Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 320

Labas vakaras 4u.gif kurioj parduotuvėj galima būtų nusipirkti clinique priemonių bent su minimalia nuolaida ir kad tax nebūtų ? biggrin.gif ar taip nebūna ? biggrin.gif
Atsakyti
O kaip CK striukes, didintos ar atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2014 11 20, 18:27)
Labas vakaras  4u.gif  kurioj parduotuvėj galima būtų nusipirkti clinique priemonių bent su minimalia nuolaida ir kad tax nebūtų ?  biggrin.gif ar taip nebūna ?  biggrin.gif

Saksfifthavenue.com -10% ir nera tax 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2014 11 20, 18:31)
O kaip CK striukes, didintos ar atitinka dydi?

man atrodo , kad padidintos. gal kas dar pakomentuos. as palta turiu, tai tikrai padidintas
QUOTE(NORIKA @ 2014 11 20, 18:48)
Saksfifthavenue.com -10% ir nera tax  4u.gif

gal dar fragrancenet kas yra g.gif bet gal su clarins maisau . ten 20%
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 20, 18:53)
man atrodo , kad padidintos. gal kas dar pakomentuos. as palta turiu, tai tikrai padidintas

gal dar fragrancenet kas yra  g.gif  bet gal su clarins maisau . ten 20%

yra labai daug iš clinique ,bet būtent to,ko reikia ir nėra doh.gif pažiūrėsiu saks 4u.gif
Atsakyti

labai laukiam

www.uniqlo.com
200-25$ paskutine diena
user posted image

Atsakyti
Ačiū labai už pūkinę striukę thumbup.gif
Tiek bijojau, kad bus per didelė, tačiau viskas liuksiškai, galėsiu ir storą megztuką po apačia pasimauti ir mano užpakaliui pakankamai vietos ir ilgis puikus, bijojau, kad gali būti trumpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 11 20, 17:22)
Cia kaip mano odinuke su tokiais plaukais, tik maniskes plaukai pilki  biggrin.gif Grazu  wub.gif

O kaina normali ar buna pigiau? Gal kaledu senio prasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2014 11 20, 19:41)
Ačiū labai už pūkinę striukę  thumbup.gif
Tiek bijojau, kad bus per didelė, tačiau viskas liuksiškai, galėsiu ir storą megztuką po apačia pasimauti ir mano užpakaliui pakankamai vietos ir ilgis puikus, bijojau, kad gali būti trumpa  4u.gif

aciu Jums wub.gif o kokia pukinuke ? blush2.gif

labai laukiu
FREEPEOPLE
ANNTAYLOR
MACYS
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 20, 19:59)
aciu Jums wub.gif  o kokia pukinuke ?  blush2.gif

labai laukiu
FREEPEOPLE
ANNTAYLOR
MACYS
4u.gif

Ši
http://www.zappos.co...jacket-cw312700

Žiauriai lengvutė, kartu ir medžiaginis maišelis pridėtas, galima jame ją nešiotis tašėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2014 11 20, 20:01)
Ši
http://www.zappos.co...jacket-cw312700

Žiauriai lengvutė, kartu ir medžiaginis maišelis pridėtas, galima jame ją nešiotis tašėj smile.gif

wub.gif grazute. o dydi iprasta pirkot ? cia kaip tik del CK dydzio klausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 11 20, 20:47)
O kaina normali ar buna pigiau? Gal kaledu senio prasyt biggrin.gif

Zinok, nezinau g.gif Mano ne Rudsak firmos ta plaukuota odinuke, tik siaip, tas ozkos kailis graziai ziurisi wub.gif O Rudsak odini palta tai panasia kaina gal pirkau, nebeatsimenu g.gif
Atsakyti