Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

Tai kaip minimum trys jau dalyvauja biggrin.gif
Atsakyti
na tai aš jau lekiu nuo kompo, būsiu 19 val. berneliuose wink.gif jei kas keisis praneškit smile.gif lutute turi mano numeri wink.gif
Atsakyti
nu ką...bėgu ir aš iš darbo už 10-15 min...tikiuos,dyrekas neskaito šitos temos hihihi.gif
Atsakyti
nu ką-tema galiorkoj,visos tyli,nieko nepasakoja,nesigiria-tai pasigirsiu aš. Vakar kompanija gavos faina-kitaip ir būt negali su žmonėm,kurie myli šunis biggrin.gif Bent jau aš puikiai praleidau laiką,papliurpėm,pakikenom, žodžiu- smagu .Pavydėkit dabar mirksiukas.gif biggrin.gif

iš linksmesnių istorijų-vakare su Pinkiu dėjom numargintus meduolius į maišiuką...vaizdas buvo toks: kiekvieną nuseka didelėm akim,kai dedu jau maišelin-apsilaižo.Ir taip,kol visus sudėjau...lūžau iš juoko,nors jei būtų bjaurus,tai tuos meduolius galėjo pats nuo žurnalinio staliuko nusirinkt ir suryt visus,kol džiūvo pernakt rolleyes.gif
Už kantrybę gavo vieną dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2014 12 17, 14:06)
Vakar kompanija gavos faina-kitaip ir būt negali su žmonėm,kurie myli šunis  biggrin.gif Bent jau aš puikiai praleidau laiką,papliurpėm,pakikenom, žodžiu- smagu
Nepavydėsim. tongue.gif
Nors vis tik truputį apmaudu, kad negalėjau dalyvauti, turėjau objektyvių priežasčių. cool.gif Prieš Kalėdas švietimo įstaigose renginių maratonai. Kaip kurie "išlenda" staiga-ūmai... doh.gif
Kiek jūsų ten susirinko? mirksiukas.gif Tu, Cile, Gorada?.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 17 gruodžio 2014 - 18:54
et, per velai perskaiciau... buc prisijungus ko gero biggrin.gif
Papildyta:
o beje praleidau pora sav, paskaiciau atbuline tvarka ir susidomejau - o kaip cia toiterjeru ner? nesakau kad neuzmiegu nepasidomejus kaip ten tas stirniuku pasaulis gyvuoja, bet bent as zinojau č atskiras veisles - maskvos ilgaplauki toiterjera (su peisais ant ausu) ir anglu toiterjera, o pinceriai, snauceriai ir visi kiti - kaipo atskiri individai, vos didesni, barzdotesni ar dar kazkuo ne anglu toicikai visgi? aisku galima pervadint juos zaisliukais, cia jau kalbiniai dalykai, o bet taciau, kaip tai nera veisles? g.gif
Atsakyti
Kur nėra toiterjerų ? Čia temoje ar apskritai?smile.gif
Egzistuoja veislės Rusų žaisliukas ir ilgaplaukis rusų žaisliukas (jie nepriskiriami toiterjerams nes kažkada čia veislėj suteikė oficialiai žaisliukų vardą) bet laaabai daug kas pravardžiuoja rusų toiterjerais (kaip kad VA pravardžiuojami vilkšuniais) . Štai taip - kažkaip smile.gif na o pinčeriai ir yra pinčeriai, o anglų toiterjerai -toiterjerai. Jie ne žaisliukai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 18 gruodžio 2014 - 02:08
Jei kalbam apie stirniukus tuos - jie yra rusų žaisliukai. Ne toiterjerai. Oficialiai veislė vadinasi Russian toy. Apie terjerus kalbos nėra. Jie net ne terjerų grupei priklauso. Jei kalbat apie anglų toiterjerus, tai jau visai kas kita. Bet šitie jau ir šunys didesni, virš 3 kg sveriantys. O rusų žaisliukai - mažesni.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 12 17, 19:53)
Nepavydėsim.  tongue.gif
Nors vis tik truputį apmaudu, kad negalėjau dalyvauti, turėjau objektyvių priežasčių.  cool.gif  Prieš Kalėdas švietimo įstaigose renginių maratonai. Kaip kurie "išlenda" staiga-ūmai...  doh.gif
Kiek jūsų ten susirinko?  mirksiukas.gif  Tu, Cile, Gorada?..  mirksiukas.gif

Nieko tokio mirksiukas.gif tikrai dar susibėgsim "ant kavos" po naujako. Tik gausit kas kitas organizuot biggrin.gif
Buvau aš , Gorada ir Vėtrungė-kaip pirmam kartui visai neblogai. thumbup.gif Gal kitą kartą būsim didesnė kompanija biggrin.gif

Nepamirškit dar amerikiečių toiterjero (toy-fox terrier) biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jetau, kokius metus cia neskaiciau, permeciau akimis kelis paskutinius puslapius- tie patys nikai ir tie patys suniski ''veidai''. net is sarasu neismetet ir nuotrauka tebera smile.gif nugi aciu 4u.gif .
Nora gyvuliuoja gerai. blogiausia kas per tuos metus buvo nutike-tai ausies gabala laukuose i virve nuspijove. o siaip...tfutfutfu- viskas ore.
Atsakyti
Labas vakaras merginos.Labai reikia konsultacijos.Mano šuo (mišrūnas,kažkada buvęs niekam nereikalingas) paniškai bijo fejerverkų ir visokių sprogdinimų.Nuo pusės gruodžio iki pusės sausio taip ir gyvenam paskrūpčiodami.Kas kelinta diena girdau žolinius raminančius vaistukus.Negaliu gi išvažiuoti visam mėnesiui,ausų irgi neužkiši.Nebežinau ką daryti,esu visiškoje neviltyje..
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2014 12 19, 18:24)
Labas vakaras merginos.Labai reikia konsultacijos.Mano šuo (mišrūnas,kažkada buvęs niekam nereikalingas) paniškai bijo fejerverkų ir visokių sprogdinimų.Nuo pusės gruodžio iki pusės sausio taip ir gyvenam paskrūpčiodami.Kas kelinta diena girdau žolinius raminančius vaistukus.Negaliu gi išvažiuoti visam mėnesiui,ausų irgi neužkiši.Nebežinau ką daryti,esu visiškoje neviltyje..

Bandykit Adaptil arba D.A.P. kiek zinau, kazkiek padeda nuraminti. http://www.vetvila.l...ams-raminantys-
Bet kazkokiu stebuklingu vaistu nera. Negalite suns uzdaryti kokiame saugiame kambaryje, kuris gal kitoje puseje, nei zmones saudytu fejerverkus? Dar rodos Jolleee kazkada dejo nuoroda apie bintavima. Siaip Thundershirt yra visai neblogas dalykas tokiems sunims, bet tos maikutes kainuoja, o be to ir laiko dabar nebera jums kazka siustis... Galite pameginti namuose kazka panasaus is nedideles maikutes pasidaryti?
Atsakyti