Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 26, 15:45)
Jei jau norisi teisingai kitus auklėt, tai reikėtų ir pačiam į žinias investuot smile.gif
Vis tik jei yra veislė, tai reikia ir vadint taip, kaip vadinasi. O jei jos nėr, nebijot teisingo pavadinimo smile.gif

kaip ir taip...bet čia ne tik nežinojimas,bet plius slengas. Gal kada ir prigis,bet čia panašiai kaip ir su daiktadėže,vaizduokliu ir panašiais dalykais biggrin.gif ...vistiek tas juodai-rudas šuva ar su veisle,ar be jos-bus vilkšunis biggrin.gif

ai,vistiek geriausias mano LL,ir vysks biggrin.gif
Atsakyti
Pripažinti klydus ir mokytis nėra nuodėmė smile.gif
Kai pas mus atsirado Huni, šeimyniškiai labai greit perprato, kad vilkšunio nėra. Yra vokiečių aviganis smile.gif
O ir man asmeniškai pikta, kai mano šunį įžeidinėja. Kodėl Gralį turėtų būt galima vadint bokseriu, jei jis Cane Corso? Kodėl vokiečių aviganį vadint vilkšuniu, jei jis ne toks? g.gif O ir Pepei kai bando surast veislę, visada prašau neįžeidinėt mano šuns su visokiais pavadinimais. Ji mišrūnė - vienintelė ir ypatinga tuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 26, 15:57)
Pripažinti klydus ir mokytis nėra nuodėmė smile.gif
Kai pas mus atsirado Huni, šeimyniškiai labai greit perprato, kad vilkšunio nėra. Yra vokiečių aviganis smile.gif
O ir man asmeniškai pikta, kai mano šunį įžeidinėja. Kodėl Gralį turėtų būt galima vadint bokseriu, jei jis Cane Corso? Kodėl vokiečių aviganį vadint vilkšuniu, jei jis ne toks? g.gif O ir Pepei kai bando surast veislę, visada prašau neįžeidinėt mano šuns su visokiais pavadinimais. Ji mišrūnė - vienintelė ir ypatinga tuo  wub.gif

tai tu specas - greit visus išdresiruoji mirksiukas.gif biggrin.gif

Gralis gerokai per didelis,kaip bokseris biggrin.gif

manęs irgi jau ne vienas klausė,kokios veislės šuo...nu kokios kokios-Lietuvos Lenciūginis lotuliukas.gif gal kažkur buvo prisidėjęs belgų aviganis,bet vistiek-lietuviškas takšikis lotuliukas.gif dabar jau trobšikis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 26, 11:54)
Žinau,kad uošvienė šuniuko norėtų.  Nes šuniukui gresia įkalinimas prie būdos ant metro lenciūgo visam gyvenimui.

Na, tas šuniukas dabar gyvena pririštas prie būdos prie apgriuvusio, negyvenamo namo verysad.gif Jį tiesiog paliko asociail šeima... Dar jiems ten gyvenant, šuniuką šerdavo moteris, ji jam ir būdą suorganizavo. Tie asocialūs sugebėjo sukūrenti pusę būdos g.gif Šunelis šeriamas, bet jam reikia pastovių namų, kur bent jau niekas jo neskriaustų, nes dabar netoli yra spec mokykla, o ten tokie , kad nežinia ko galima sulaukti. Bandom jam ieškoti naujų namų, bet kol kas gerų naujienų neturim verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,
truputį įsiterpsiu ir papasakosiu nuotykį, kad jau apie veisles diskutuojat biggrin.gif einu aš su savo kalyte pro išdidžiai stovinčių ir alaus ''bambaliuką'' beragaujančių vyrukų burelį, vienas už pavadėlio laiko jauną VA ( tikriausiai, bent jau panašus) ir tas vyrukas manęs labai pašaipiai ir išdidžiai paklausė: laba diena, ar galiu paklaust kokia jūsų šuns veislė?O aš išdidžiai atsakiau: ''dvarterjeras'', reikėjo matyt vyruko miną lotuliukas.gif matyt norėjo mano dvarniašką sumenkint, bet nesitikėjo , kad tipo ''veislę'' paminėsiu lotuliukas.gif viena pati vaikštinėdama juokiausi iš vyrukų reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2014 11 26, 16:33)
Na, tas šuniukas dabar gyvena pririštas prie būdos prie apgriuvusio, negyvenamo namo  verysad.gif Jį tiesiog paliko asociail šeima... Dar jiems ten gyvenant, šuniuką šerdavo moteris, ji jam ir būdą suorganizavo. Tie asocialūs sugebėjo sukūrenti pusę būdos  g.gif  Šunelis šeriamas, bet jam reikia pastovių namų, kur bent jau niekas jo neskriaustų, nes dabar netoli yra spec mokykla, o ten tokie , kad nežinia ko galima sulaukti. Bandom jam ieškoti naujų namų, bet kol kas gerų naujienų neturim  verysad.gif

gaila...nes dabar pas uošvienytę tik šventėms.Toli ji pas mane...Skriaust ten niekas neskriaustų,o ir pamaitintų sočiai,apvalytų aplink būdą,per šalčius tvartelin įleistų-bet tik tiek... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bazuka @ 2014 11 26, 16:34)
O aš išdidžiai atsakiau: ''dvarterjeras'', reikėjo matyt vyruko miną  lotuliukas.gif matyt norėjo mano dvarniašką sumenkint, bet nesitikėjo , kad tipo ''veislę'' paminėsiu  lotuliukas.gif viena pati vaikštinėdama juokiausi iš vyrukų reakcijos.

Dvarterjero dar nebuvau girdėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 11 26, 14:21)
Ar tikrai tokį šunį laiko?
... Jei jau norim žmones šviest, tai gal tada reikėtų šviest teisingai? wink.gif

O kaip jo atsisakyt? Išmest, migdyt ar į prieglaudą?

Atsiprašau, kad suerzinau blush2.gif tiesiog jie taip vadina ir aš nesigilindama taip pavadinau. Nei šviest nei mokyt nenorim, neturim tam nei teisės nei žinių pakankamai. Tiesiog kai skundžiasi, kad nesusitvarko, kad loja dieną naktį, kad kaimynai pyksta, tai bandom kažką patart...

Na baikit, ne! Kol buvo dar jaunas, buvo galimybė atiduot kitiems žmonėms. Dabar tai vargu ar kas besiryžtų imti.... nors gerai paieškojus gal atsirastų entuziastų mėgstančių iššūkius...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 11 26, 14:32)
na, liaudyje VA dauguma vadina vilkšuniais-nieko čia tokio. Nes daugumas net nežino,kas tas tikras vilkšunis  biggrin.gif bet aš geriau jau laikyčiau 3 šunis,nei 1 katiną  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tokio kažkas tai yra, nes kai aš bandau parduot vilkšunį, manęs klausia kas čia per keistas vokietis, - nu gi ne vokietis, o vilkšunis, tai nesusikalbam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 26, 19:43)
Tokio kažkas tai yra, nes kai aš bandau parduot vilkšunį, manęs klausia kas čia per keistas vokietis, - nu gi ne vokietis, o vilkšunis, tai nesusikalbam biggrin.gif

oi čia tai geeeras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2014 11 26, 18:30)
Atsiprašau, kad suerzinau blush2.gif

Nesusierzinau smile.gif tiesiog kartais labai kliūna akis smile.gif
Atsakyti
Mano baba kartu gyvena,bet Granta laiko belgų aviganių,dar kai pamato per tv VA tai tada ir VA būna,o dar kitaip vadina ''tooooksai vilkas'' biggrin.gif Visai giminei girias koks jisai protingas,kaip neloja,negražia,koks gražus ir t.t. Tai pat visada būna dalis,kad jinai to šuns visai nenorėjo,nepritarė,jai nereikia,daug plaukų,bet...''Toks protingas'' biggrin.gif Ir šitaip jau devyni su viršum metų. Seniau ir į lauka išvesdavo. Nors pati nuolat man primena,akd namie turi būt mažas šuniukas,o ne vilkas. Sirius tiek pagyrų negauna. Bet jis visokių nesąmonių nuolat pridaro,tai nekeista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2014 11 26, 19:43)

hihihi.gif nu jooo
Atsakyti