Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 15:32)
As taip ir zinojau,tiesiog baisiai noriu to rudo megztuko doh.gif  biggrin.gif
Aciu 4u.gif

šiaip rudas ir man gražesnis wub.gif
Atsakyti
Istikruju labai noreciau isgirti sita megztuka
Long merino wool ribbed sweater
user posted image
Turiu keliu spalvu,tai galiu pasakyti,isimylejau labai. Melyna spalva-tobulo grozio.Plonytis,svelnus ir visiskai nekanda! Uzsidedi ir toks vaizdas,kad maike cottonine bet tuo paciu ir siltas! Visi mano jcrew megztukai guli sone,nes sitas pranoko visus lukescius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 15:50)
Long merino wool ribbed sweater

įmeskit nuorodą dar prie o pačio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 14:55)
įmeskit nuorodą dar prie o pačio 4u.gif

https://www.jcrew.co...isFromSale=true

I gal kuri jau toki turi imti yprasta S ar XS 4u.gif Dazniausiai man S tinka bet buna ir XS ziurint nuo
modelio
STRETCH RIBBED MERINO WOOL SWEATER

https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
Manau jie labai panasus,beveik identiski. Su 89cm krutine XS dydis. Didesnio nenoriu. smile.gif

p.s. pasiziurejau sudeti,tai ne identiski,sorry,galiu ir klysti su dydziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocainna: 15 sausio 2015 - 15:09
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 16:32)
Aciu 4u.gif

O kokio dydžio sijonuką ėmėt ir kokie Jūsų išmatavimai per liemenį jei galima paklausti? Aš galvoju tą pleated išpardaviminį imti, bet niekas su dydžiu nepataria man. Pas mane 73 cm per liemenį.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 12:55)
MADISTES,HELP 4u.gif  biggrin.gif
Pasufleruokit,prie sito sijono,kokia spalva megztinio tinkama labiau?
Negaliu issirinkti...

Sijonas
user posted image

Megztuko spalvos
user posted image

man tai sitos abi spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 01 15, 15:08)
O kokio dydžio sijonuką ėmėt ir kokie Jūsų išmatavimai per liemenį jei galima paklausti? Aš galvoju tą pleated išpardaviminį imti, bet niekas su dydžiu nepataria man. Pas mane 73 cm per liemenį.

Per daug nerizikuoju niekada ir imu savo iprastini jcrew dydi. 0. Per klubus 91-92cm,o liemens nematuoju g.gif Net neisivaizduoju koki "nesioju" smile.gif Visada viska emiau 0 kelniu/sijono/sortu. Viena karta rizikavau,emiau 00,ziauriai blogai atrode,o kita karta emiau 2,reikejo siaurinti...

enura,ir maaan wub.gif Vistiek as ji pagausiu! biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 15, 16:10)
Sijonas
user posted image

Megztuko spalvos
user posted image
man tai sitos abi spalvos  wub.gif

drinks_cheers.gif

Siaip, man atrodo, prie tokio neutralaus sijono, tinka bet kokios spalvos, kokios tik patinka mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 15:08)
Manau jie labai panasus,beveik identiski. Su 89cm krutine XS dydis. Didesnio nenoriu. smile.gif

p.s. pasiziurejau sudeti,tai ne identiski,sorry,galiu ir klysti su dydziu smile.gif

As ta pirma turiu tai S emiau, nes neesu lb kuda bet turbut ir xs tiktu jis man lb patiko, galvoju dar ta antra imt tik va imt S ar XS nzn nes ir atrodo neblogai ir atsiliepimai neblogi
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 15:32)
Aciu 4u.gif

Man tai rudas žymiai gražesnis ax.gif

QUOTE(Aireda @ 2015 01 15, 16:45)
Siaip, man atrodo, prie tokio neutralaus sijono, tinka bet kokios spalvos, kokios tik patinka  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 15, 15:08)

as su 87cm. turiu S ir XS butu man mazas, nes mano platus peciai.
siaip gal visai ir nieko, tik apsivele jau laabai greit po poros kartu devejimo. doh.gif
Atsakyti