Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 320

Man atrodo su tokio tipo piniginėm bėdų nebus su eurais blush2.gif berods nuo 100eur tik teks lankstyti blush2.gif
Atsakyti
Patarkite prašau dėl dydžio , ar atitinka 4u.gif
Hawke & Co. Outfitter Lightweight Packable Down Jacket
http://www1.macys.co...c...3D&slotId=2
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 11 19, 20:21)
Eurai tikrai telpa. Man pamušalas viduje praplyšo po metų laiko. Bet kas dėl odos, tai kokybiškai išdirbta, nei nusitrynė nei ką  smile.gif

Na, as saviske dar neilgai deviu. Matyt, laimes dalykas, man MK pinigines uztrauktukas suplyso nepataisomai po 4 men. nesiojimo doh.gif
Atsakyti
laba diena.ar esate kas siuntesi zaislus per vtechkids.com .man neduoda joje uzsisakyti daikto.gal kas galite padeti ar patarti per kur nusipirkti inno tabs max.
Atsakyti
QUOTE(evitele @ 2014 11 19, 20:50)
laba diena.ar esate kas siuntesi zaislus per vtechkids.com .man neduoda joje uzsisakyti daikto.gal kas galite padeti ar patarti per kur nusipirkti inno tabs max.

laba
tokio kazko ieskote ? http://www.amazon.co...chkids inno tab
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2014 11 19, 21:44)
Na, as saviske dar neilgai deviu. Matyt, laimes dalykas, man MK pinigines uztrauktukas suplyso nepataisomai po 4 men. nesiojimo doh.gif

Dar nuo naudojimo įpročių priklauso ir kaip saugomas daiktas smile.gif Aš pigiai nučiupau tą piniginę, tikrai nesaugojau, tai iki tiek prigrūsdavau visko, kad užtraukt neidavo normaliai. Tai nesistebiu, kad pamušalas neatlaikė biggrin.gif Bet šiaip RL piniginės man labai fainos ir drąsiai antrą kart pirkčiau cool.gif
Atsakyti
Turejau RL pinigine. 3 metus pranesiojau. Nei pamusalas suplyso, nei prekine isvaizda suprastejo. Nesaugojau jos baisiai. Pirkau kita, nes paprasciausiai senoji buvo pabodusi. Dabar jau trecius metus juicy couture pinigine tarnauja. Velvetine, vidus oda. Taip pat nieko neatsitiko. Bet velgi pabodo. Keisiu gal i nauja jau siemet smile.gif
Atsakyti

Perkam viska 22val smile.gif

www.ralphlauren.com

user posted image

www.coach.com

user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.yoox.com
nuolaidos 15-20-25%
user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.macys.com

user posted image

factory.jcrew.com

user posted image

www.jcrew.com
-30%
user posted image
www.freepeople.com

user posted image

www.lastcall.com

user posted image

www.juicycouture.com

www.anntaylor.com
www.bloomingdales.com
shop.timberland.com
www.uniqlo.com 200-25$
www.dkny.com
www.lee.com
www.wrangler.com
shop.guess.com
www.gap.com
www.victoriassecret.com
www.converse.com
www.6pm.com
shop.nordstrom.com
www.hautelook.com
www.ideel.com
www.thelaundress.com
www.jcpenney.com
www.ebags.com

Vaikams
www.gymboree.com
www.stopkidzshop.com
www.crazy8.com
www.carters.com

Grozis ir sveikata smile.gif
www.lilydirect.com
www.paulaschoice.com
www.fragrancenet.com-20%
www.fragranceshop.com-15%
www.youniqueproducts.com
www.maccosmetics.com
www.vitacost.com
www.tanforless.com

Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2014 11 19, 19:28)
Turiu tokio modelio, kol kas esu patenkinta. Eurai telpa.

QUOTE(agnite @ 2014 11 19, 21:21)
Eurai tikrai telpa. Man pamušalas viduje praplyšo po metų laiko. Bet kas dėl odos, tai kokybiškai išdirbta, nei nusitrynė nei ką  smile.gif

QUOTE(agnite @ 2014 11 19, 22:01)
Dar nuo naudojimo įpročių priklauso ir kaip saugomas daiktas  smile.gif  Aš pigiai nučiupau tą piniginę, tikrai nesaugojau, tai iki tiek prigrūsdavau visko, kad užtraukt neidavo normaliai. Tai nesistebiu, kad pamušalas neatlaikė  biggrin.gif  Bet šiaip RL piniginės man labai fainos ir drąsiai antrą kart pirkčiau  cool.gif

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2014 11 19, 22:17)
Turejau RL pinigine. 3 metus pranesiojau. Nei pamusalas suplyso, nei prekine isvaizda suprastejo. Nesaugojau jos baisiai. Pirkau kita, nes paprasciausiai senoji buvo pabodusi. Dabar jau trecius metus juicy couture pinigine tarnauja. Velvetine, vidus oda. Taip pat nieko neatsitiko. Bet velgi pabodo. Keisiu gal i nauja jau siemet smile.gif

AČIŪ už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labai nedaug truksta shipukui

www.anntaylor.com

user posted image
Papildyta:

www.6pm.com
-10% kodukas

user posted image
Atsakyti
pirkta šioje temoje ir tik pabandyta kaina 100Lt

CHANEL PERFECTION LUMIÈRE VELVET SPF 15

http://www.chanel.co...E-VELVET-182521

spalva 20beige
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 19, 18:58)

Paskutine one day sale diena
www.macys.com

user posted image

[b]Pukinuke 49.99$ thumbup.gif
http://www1.macys.co...c...3D&slotId=2

panos,paskubam,jungiamės drinks_cheers.gif

tikrai super striukės su super kaina thumbup.gif pražiopsosim,ir pačios gailėsimės ir vyrai verks:D
Atsakyti