Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

Silkas tikrai sildo, termo apatiniai is jo gaminami.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 12 29, 08:34)
Didėja, enura - kaip tik per šias šventes ir buvo proga šilkus (sunkienką new) prabandyt žiemą  biggrin.gif Tai turiu paantrint enurai, - ir pati nustebau - kad šilkas taip pat ir šildo. Ir labai net neblogai. Nors plonas, lyg koks poliesteris  biggrin.gif . Aišku, kaip ir rašė, ne troleibusu važiavau, bet baisi bėda nebūt buvus ir su juo važiuot  biggrin.gif . Vieną dieną lijo - tai reikėjo ir lauku paeit, kitą - jau ir minusinė temp. buvo (antra Kalėdų diena) - irgi gerai (aišku, ant viršaus tai su pūkine tokia šilta buvau).  Na o šventėj tai buvo tikrai šilta / karšta, tai paprakaitavau net  biggrin.gif  lotuliukas.gif Ir beje, vat tada šilkas išvis labai  OK, nes itin greit išdžiūsta.

QUOTE(linamog @ 2014 12 29, 10:07)
Silkas tikrai sildo, termo apatiniai is jo gaminami.

nu va drinks_cheers.gif thumbup.gif Rastafarinas kokia suknienka, prasom pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 12 29, 12:58)
nu va  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Rastafarinas kokia suknienka, prasom pasirodyti  bigsmile.gif

Sukienka nuostabi, bet jau rodėsi lauryna su ja - tas su širdutėm mirksiukas.gif Tai ant manęs taip pat maždaug. Bet jau tiek džiaugiuos ja! Kažkaip lb efektinga ji - nereikia daug įmantrių papuošalų smile.gif.
- Na, tik dar neskalbiau - nežinau, ar nešt reiks į valyklą, ar rizikuot g.gif -Gal jau kuri skalbėte?
Papildyta:
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 12 28, 20:27)
labas vakaras, o kaip jūs nešiojate/ ar išvis nešiojate šilkines sukneles žiemą? Nusipirkau kelias ir dabar galvoju prie ko derinti...

Kaip derint taip gal ir nepasakysiu, bet atsimenu, pats Crew prie vieno tokio midi šilkinio sijono taip rašė: (ne citata, aišku, tik esminė mintis) - kad 'šitą sijoną tai jau visais sezonais nešiosit', visur, maždaug, ir su viskuo galima derinti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 12 22, 16:04)
cia S dydis su 85 cm krutine

user posted image
4u.gif

QUOTE(enura @ 2014 12 28, 12:25)
nu idomiai  g.gif noretusi foto pamatyti  ax.gif

Siaip tikrai labai priklauso kaip gula rubas nuo sudejimo, o ne nuo cm  drinks_cheers.gif

Va, prašom smile.gif Krūtinė pas mane ~94cm, dydis XS

user posted image
Atsakyti
Rodausi su ilgai lauktu gražuoliu odinėmis rankovėmis, įsimylėjau jį kai pamačiau Didėjos foto su juo biggrin.gif
XS dydis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 12 29, 09:05)
Is dalies Tu teisi  mirksiukas.gif bet ziurint kur ir kam devet  ax.gif ne kasdienai gi tokia apranga pvz su troleibusu vaziuoti i darba, o kai norisi pasipuosti, pvz svenciu proga  tongue.gif

O siaip silkas mane sildo. Net su plona silkine bliuskute ne taip salta kaip pvz su kokiu medvilniniu storesniu megztuku  ax.gif na su vilna tai aisku ner ka lygint  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

na, į darbą aš neičiau. Bet galvojau, ar labai keistai atrodysiu, jei į kokią kavinę/vyninę eisiu su šilkine suknele, sušalt tai nesušalsiu, kai tik iš mašinos išlipt:D nes dabar buvau darbo vakarėly ir vilkaus vilnonę suknelę, tai paskui buvo laaabai karšta;) ačiū komentavusioms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 12 29, 17:43)
na, į darbą aš neičiau. Bet galvojau, ar labai keistai atrodysiu, jei į kokią kavinę/vyninę eisiu su šilkine suknele, sušalt tai nesušalsiu, kai tik iš mašinos išlipt:D [...]

Nu aš tai eičiau su savo šilkine "širdutine" į kavinę drąsiai beigi netgi išdidžiai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 12 29, 19:18)
Nu aš tai eičiau su savo šilkine "širdutine" į kavinę drąsiai beigi netgi išdidžiai  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

zinokite, as irgi turiu ta, kaip sakote, sirdutine suknele biggrin.gif ir tikrai, reikia maziau sukt galva, o eit ir apsirengt:D
Atsakyti
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 12 29, 19:23)
zinokite, as irgi turiu ta, kaip sakote, sirdutine suknele biggrin.gif ir tikrai, reikia maziau sukt galva, o eit ir apsirengt:D

thumbup.gif drinks_cheers.gif
P.S. O jei ką automobily / tašėj galima gi kokį ploną merinuką įsimest, kad ramiau būt ant dūšios (aš taip darau biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 12 29, 16:43)
Va, prašom smile.gif Krūtinė pas mane ~94cm, dydis XS

user posted image

na taip plocio uztenka drinks_cheers.gif is rankoviu tik matyti kad mazesnis dydis

QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 12 29, 17:43)
na, į darbą aš neičiau. Bet galvojau, ar labai keistai atrodysiu, jei į kokią kavinę/vyninę eisiu su šilkine suknele, sušalt tai nesušalsiu, kai tik iš mašinos išlipt:D nes dabar buvau darbo vakarėly ir vilkaus vilnonę suknelę, tai paskui buvo laaabai karšta;) ačiū komentavusioms wink.gif

i kavine/vynine tai drasiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas jau turite sijonuka Plaza skirt in wool pinstripe ir galite pakomentuoti dydi ir ilgi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 12 29, 18:08)
Rodausi su ilgai lauktu gražuoliu odinėmis rankovėmis, įsimylėjau jį kai pamačiau Didėjos foto su juo biggrin.gif
XS dydis

thumbup.gif biggrin.gif

uzvedziau tsakant ant teisingo kelio mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2014 12 29, 22:44)
Mergaites, gal kas jau turite sijonuka Plaza skirt in wool pinstripe ir galite pakomentuoti dydi ir ilgi?

na , ilgi tai raso prie sijonuko - 18 smile.gif x 2.54, tai turetu but apie 45.7 cm
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 12 29, 21:58)
na taip plocio uztenka  drinks_cheers.gif is rankoviu  tik matyti kad mazesnis dydis

drinks_cheers.gif
Atsakyti