QUOTE(EWI @ 2015 07 26, 09:06)
Pas mane ta pati beda

Mano plaukai iki liemens, plauti turiu kas antra diena...Esu radus tik vieninteli buda kad juos nors kiek "nugesinti" . Isiplovus plaukus dar slapius tepu gan gausiai argano aliejum, isdziovinus fenu taippat siek tiek juom sutepu, tuomet tik susukuoju ir surisu toki kaip kuoduka ir su juom minimum kokia valanda prabunu

Tuomet tik normaliai galiu palaidais plaukais ir susukuotais i gatve iseiti ne tokia pasisiausus
EWI, o kaip argano aliejus - neriebina sruogu? koki alieju naudoji, t.y. kur pirktas - ekologiskas ar paprastas?
as dabar nusipirkau toki (patiko, kad parduoda nedideli kieki), bet sitas su priedais - su kvapu ir kazkiek silikonu.
ateity galvoju imt organiska, bet organiskas aliejus turi specifini kvapa, kiek pamenu.
P.S. man irgi padeda "kuoduko" technika

jei plaukai ishsukavus puciasi - siek tiek sudrekinu ir susuku i kuoda, paleidus po kokio pusvalandzio/valandos buna visai kitas vaizdas
QUOTE(Diaina @ 2015 07 27, 21:45)
Čia nuo priemonių priklauso, kurias pasirinksi.
Aš esu dariusi vieną kartą su Inoar, tikrai nepakenkė
O va apie Cocochoco tai takrai nuo jo plaukai nekokie lieka

Dar apie GlobalKeratin visokių nuomonių girdėjau
Dabar kirpėja sako man pabandyti AlfaParf, sako tikrai nepakenks, bet bijau ir aš, ji tvirtina, kad už Inoar geriau bus, bet nežinau, tą jau esu išbandžiusi, tai nelabai baisu, o šio bijau.
Bet, kai atsimenu tą jausmą, kai išsiplauni galvą ir NIEKO daryti nereikia ir plaukai idealūs būna, tai tikrai verta ryžtis ir vėl darytis šią procedūrą
jo, as butent apie coco choco esu girdejus, kad labai sugadina plaukus...
o kur daret su Inoar?

kiek kainavo ir ar ilgai laike?
QUOTE(lotaa @ 2015 07 28, 15:12)
aš tiesinimą su enkanto sistema dariau
ar patiko rezultatas?