė tame ir yra, kad man vonioje išvedė du laikus lempom vieną netoli kito.. tai dvi lempas kabinamas nekaip.. teks halogenus dėt.. taip ir pagalvojau kad tokie prie veidrodžio visai derėtų su tokio stiliaus rėmu

Yra halogenai ir kristoliniai, kurie vizualiai neissiryskina ir labai graziai skleidzia sviesa, ypatingai graziai atrodo lubos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 05 gruodžio 2014 - 11:18
QUOTE(Cererakennel @ 2014 12 05, 11:13)
femme, visiškai pritariu dėl halogenų kartu su lempom. Svetainėj pas mane bus du kabinami ir 4 skylės halogenams.. tai ten tikrai kabinsiu berėmius įleidžiamus . o va vonioj pas mane halogenai gaunasi pagrindinis apšvietimas.. tai užmačiau šituos ir susimasčiau kad mano situacijoje gal būtų visai nebloga išeitis

as tai pritariu jusu minciai. prie kitu sviestuvu nedeciau, bet vonioje prie veidrodzio remo visai suskambetu. Tik pasidometi reiktu kaip reaguos i dregna patalpa, ar ne patamses tas metalas. Nors jusu vonia vedinama jeigu gerai tai nieko
Atsakyti
Cerakenel, vonia labai skani wub.gif halogenai, mano nuomone irgi kaip femme, tik balti ir isiliejantys i lubu baltma, ypac jusu stiliaus name 4u.gif
Atsakyti