Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Nu va, atkeliavo antkaklis, mirga marga visaip, reikes isbandyt sivakar. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 20, 12:55)

kaimynka iš kaimo sakė,kad jos šuva dėl kačių maisto irgi atsiduotų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kas ten jiem matos  biggrin.gif

Pinkis,tai kol tėvukas gyvas buvo,granules gaudavo tik vakare,ir tai pamirkytas ir vos ne pienu užpiltas  biggrin.gif  Pusryčiam ėsdavo košes,o pietum tai abu valgydavo-sriubos,koldūnų,blynų ar dar ko skanaus...sakydavo : "Pinkis suvalgo tiek,kiek ir aš "  biggrin.gif
Aš nebesu tokia gera  biggrin.gif  ir ėst tik 2 kartus duodu  biggrin.gif

Riebesni kačių ėdalai. Buvo Sirius nesenai pavoges kokį kilą,tai apsitriedė doh.gif

Aš dar blogesnė. Šeriu tik vakarais,o jei šunys būna blogi ir ėst nenori tai išvis nešeriu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vetrunge1234: 20 lapkričio 2014 - 17:17
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2014 11 20, 18:16)
Riebesni kačių ėdalai. Buvo Sirius nesenai pavoges kokį kilą,tai apsitriedė  doh.gif 

lotuliukas.gif ajazau,kur tilpo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 19, 11:46)
Nu tai jei tiek šiurpinatės, tai saugokit save ir mažinkit forume praleidžiamą laiką.
Tai ko vestuko tiek nemaudot? Ryšio su juo stiprint nereikia?

Žmogus atėjo su konkrečiu klausimu - šuo nesenai sirgo, turėjo bėdų su sąnariais, pasikąso. Na, atėjo, iškėlė klausimą, kaip geriau. Tai ko prisikabinot?

Na ,va kaip tycia it paklausius jusu ir neturejau laiko formui smile.gif
Vestukas baltesnis ir kvapnesnis uz kas savaite maudoma maltuse, tokia kailio tekstura .Bet jei prasmirstu, tikrai neiciau verkti i foruma ir neklausciau ,ka daryti, o paprasciausiai nuprausciau. smile.gif
Kad suo nesenai sirgo, sito klausime nemaciau,arba neufiksavau.
Atsiprasau 4u.gif
QUOTE(cile @ 2014 11 19, 11:51)
Klausimas buvo toks:
po to seke patikslinimas, bet jau antraeilis

Kadangi "sunisko prakaito" kaip po tokio neesama, tai kalba ejo apie ta normalu suns kvapa, o ne smarve riebalu ar dar ten kazko...
Nu va, o apie westa tai ir nutylejot..kaip ir pirmai su Nolda gincijomes per 5 lapus apie Kates neva nenuovokuma, kol ji pagaliau lyg tarp kitko prasitare, kad Kate islepinta nuo mazens...sugadinta, bet ne is prigimties durna.
----------------
Na, man rodos gana jau cia s malt, visiems aisku, kad sunis maudom pagal jo veisles poreikius, specifika, na ir galiausiai asmenini estetikos pajautima..
taika  drinks_cheers.gif keiskim jau gal tema  rolleyes.gif

Su westu jau senai nebegyvenu,nes jis ne mano asmeninis suniukas,o mano seimos likusios Lietuvoj, todel ji pamirsus buvau kalbedama, ir kaip jau sakiau jeigu jis butu nesvarus ar smirdetu,as tikrai maudyciau,net nesigilindama, kokio ten tipo smarve ir is kur,na nebijau as to vandens ir sampuno visai, nei sau nei sunims, prieisngai mums labai tai smagu.
Ir sau ir galva plaunam,kai susiriebaluoja, o ne kazkokiu tiksliu laiku ir jei susiriebaluoja,kas savaite ir plaunam ,kas savaite nesam didesnes nevalos uz tas kurio plaunasi galvas kasdien, ar ne? Bet jei eitume klausti i foruma,ka daryti,kad mano galva susiriebalavo ir biski smirdziu, ir kasausi ir vis kasausi,ar cia maudytis ar palaukt pavasario,na patarkit mergytes? g.gif Taiva...
Atsiprasau,kad pasibaisejau tolerancija smarvei ir baime maudymuisi. smile.gif
Ir kad nemaciau ,jog klausimo autores suo sergantis, tiesiog autore,kasdien tiek daug sneka,kad neturiu laiko visu jos postu skaityt, o ir nelabai idomu,tad daugiau nei puse ignoruoju,matyt praleidau ir sia aplinkybe.
Sekmes ir sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 11 20, 22:25)
Na ,va kaip tycia it paklausius jusu ir neturejau laiko formui smile.gif

... autore,kasdien tiek daug sneka,kad neturiu laiko visu jos postu skaityt, o ir nelabai idomu,tad daugiau nei puse ignoruoju,matyt praleidau ir sia aplinkybe.

Jūs gal dažniau skalbkitės ar prauskitės,kad kuo mažiau to laiko liktų 4u.gif Panašu,kad tai jums daug geriau sekasi,nei,kad bendrauti su žmonėmis forume ....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
daug šnekanti autorė vėl čia lotuliukas.gif nu kam neįdomu postus skaityt,neskaitys, kuo labai ir džiaugiuosi...tiesiog man sunku leistis iki tokio neįmanomai žemo lygio rolleyes.gif taiva mergytės
... lotuliukas.gif

nesusilaikiau neįkėlus,labai jau faina šuniukų auklė biggrin.gif

http://www.resharewo...puppy-surprise/

kaip jūsų augintiniai,ar džiaugiasi sniegu ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 21 lapkričio 2014 - 10:31
QUOTE(lututė @ 2014 11 21, 10:29)
kaip jūsų augintiniai,ar džiaugiasi sniegu ?  rolleyes.gif

Kokiu sniegu? Nerasta jokio sniego..
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 21, 11:38)
Kokiu sniegu? Nerasta jokio sniego..

tai jūs prie jūros šiltai gyvenat mirksiukas.gif vadinasi, ryt pas anytą šuo vaikščios per žolę dar biggrin.gif
Pas mus Kaune vis dar sninga,grįžom abu šlapiom kojom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 21, 11:29)
kaip jūsų augintiniai,ar džiaugiasi sniegu ?  rolleyes.gif

Mūsų Belai tai pirmas sniegas gyvenime smile.gif Vakar kai išėjo į lauką ir pamatė sningant, tai tik sustingo ir stovi vieną koją pakėlusi biggrin.gif Šiandien ryte dar nedrąsiai lipo ant sniego, o vėliau jau džiaugėsi, ir dūko ir valgė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 21 lapkričio 2014 - 11:06
Pas mus šiaurėj balta smile.gif vakar vakare pradėjo sningt, tai rytą buvo gražu smile.gif
Dabar sninga smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lutute, jau video mielumas! wub.gif
Pas mus šiandien maža to sniego, šlapia ir šlapdriba. Užtat vakar labai snigo vakare, tai Rufas išlėkęs į lauką net nustėro, o tada kad davėsi ėst sniegą biggrin.gif Žieminukas mano biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2014 11 21, 13:42)
Sveikos  4u.gif
Lutute, jau video mielumas!  wub.gif
Pas mus šiandien maža to sniego, šlapia ir šlapdriba. Užtat vakar labai snigo vakare, tai Rufas išlėkęs į lauką net nustėro, o tada kad davėsi ėst sniegą  biggrin.gif  Žieminukas mano  biggrin.gif  wub.gif

aciuks.gif man irgi patiko biggrin.gif
kažkaip maniškis be reakcijos tongue.gif tik greit ėjo šiandien-gal kojom šalta buvo tongue.gif
Atsakyti